Şimdi Ara

vodafone avantaj 1000 tarifesindeki heryöne dakikalarımı şebekeiçine çevirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 TL'ye heryöne 1000 dakika+1000 SMS ve 1 GB internet içeren avantaj 1000 tarifesine üyeydim. Vodafone sormadan, onayımı almadan habersizce her yöne dakikalarımı şebekeiçine çevirdi. Forumlarda da obeneler bundan şikayetçi. Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Görevliye heryöne dakikalarımın şebekeici ne çevrildiğini ve heryöne dakikaları geri vermelerini istediğimde üye olduğumda tarifede heryöne dakika olduğunu inkar etti. iade etmezse btk ya şikaye edecem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her yere şikayet et birde telefonda bağır çağır

• ben btk ya şikayet ettim hocam herkes etsin lütfen üşenmeyin adamlar resmen eşşek yerine koydular bizi
  • 2 hattım vardı, 900 her yöne dakikam, vodafone içi olmuş, güzel kazık yedik. Teşekkürler vodafone
  • Vodafoneyi savunmak gibi olmasin, vodafone icin bir bug du bu kampanya.

• Çakallığın bu kadarınada pes doğrusu.
  • btk ya şikayet ettim..sizlerde ediniz...
  • Vodafone ile yola çıkılmaz. Resmen adam kandırıyolar 19 tl der 22 tl olur 3 4 ay sonra. Her yöne der vodafone içi yapar.

• bu kampanyayı vodafone bayileri oneriyordu...neden musterılerı yanlıs yonlendırıyorlar ozaman..şikayet ediniz...
  • Adamlar yememis icmemis ay bitmeden heryone dakikalari sebekeicine cevirmis. Kazanilmis bir hakka el koymuslar yani. Ben btk'ya sms'le gelen bilgiyi de ekeyerek sikayet ettim, sizler de edin bence.

• aynı durumdan bende şikayetçiyim. şikayet edebileceğim her yere şikayet edeceğim, böyle rezillik olmaz!

• btk ya şikayet ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohaa ciddi mi yaa bunu yapamazlar elinizden ne geliyorsa yapın arkadaşlar birlikte hareket edin bu insanları enayi yerine koymak, rezillik.
    Yok abi yok şu forumda ben öğrendim ki biraz paran varsa Turkcell kullanacaksın avea ve vodafonedan uzak duracaksın şu işe bak ya resmen enayi durumuna düşürmüş milleti..
  • Ben bu tarifeyi kullanmıyorum ama hiç doğru bir hareket değil btk ya nasıl şikayet ediyoruz bende edicem.

15 şubatta tahattütüm bitiyor bir kazıkda biz yemeyiz inşallah.
  • Nasıl bir sistem hatasıysa VODAFONE İÇİ yerine HERYÖNE diye mesajda yazıyor. Bence herkese sazan avı yaptılar.
  • Annemi geçirmiştim. Paketi bile almadan şartlar değşti. 3 günde. Yarın tc nosuna bakıp btk ya şikayet edeceğim. En etkili yol btk şikayetidir

• Vodafone dan avea ya geçmek farz oldu artık!!
  • Şöyle sadece 1000 dk h.y faturasız ne var arkadaşlar.Anne hattı ekonomik? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Şöyle sadece 1000 dk h.y faturasız ne var arkadaşlar.Anne hattı ekonomik? :)

ben anneme PTTCELL aldım 28'lik tarife 750 DK + 1 GB + 1000 SMS tavsiye ederim güzel tarife 29.50 geliyor.
  • BU GÜN İTİBARİ İLE BAKTIĞIMDA GENE DAKİKALAR HER YÖNE DAKİKALARA ÇEVİRİLMİŞTİR VODAFONE BİZİMLE OYUN MU OYNUYOR
     vodafone avantaj 1000 tarifesindeki heryöne dakikalarımı şebekeiçine çevirdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.