Şimdi Ara

Vodafone Arenada bizi ilk hangi takım yener? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tebrik edicem.. Ne yapabilirim başka?

Hayır defansarı ne için kurulur? Anlşamıyorumki? Defansları neden tartışıyoruz? Takımın bir parçası değilmi? Şampiyonluk için kurulmuyor mu bu takımlar. Tam sizin defans bizimkinden iyi. Geçen senede öyleydi. Ama neticede biz şampiyon lduk siz olamadınız. Bu iş defans ile olmuyor diyorum. Bunun anlaşılmayacak neresi var?
  • inönüde nasıl yeniliyosanız öyle yenilceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: coobain

quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Evet, Skrtel'de De Jong gibi doğuştan fenerliymiş. BJK'nın astronomik teklifini kabul etmeyip feneri seçmş zaten.. Ne yalvarması, pahalı geldi almadık. Fener parasını verdi aldı. Mevzu bu!

bu skrtelin sizin bütün defansınızdan daha iyi olduğu gerçegini degiştirmez

kariyer olarak iyi olabilir fakat şu an ki haliyle iyi olduğu filan yok skrtel'in geçen sene rezalet performansları vardı fenere geldi o haliyle hala devam ediyor milli takımda da kötü oynuyor son kayseri maçı kjaer'de skrtel yüzünden atıldı.Hadi bunları geçtim defans hattınız süper gol atanınız olmadıktan sonra ne işe yarıyor?
    Daha kıyaslanaca bir oyun sergilemedi adam sadece ismi var demek istediğim skrtel öyle ahım şahım bir oyuncu değil bruno alvesin farklı versiyonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 10 Eylül 2016; 17:00:51 >

• quote:

İlk haftayı ne yapalım? Sürece bakalım, görelim. Bugün Kayseri deplasmanı daha kolay fikir verecektir.

İddialı konuşmak güzeldir. Sizde konuşuyorsunuz. Üslubu düzgün olduğu sürece hiç sorun yok. Takılırız, dalga geçeriz. Üslup. Önemli olan saygısızlık yapmamak.

Farkındaysan tartışma iddialı konuşan bir arkadaşa cevap vermemle başladı, iddialı konuşmak iyidir takımına olan güvenin bir göstergesidir.

Şu mesajı yazan kişinin konudaki diğer mesajı da tahrik içeriyor, saygısızlık yapanın kim olduğu da belli sanırım.

"Arena'da bizi yeneceğine inanan Gs'liler mi var ben mi yanlış anladım? Ya bu adamlar Süper Kupayı zorla aldılar elimizden Vodafone Arena'dan sağ çıkacaklarını sanıyorlar oynadıkları futbola bakmadan."

• quote:

Tebrik edicem.. Ne yapabilirim başka?

Hayır defansarı ne için kurulur? Anlşamıyorumki? Defansları neden tartışıyoruz? Takımın bir parçası değilmi? Şampiyonluk için kurulmuyor mu bu takımlar. Tam sizin defans bizimkinden iyi. Geçen senede öyleydi. Ama neticede biz şampiyon lduk siz olamadınız. Bu iş defans ile olmuyor diyorum. Bunun anlaşılmayacak neresi var?

ben de bu iş defansla olur demedim zaten

senin çok büyük anlama sıkıntın var öncr bunları aş daha sonra tartışmaya girersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

quote:

quote:

Evet, Skrtel'de De Jong gibi doğuştan fenerliymiş. BJK'nın astronomik teklifini kabul etmeyip feneri seçmş zaten.. Ne yalvarması, pahalı geldi almadık. Fener parasını verdi aldı. Mevzu bu!

kariyer olarak iyi olabilir fakat şu an ki haliyle iyi olduğu filan yok skrtel'in geçen sene rezalet performansları vardı fenere geldi o haliyle hala devam ediyor milli takımda da kötü oynuyor son kayseri maçı kjaer'de skrtel yüzünden atıldı.Hadi bunları geçtim defans hattınız süper gol atanınız olmadıktan sonra ne işe yarıyor?
    Daha kıyaslanaca bir oyun sergilemedi adam sadece ismi var demek istediğim skrtel öyle ahım şahım bir oyuncu değil bruno alvesin farklı versiyonu.

sıkıntı yok alvesin o zaman ki hali de sizin defanstan iyiydi skrtelin şimdi ki hali de iyi

• Bugün yenileceğiz gibi geliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

quote:

quote:

sıkıntı yok alvesin o zaman ki hali de sizin defanstan iyiydi skrtelin şimdi ki hali de iyi

sen kazmaları savunmaya devam et

• Galatasaray

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe veya Başakşehir.
  • coobain kullanıcısına yanıt
    Kardeş kışkırtmaya çalışma kendi bölümünde öv stoperini. Bizim defansta herkese laf edebilirsin ancak Rhodolfo Skrtel'den iyi stoperdir şuanda. Skrtel'de vaktinde iyiydi ama Monaco maçında ve ligte çok göze batan hatalar yapıyor. İngiltere Milli Takımı'nda nasıl oynadığını söylemeye gerek yok. Rhodolfo'nun sakatlıktan çıkmış hali bize 1 puan kazandırdı Konya maçında. Boş yapma git kendi forumunda istediğin kadar öv ama burada konuşursan cevabını alırsın.
  • Başakşehir

• Kasımpaşa yada karabük olabilir. Fenerliyim.
  • Medipol ve Galatasaray korkuyorum acıkçası şl katmazsak

• Ciganito kullanıcısına yanıt
    cevabını alan aldı sen karışma fazla yoksa sende alırsın cevabını

• Hicbir takim sizi yenemez.Yenilirseniz o macta sike vardir.Muazzam defansiniz varken gol bile zor yersiniz

Versen ne olacak sanki. Boş yere burda onu bunu gömüp öveceksin. Puan tablosu size sanırım gerekli cevabı veriyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciganito

Versen ne olacak sanki. Boş yere burda onu bunu gömüp öveceksin. Puan tablosu size sanırım gerekli cevabı veriyordur.

aynen 25 puan fark var

Böyle devam ederseniz zor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciganito

Böyle devam ederseniz zor değil.

allah kahretsin böyle takımı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.