Şimdi Ara

Vodafone Çekim Gücü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
14.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    ben o yol için kısa vadede ciddi bir yatırım ve kapsama beklemiyorum, zira sadece bayramlarda kullanılacak bir yol, o fiyat tarifesi ile hemen hemen kimsenin kullanmayacağı yere operatörler kısa vadede ciddi bir yatırım yapmaz diye düşünüyorum.
  • akçay,ayvalık,ören sahil şeridinde vadofone pişmanlıktır.
  • Sinop boyabat kastamonu yolu uzerinde bir koyde durdum. Karadenizde felaket durumda olan telekom cekiyor bu sefer de vodafone yok 😀
    Vodafone Çekim Gücü?

• Türkcell genele vurunca en iyi olduğunu herkes biliyor. Zaten kullanıcı testlerinde de durum ortada.

Vodafone çekerse çok iyi ama genele vurunca 4g si tamamen çöp.

Tt 4g çekince genelde iyi hız veriyor. Ama 4g çektiği yer çok az.

Türkcell ise 4g çoğu yerde çekiyor ve çoğu yerde hızı yeterli.

• Çekim gücünden yana şikayetim yok ama hızı düşük.

• çekim gücü mü dedin vodafone da öyle birsey söz konusu bile olamaz çekmiyorki gücü olsun :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değerli Arkadaşlar,

Bodrum- Turgutreis Bahçelievler caddesi ve çevresinde vodafone çekimi ve internet hızı nasıl ?

Bilgi vermenizi rica ederim
  • Güncel
  • Diyecek söz bulamıyorum, genel olarak Bodrum’u sorsan tamam, hadi Turgutreis i de anlarım, arkadaşım resmen açık adres bazında soruyorsun, cadde cadde kim nasıl bilebilir.

• Bu aralar çekim gücü b*k gibi 😃 şikayet yazdım , yok çekmeyen yerde wifiye bağlanan vowifi arama yapın yazdılar , arkadaş bana internet bağlantısı lazım diyorum yok illâ wifi'ye bağlanın , yemin ediyorum Whatsapp'da fotoğraf story paylaşayım dedim 20 dakika sürdü yüklemesi , yer Şile 😃 Bu tabiki her yerde olacak değil , mesela Meydan Avm otopark'da direkt Şebeke Yok yazısı beliriyor , keza tuvaletine girdin diyelim , Edge bağlantısı var onda da arama gelince komple gidiyor , acayip sinir oluyorum bu aralar , Vodafone'a da yeni geçen biri değilim 5 senedir kullanıyorum , daha öncesinde de kullandım o dönem Zonguldaktaydım , yok arkadaş verimlilik sıfırdı , pass paketleri oldukça avantajlı olduğu için tercih ediliyor yada ben cidden sıkıntılı lokasyonlarda bulunuyorum :)

Düzeltme gereği duydum kusura bakmayın sanki marka karalar gibi bir durumum yok , iletişim sektöründen değilim :) Şimdi adamda var İphone 5s 4G çekmiyor diyor , ya kusura bakma telefonun desteklediği band'lar belli , adama önce elindekini değiştir derler , benim güncel test ettiğim telefonlardan biri Samsung Galaxy S7 Edge ve Iphone 6s Plus'dır , ama bahsetiğim iki lokasyonda da telefon değil şebeke kaynaklı problem olduğunu Vodafone'da kabullendi , ama eskisi gibi , dur gelelim ölçüm yapalım vs işlem de yok artık.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beter.böcek -- 29 Ağustos 2019; 23:0:24 >

• mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Selam ,

İş gezisi nedeniyle zaman zaman Bodruma giderim , Turgutreis Bitez tarafında aşırı performans bekleme , özellikle çarşıya indiğinde , bilenler bilir Yunuslar Karadeniz Pastahanecisi ve dondurmacısı vardır , dükkândan içeri gir şebeke yok gibi birşey 😃

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler forumdaş :)
  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)

• Vodafone İstanbul, Küçükçekmece de ortalama 1-3-5MBPS, TürkTelekom ile ortalama 13-50MBPS
    Vodafone bulaşma bence.

5s tüm tr bandlarını destekliyor, 8 ve 5s birlikte kullanıyorum hic bir band sorunu yaşamadım

• maaart M kullanıcısına yanıt
    5s ile 6s plus yada daha üst modellerin 4G performansı aynı değil ki 😃 4G alamazsın demiyorum ,

Bandlar da ayni sadece cat farkı var

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Aynı ama 😃 Şu fark var Vodafone kullanıyorum , 6s plus da 4G çekerken 5S de direkt çoğu kez 3G ye düşüyorum bandlar aynı olsa da yazılım bazlı da farklılıklar mevcut hocam , o yüzden 5s performansıyla 6 ve üzeri olan diğer modeller bunu hissettiriyor.

Oyle bir olay yok, ya cihazın bozuk flndir, yada psikolojik olarak sen eski diye oyle düşünüyorsun ikisininde bantları bire bir ayni...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.