Şimdi Ara

vodafone avantaj 1000 tarifesindeki heryöne dakikalarımı şebekeiçine çevirdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: okanbiz

Vodafone ile yola çıkılmaz. Resmen adam kandırıyolar 19 tl der 22 tl olur 3 4 ay sonra. Her yöne der vodafone içi yapar.

Aynen böyle oldu,
    Şikayetvar.com a yazdım,
    Sizde şikayetlere devam edin arkadaşlar.
  • Eskiden vodafonluydum pttcele gectim rahatladim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiler bi baksın heryöne çevirmişler sanırım fakat sadece bu aylık mı? herhangibir açıklama yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Risk almayın gelecek ay gene heryöne dakika verip vermeyeceğine açtığım konuda istediğiniz tarife paket alabilirsiniz 26 yaş üstü olanlar aileden 1. derece yakın olan aile sıra no ile cilt numarası aynı olan 12-25 yaş kullanıcı tanımlayıp komple 1000 tarifesini alabilir ve faydalanabilir
  • Evet dakikalar yine her yone cevrilmis ama net bilgi halen ortada yok,bence daha fazla risk alip sebeke icine cevirmezler diye dusunuyorum.

• Arkadaşlar merhabalar, ben vodafone TAMALTIN tarifesinden AVANTAJ1000 tarifesine geçiş yaptım, şuan sorgulattığımda ÖZET yazıp 7000 mesaj atıyorum heryöne 900 dk.larım duruyor, sizde bu durum nasıl oldu şaşırdım şimdi
  • Bi sonraki paket yenilemede artik sebeke ici olacakmis. Yaptiklari sahtekarliktan sonra buyuk tepki gorunce gecici sureligine duzeltmek zorunda kaldilar. O yuzden numara tasima kampanyalarini degerlendirmek gerek.

• heryöne dakikalarım geri geldi

• Btk'ya ben de şikayetimi ilettim.
  • Merhaba,
    Cep avantaj 1000 tarifesinde hattım var, geçen at 243, yazıyla ikiyüzkırküç tl fatura çıkarmışlar. Paketim dolmadığı halde vodafone harici tüm aramalarımı ücretlendirmişler, btk, şikayetvar vs bilimum forumlarda dillendireceğim bu durumu böyle soygun olmaz, ayrıca en kısa zamanda da hattımı vodafone dan taşıyacağım, kimseye de tavsiye etmiyorum. Gelişmeleri buradan paylaşacağım.
    saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.