Şimdi Ara

Vodafone Arena'nın fenerli çalışanı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaç defa okudum ama hakaret göremedim kızın ve arkadaşlarının yazdıklarında. kandırılıyor demesi haklı bitmiyor demesi de haklı kız yalan mı söylemiş ilk başlarda verdikleri tarih kaç defa uzatıldı? ki daha da uzayacak gibi? loca kakalama olayıda doğru alacaksınız kulübün paraya ihtiyacı var diye zorla aldırılıyor mecbur bırakılıyor.

neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum. ne sosyal medyaymış arkadaş herşeye de bir cevapları var azcık eleştiriye açık olun...
  • Bunun adı hainliktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalga gecmis üstünede beter olsunlar yazmis daha ne yapmasi gerekiyor acaba ana avrat sovmesi mi gerekiyor

• Oğlum türk insanı niye bu kadar boş işler peşinde ????

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapmaya çalışmış ? Eline ne geçti ? Kendi kendisini rezil etmiş.
  • senin için hakaret sadece ana avrat sövmek sanırım.bu kız bizimle çalışıyor bizden para kazanıyor ve böyle konuşabilmesi sana normal geliyorsa vah senin haline.

• Firma sahibnin kizi olmasi ne farkeder??

Alt taseronun, bu elemaninin, Stada girisi ve staddaki gorevine pek tabi Son verebilir klup.

Bi yazi yazar, bu eleman artik sahaya giremez diye bitti.

ister taseronun sahibnin kizi isterse esi, isterse ta kendisi olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurtuldunuz

bir kadının böyle kin dolu bir mesaj vermesini anlam veremiyorum donanımhaber trollü bile böyle mesaj vermez çok garip cidden.

+1

böyle biri evli de olmaz, çocuk yapamaz, toplumdan çok çabuk dışlanır
  • yapılan olay yanlış fb gs yada bir başka bir takım taraftarı olabilir soronuçta orada çalışıyor bu bi nimettir onun için böyle bir projede çalıştığı için sıradan bi proje değil bjk nin adı var ortada kendi reziiliği
  • İyi olmuş,

okumak cahilli alır eşşeklik baki kalır sözü bir kez daha doğrulanmış oldu.

Şimdi kendini o şantiyeden bu şantiyeye vursun.
  • Bu neyin kafası .

• sanki zorla sokmuslar orda işe. iş ahlakından yoksun biriymiş.

• sizi enayi yerine koyan asıl fikret orman. bitti bitecek derken kaç yıl geçti. hala orda burda her maç deplasman. bilmem kaçıncı defa ertelenmiş açılış tarihi olan stad. çok da abartmamak lazım. hiciv var orda. valla herkes tahammülsüz olmuş.

dursun özbek in transferleri gibi oldu. yaptık yapacaz derken ortada gelen yok giden çok. ne yapalım şimdi şampiyonluktan koptunuz diyenleri taşa mı tutalım.
  • Asgari ücret veriyorlardır kardeş abartma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

Arkadaşlar Miray Çınar isimli kişi sosyal medya üzerinden bu fotoğrafı paylaşıp dalga geçmiş. Kendisi VODAFONE ARENA gibi bir büyük projede çalışarak hem büyük bir deneyim hemde ücret alırken bu yaptığını ben hiç hoş göremedim. Yaptığın işe saygı duyman lazım. Tuttuğun takımın önemi yoktur. Tabi ki inşaatta bir çok farklı kulüp taraftarı arkadaş çalışacaktır. Ama böyle dalga geçmesi kabul edilemez. Ben Beşiktaş a mail attım ayrıca twitter dan yazdım. sizde ilgilenirseniz sevinirim.

