Şimdi Ara

Vodafone Arenada bizi ilk hangi takım yener? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Bu sene puan bile kaybetmeyiz.
    Seneye barcelona yenerse yener

En son böyle bir mesajı galatasaraylıdan görmüştüm artık evimizde Bayern madrid dışında takımlara yenilmeyiz diye ertesi gün kayserispor yenmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Bu sene puan bile kaybetmeyiz.
    Seneye barcelona yenerse yener

En son böyle bir mesajı galatasaraylıdan görmüştüm artık evimizde Bayern madrid dışında takımlara yenilmeyiz diye ertesi gün kayserispor yenmişti

90+3 mouche

•  Vodafone Arenada bizi ilk hangi takım yener?
  • Alan Pardew kullanıcısına yanıt
    rez
  • Şampiyonlar ligini saymazsak Vodafone Arenada şuan için yenebilecek süper ligde takım çok zor. Bu sene yenilebileceğimizi sanmıyorum. Şöyle ki, oynarız herşeyi yaparız direkten döner, kaleci çıkartır, penaltı kaçırırız sonra Necip'in ayağı kayar rakip araya girer 90+ da kaleciyle karşı karşıya Tolga daha vurmadan yatar gol olur.Gs-Fb-Trabzon maçları içeride bizden 1 puana yatsın kalksın dua etsin. Bu sene alabileceklerini sanmıyorum bu kadrolarıyla ama Fenerbahçe yinede en zorlayacak takım olacaktır Arenada.
  • Napoli ilk yenicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Napoli ilk yenicek.

15.10.2016 Napoli Roma
    19.10.2016 Napoli Beşiktaş
    23.10.2016 Crotone Napoli
    26.10.2016 Napoli Empoli
    29.10.2016 Juventus Napoli
    01.11.2016 Beşiktaş Napoli

Napoli şu 6 maçtan çıkıp Arena'da bizi yenemez. Bizim de fikstür sıkışık ama Napoli gibi 2 gün arayla maç yapmıyoruz. Onlar 6 biz 5 maç yapacağız.

Biz Gençler'le oynayacakken onlar 2 gün önce Juventus deplasmanına gidecek ve biz 1 gün daha fazla dinleneceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Napoli ilk yenicek.

15.10.2016 Napoli Roma
    19.10.2016 Napoli Beşiktaş
    23.10.2016 Crotone Napoli
    26.10.2016 Napoli Empoli
    29.10.2016 Juventus Napoli
    01.11.2016 Beşiktaş Napoli

Napoli şu 6 maçtan çıkıp Arena'da bizi yenemez. Bizim de fikstür sıkışık ama Napoli gibi 2 gün arayla maç yapmıyoruz. Onlar 6 biz 5 maç yapacağız.

Biz Gençler'le oynayacakken onlar 2 gün önce Juventus deplasmanına gidecek ve biz 1 gün daha fazla dinleneceğiz.

Evet programa bakinca haklisin Juventustan sag cikip bizi yenemezler icerde.

• GS tolga kalede varken sneijder affetmez
  • quote:

Şl maçı sonrası kim gelse yener abartmayın. Geçen sene 35 şu çekip yenemedik Akhisarı hiç belli olmuyor bu işler.

Tabi şans ve formsuzluk gibi etkenleri bi kenara bırakırsak bizi içeride yenecek takım bizden 2 gömlek üstün olmalı. Bu da bu sene Napoli gibi duruyor. Normal şartlarda bizi yenecek kadar güçlü takım yok bu sezon.

5. Hafta yenersek 2 gömlek olayını kabul ediyormusun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

quote:

Şl maçı sonrası kim gelse yener abartmayın. Geçen sene 35 şu çekip yenemedik Akhisarı hiç belli olmuyor bu işler.

Tabi şans ve formsuzluk gibi etkenleri bi kenara bırakırsak bizi içeride yenecek takım bizden 2 gömlek üstün olmalı. Bu da bu sene Napoli gibi duruyor. Normal şartlarda bizi yenecek kadar güçlü takım yok bu sezon.

5. Hafta yenersek 2 gömlek olayını kabul ediyormusun ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Blgrçoban

quote:

Orijinalden alinti: ucabor

Sl maçi sonrasi kim gelse yener abartmayin. Geçen sene 35 su çekip yenemedik Akhisari hiç belli olmuyor bu isler.

Tabi sans ve formsuzluk gibi etkenleri bi kenara birakirsak bizi içeride yenecek takim bizden 2 gömlek üstün olmali. Bu da bu sene Napoli gibi duruyor. Normal sartlarda bizi yenecek kadar güçlü takim yok bu sezon.

5. Hafta yenersek 2 gömlek olayini kabul ediyormusun ?

"sans ve formsuzluk gibi etkenleri bi kenara birakirsak" evet edece?im.

Oyun anlamynda bizden üstün olursanyz kabul ederim. Ama geçen sene Sneijder'in atty?y gol gibi saçma bi golle yenip burada hava atmayyn.

• Arena'da bizi yeneceğine inanan Gs'liler mi var ben mi yanlış anladım? Ya bu adamlar Süper Kupayı zorla aldılar elimizden Vodafone Arena'dan sağ çıkacaklarını sanıyorlar oynadıkları futbola bakmadan.
  • Karabük 2-1 yenebilir emareler kuvvetli

•  Vodafone Arenada bizi ilk hangi takım yener?

• Akhisar😂😂😂😂

• İbb
  • GS tolga varken sneijder affetmez
  • Ligde yenilmeyiz bu sene 17 de 17 olur veya 2 3 tane beraberlik olur sl de yenilebiliriz ama

• Akhisar Belediyespor :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysynn

Arena'da bizi yeneceğine inanan Gs'liler mi var ben mi yanlış anladım? Ya bu adamlar Süper Kupayı zorla aldılar elimizden Vodafone Arena'dan sağ çıkacaklarını sanıyorlar oynadıkları futbola bakmadan.

Ligin en çok topa sahip olan takımı Galatasaray, en çok pas yapan takım Galatasaray, en çok koşan 4 futbolcudan 3'ü Galatasaraylı.

Oynadığınız oyuna bakmadan derken ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.