Şimdi Ara

Vodafone Cepnet artık sadece ilk ay %50 indirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone Cepnet artık sadece ilk ay %50 indirimli
     Vodafone Cepnet artık sadece ilk ay %50 indirimli

Kaynak:http://www.vodafone.com.tr/Internet/Aylik-Yeni-Cepnet-Paketleri.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runo2000 -- 15 Haziran 2012; 13:08:33 >

• Bitmis bu operator..

Kokuyor artik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar pahalı. Birde zam yaptılar tarifelere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Bitmis bu operator..

Kokuyor artik..

Taahhüt bitimi ben ''Taçsız Kral Avea'' diyorum..
    Köyümüzde bile en iyi çeken operatör olmasıda cabası.!!

• Vodafone intihar ediyor...

• adam gibi bir fiyata internet vermek yerine paso zam yapıyor.
  • Vodafone hakediyor abone kaybını.

• Tamamen saçmalamaya başladılar
  • yeni cepnet kampanyası tam bir fiyasko oldu bence fiyatlar hiç avantajlı değil 19 tl 500mb+sınırsız için çok fazla
  • Vodafone yakinda bomba bi tarife cikaracak yada uygun bir cihaz tahattudu yapacak heralde cunku yaptiklarinin baska bi aciklamasi yok.rakabetten gittikce uzaklasiyor.
    Sadece cepnet degil bi cok tarifesi cazibesini yitirdi
    .turkcellin vodafonedan fiyat olarak daha cazip olacagini sanmazdim

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

Vodafone yakinda bomba bi tarife cikaracak yada uygun bir cihaz tahattudu yapacak heralde cunku yaptiklarinin baska bi aciklamasi yok.rakabetten gittikce uzaklasiyor.
    Sadece cepnet degil bi cok tarifesi cazibesini yitirdi
    .turkcellin vodafonedan fiyat olarak daha cazip olacagini sanmazdim

Bende size katılıyorum.
    Turkcell bile VF'dan daha uygun hale geldiğine inanması güç ama ortada.
    VF gerilemeye geçecek gibi.

• Arkadaşlar bence abartıyorsunuz, tamam yeni cepnet fiyatları biraz tuzlu olmuş o konuda hem fikiriz. ama rakip operatörlerde 250 MB kaç tl bi bakın isterseniz ?

Ayrıca kota aşım ücreti var diğer operatörlerde..

Vodafone 14 liraya 250 MB veriyor, kota aşım ücreti yok. Sınırsız data kullanımı sağlıyorsun.
  • maalesef pcden nete girmek için cepnet hala rakipsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

Arkadaşlar bence abartıyorsunuz, tamam yeni cepnet fiyatları biraz tuzlu olmuş o konuda hem fikiriz. ama rakip operatörlerde 250 MB kaç tl bi bakın isterseniz ?

Vodafone 14 liraya 250 MB veriyor, kota aşım ücreti yok. Sınırsız data kullanımı sağlıyorsun.

Rakipsiz degil hocam.turkcellde19,aveada 2gb akk li ustelik akk sonrasi yuzde 30daha hizli;yetmezmis gibi 500dk2000sms 30lira

vodafone turkcellden en az yuzde 20daha ucuz olmak zorunda;yoksa kimse durmaz vodafone ve aveada
    Turkcellde 1gb 19ise vodafone da 250mb 10liradan fazla olmamali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 15 Haziran 2012; 19:38:16 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bence abartıyorsunuz, tamam yeni cepnet fiyatları biraz tuzlu olmuş o konuda hem fikiriz. ama rakip operatörlerde 250 MB kaç tl bi bakın isterseniz ?

Rakipsiz degil hocam.turkcellde19,aveada 2gb akk li ustelik akk sonrasi yuzde 30daha hizli;yetmezmis gibi 500dk2000sms 30lira

vodafone turkcellden en az yuzde 20daha ucuz olmak zorunda;yoksa kimse durmaz vodafone ve aveada

avea'nın o tarifesi faturalı, faturalı olmasa numaramı avea'ya taşırdım. faturasız olacak arkadaş!

• quote:

quote:

quote:

avea'nın o tarifesi faturalı, faturalı olmasa numaramı avea'ya taşırdım. faturasız olacak arkadaş!

Faturali ya da faturasiz.

Tarifesine zaman siniri vermeyen tek operator vodafone.

benim icin sadece bu bile vodafone tercih etmemin sebebi.

Genc avantaj + cepnet 38 lira oduyorum ve tarifeyi degistirmedigim surece kullanabilecegim

• Hızım yerlerde sürünmesin diye 250 MB alacakken 500 MB'lık paket aldım. Daha kotayı geçmedim ama hız 300 kbps. İstanbul'un farklı yerlerinde denedim. Sürekli aynı hız. Daha kotayı doldurmadan bile hızı sınırlamışlar. 3 ay dolar, ben Avea'ya kaçar haciii
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Hızım yerlerde sürünmesin diye 250 MB alacakken 500 MB'lık paket aldım. Daha kotayı geçmedim ama hız 300 kbps. İstanbul'un farklı yerlerinde denedim. Sürekli aynı hız. Daha kotayı doldurmadan bile hızı sınırlamışlar. 3 ay dolar, ben Avea'ya kaçar haciii

turkcellde de şöyle bir paket var: 1 gb kotalı, sonrası yavaş ve sınırsız

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/12-Ay-Indirimli-1GB-Sinirsiz-Internet.aspx

• Bu paketten daha ucuza Avea Yıkılan Paket veriyor. Sınırsız isteyenlere de 30 TL'lik herşey dahil paket var. Turkcell pek akıl karı değil.
  • Her şey yalanmış Vodafone.

Ben eski cepnet üyeliğimi iptal ettirmediğim için hala ucuza kullanıyorum ancak Türkiye'de yeniyken yaptığı işlerden eser yok. Abone toplamak içinmiş. Şimdi de, var olan abonemizden yesek yeter mantığındalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.