Beşiktaş Genel Mail
    bilgi@bjk.com.tr

Beşiktaş İnsan Kaynakları
    ik@bjk.com.tr

Beşiktaş Twitter Hesabı
    @Besiktas

Vodafone Arena Twitter Hesabı
    @VodafoneArena

Sen yaptıgınızı çok doğru bir şey olarak mı görüyosun bi insan işinden oldu beter olsunlar dedi diye bu kadar takım manyagı olmayın sonra insanlar ölüyor gülün geçin simdi ben size beter olun desem ne olur olmayın desem nolur küçük stajer bi kıza bu kadar niye takıldınız anlamadım liseli beşiktaş taraftarı

• Yazık ya gerçekten bence normal birşey doğruları yazmış zaten bitmiyo kandırıyolar paso çok boşsunuz çok gündeme böyle gelmeye çalışıyo kulüp sizde haklısınız

• İş ahlakı nedir bilmeyen tipler gelmiş burada ahkam kesmeye çalışıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: brian heriot

quote:

Arkadaşlar Miray Çınar isimli kişi sosyal medya üzerinden bu fotoğrafı paylaşıp dalga geçmiş. Kendisi VODAFONE ARENA gibi bir büyük projede çalışarak hem büyük bir deneyim hemde ücret alırken bu yaptığını ben hiç hoş göremedim. Yaptığın işe saygı duyman lazım. Tuttuğun takımın önemi yoktur. Tabi ki inşaatta bir çok farklı kulüp taraftarı arkadaş çalışacaktır. Ama böyle dalga geçmesi kabul edilemez. Ben Beşiktaş a mail attım ayrıca twitter dan yazdım. sizde ilgilenirseniz sevinirim.

Beşiktaş Genel Mail
    bilgi@bjk.com.tr

ik@bjk.com.tr

Beşiktaş Twitter Hesabı
    @Besiktas

@VodafoneArena

Sen yaptıgınızı çok doğru bir şey olarak mı görüyosun bi insan işinden oldu beter olsunlar dedi diye bu kadar takım manyagı olmayın sonra insanlar ölüyor gülün geçin simdi ben size beter olun desem ne olur olmayın desem nolur küçük stajer bi kıza bu kadar niye takıldınız anlamadım liseli beşiktaş taraftarı

profesyonel çalışmak nedir biliyor musun? bir insan işiyle kişisel hayatını karıştırmamalı. başka bir takımı destekliyor olman senin görev yaptığın projeyle dalga geçmeni gerektirmez. senin işin ayrıdır hayatın ayrıdır.

bu kız arkadaş Başkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı mezunu bildiğim kadarıyla. Ve mezun olalı 2 yıl olmuş. 2 yılda stajyerliğini üstünden atamadıysa iş ahlakı nedir iş etiği nedir bilmiyorsa işten atılması beni ilgilendirmez. bu durumu haketmiş bir şımarık kızdır. bunu mu bana karşı savunuyorsunuz? işiyle hayatını karıştırmamayı öğrenmesi gerekir.üniversitede etik (farklı üniversitelerde farklı isimlerle de veriliyor bu ders, hizmet alanı için Avrupa Birliği kapsamı içinde ülkemizde zorunlu hale getirilmiş bir derstir) dersini baştan savma dinlediği geçer not alıp geçmeye odaklandığı belli bu arkadaşın.

profesyonel yaşamda bu yapılan komiklikten öte değildir. eminim bu projede binlerce farklı takımı destekleyen çalışan vardır. aralarından sadece bu kızın böyle bir şey yapması onun yaptığının anormal olduğunu gösterir. yoksa internet üzerinde stadın inşaat mühendisilerinden mimarlarlarına, makine mühendislerinden işçisine kadar bir çok kişiyi sosyal medya üzerinden dalga geçerken görebilirdik.

ayrıca bende şu an Mimarlık öğrencisiyim. ilerde bana galatasaray veya fenerbahçenin herhangi bir tesisiyle ilgili bir proje gelirse elimden geldiğince işimi düzgün yapıp inşa aşamasında foto çekinip dalga geçmeyeceğime eminim.

