Şimdi Ara

Vodafone Cepnet mi? Avea 1 gb internet mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarda kullancam 1 gb yetermi veya cepnet hızı yetermi ? Bu ay salak gibi 100 mb 8 tl aldım off..

• cepnet kullan bilgisayarda 1 gb en fazla 1 haftada biter
  • Peki hangi tarayıcı ve ayarları kullanayım
  • ikisini de kullan desem
  • Vodafone al rahat rahat takıl
  • cepten kullanacaksan avea.sömürücüysen cepnet yada başka açıdan bakarsak
    merkezi yerdeysen avea(3g eminim hala merkezi yerler dışında çalışmıyordur) merkezi yerde değilsen cepnet(vodafonenun sınırlı hızı olan 3gsi aveanın edgesinden iyidir)
  • bilgisayar için kullanacaksan cepnet şart neredeyse ama sınırlı dikkatli kullanırım dersen 1gb da yetebilir ama otomatik güncelleştirmeleri mutlaka kapatmalısın aksi halde biter ben bu kadar kullanmadım dersin :)

bu arada cepnet kullananlar illaki sömürücü diye birşey yok ben zaman zaman bilgisyarıma da bağlıyorum kullanıyorum şimdiye kadar en fazla 1 ayda 2 gb kullandım allah razı olsun vodafonedan ne diyeyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avi907 -- 27 Nisan 2011; 18:46:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgusayarda 1 gb sikinti olur..

Cepten avea 1 gb :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: avi907
    bilgisayar için kullanacaksan cepnet şart neredeyse ama sınırlı dikkatli kullanırım dersen 1gb da yetebilir ama otomatik güncelleştirmeleri mutlaka kapatmalısın aksi halde biter ben bu kadar kullanmadım dersin :)

bu arada cepnet kullananlar illaki sömürücü diye birşey yok ben zaman zaman bilgisyarıma da bağlıyorum kullanıyorum şimdiye kadar en fazla 1 ayda 2 gb kullandım allah razı olsun vodafonedan ne diyeyim :)

hy2000sms+2gb'ı 15 tl'ye verse kota aşımı Cepnet gibi olsa ..
  • cepnet güven veriyor insana korkmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.