• quote:

quote:

quote:

Beşiktaş Genel Mail
    bilgi@bjk.com.tr

ik@bjk.com.tr

Beşiktaş Twitter Hesabı
    @Besiktas

@VodafoneArena

profesyonel çalışmak nedir biliyor musun? bir insan işiyle kişisel hayatını karıştırmamalı. başka bir takımı destekliyor olman senin görev yaptığın projeyle dalga geçmeni gerektirmez. senin işin ayrıdır hayatın ayrıdır.

bu kız arkadaş Başkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı mezunu bildiğim kadarıyla. Ve mezun olalı 2 yıl olmuş. 2 yılda stajyerliğini üstünden atamadıysa iş ahlakı nedir iş etiği nedir bilmiyorsa işten atılması beni ilgilendirmez. bu durumu haketmiş bir şımarık kızdır. bunu mu bana karşı savunuyorsunuz? işiyle hayatını karıştırmamayı öğrenmesi gerekir.üniversitede etik (farklı üniversitelerde farklı isimlerle de veriliyor bu ders, hizmet alanı için Avrupa Birliği kapsamı içinde ülkemizde zorunlu hale getirilmiş bir derstir) dersini baştan savma dinlediği geçer not alıp geçmeye odaklandığı belli bu arkadaşın.

profesyonel yaşamda bu yapılan komiklikten öte değildir. eminim bu projede binlerce farklı takımı destekleyen çalışan vardır. aralarından sadece bu kızın böyle bir şey yapması onun yaptığının anormal olduğunu gösterir. yoksa internet üzerinde stadın inşaat mühendisilerinden mimarlarlarına, makine mühendislerinden işçisine kadar bir çok kişiyi sosyal medya üzerinden dalga geçerken görebilirdik.

ayrıca bende şu an Mimarlık öğrencisiyim. ilerde bana galatasaray veya fenerbahçenin herhangi bir tesisiyle ilgili bir proje gelirse elimden geldiğince işimi düzgün yapıp inşa aşamasında foto çekinip dalga geçmeyeceğime eminim.

Kiz özel hayatından dalga geçmiş zaten kızın özel hayatını karıştıran sizsiniz

Aynısı senin bacın yapsa aynı tepkiyi gösterir miydin burda mail olayını yapar mıydın saçma sapan şeyleri çok önemsiyosunuz sonra insanlar ölüyor sizin gibi fanatikler yüzünden

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beşiktaş Genel Mail
    bilgi@bjk.com.tr

ik@bjk.com.tr

Beşiktaş Twitter Hesabı
    @Besiktas

@VodafoneArena

Kiz özel hayatından dalga geçmiş zaten kızın özel hayatını karıştıran sizsiniz

Aynısı senin bacın yapsa aynı tepkiyi gösterir miydin burda mail olayını yapar mıydın saçma sapan şeyleri çok önemsiyosunuz sonra insanlar ölüyor sizin gibi fanatikler yüzünden

Özel hayatından çalıştığı projeyle dalga geçmiş. Çalışma alanında baretiyle foto atıp dalga geçmiş. Daha nasıl dalga geçebilir. Siz ne bekliyorsunuz.

Ne ölmesi ergen ergen yorum atmayın. Bana liseli yazmışsınız ama asıl sizin ergenden farkınız yok. Kim işten atılıp aç kalıp ölmüş. Gider başka firmada iş bulur. Ama yüksek ihtimal daha düşük çapta bir firmada. Çünkü referansı kirlenir.

Ki bu kız biraz araştırırsanız veya yorumların tamamını okursanız göreceksiniz ki şirket sahiplerinden birinin kızı. Anlaşılan şu ki iç mimarlık gibi bir bölümü bile parayla okumuş şımarık bir aile kızı. Mezun olunca da babasının şirketinde çalışmaya başlamış. Yani stajyer de değil. Babasının torpiliyle babasının şirketinde çalışan bir kız.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.