Şimdi Ara

Vodafone 'CEPNET PAKETİ' 13 TL'ye Sınırsız İnternet! (Abone Alımı Bitmiştir) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.916
Cevap
27
Favori
1.163.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de bu başlıkta yazan bir arkadaşın yalancısıyım doğru hatırlıyorsam benim bahsettiğim şekilde olduğunu söylemişti ama mantıklı olanı sizin dediğiniz gibi ben de görüşünüze katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

Arkadaşlar vodafone pc de kullandigimiza uyanmadan konuyu kaldırabilirim

Kesinlikle haklısınız maalesef böyle bir sistem var vodafone uyanırsa bizim için çokk kötü olur
  • quote:

Arkadaşlar vodafone pc de kullandigimiza uyanmadan konuyu kaldırabilirim

Bilgisayarda kullanma işlemi eğer telefonu modem olarak tanıtılarak yapılıyorsa bunun Vodafone ile ilgisi yoktur. Vodafone'un yapacağı bir şey de yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

@CeSiN
    ben de bu başlıkta yazan bir arkadaşın yalancısıyım doğru hatırlıyorsam benim bahsettiğim şekilde olduğunu söylemişti ama mantıklı olanı sizin dediğiniz gibi ben de görüşünüze katılıyorum

ben ilk çıktığı perşembe günü deneme amaçlı 50 kuruşa günlük aldım cuma almadım hatta c.tesi pazarda almadım bugün pcde deneme amaçlı tekrar aldım.o almadığım aradaki 3 gün bir ücret düşmedi.sadece alırsan düşüyor rahat ol :)

şuanda telefonu pc ye bağlayarak günlük 50 kuruşluk netle giriyorum.yanlız benim burda 3g zayıf herhalde açık olduğu halde 500kbitin üstüne çıkmıyor 300-400 civarında :s 3gyi kapasamda çok bişi farketmez edgede 200 küsürle giriyor.

• Tekrar tekrar vodafone nin sitesine bakıyorum. Hala inanamıyorum. Şimdi kapattığım vodafone hattını geri açtırmaya gideceğim. Ben Türkiyede böyle bir şeyin yapılacağına ihtimal bile vermezdim. Umarım diğer firmalar dava açmazda bu tarifeler devam eder. Özellikle telekom bu işten çok darbe yiyecek çook.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melcom

Tekrar tekrar vodafone nin sitesine bakıyorum. Hala inanamıyorum. Şimdi kapattığım vodafone hattını geri açtırmaya gideceğim. Ben Türkiyede böyle bir şeyin yapılacağına ihtimal bile vermezdim. Umarım diğer firmalar dava açmazda bu tarifeler devam eder. Özellikle telekom bu işten çok darbe yiyecek çook.

diğer firmalar hem kazıklamaya devam edecek hem de saçma sapan bi şekilde gidip dava mı açacaklar olmaz öyle şey.Turkcellin burada bir arkadaşa yazdığı cevabı okudunuz dimi tok satıcı ya adamlar

• Eğer diğer şebekeler dava açarsa onların ayıbı bu 3g geldi şebekede internet hızları 40Mbit i buldu adamlar bize hala kilobyte kilobyte internet veriyorlar. Bu yeni tarife vodafonun şebekesine pek dokunmaz çünkü bir şebekede 10 kişi sınırsız interneti kullansa zaten hız çk düşük toplamda şebekeyi 1mbit kadar meşgul etmiş olur o da vodafonun zekatı olsunn 40 mbit te 1mbiti veremezse yuhhh derimm
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

quote:

Orijinalden alıntı: melcom

Tekrar tekrar vodafone nin sitesine bakıyorum. Hala inanamıyorum. Şimdi kapattığım vodafone hattını geri açtırmaya gideceğim. Ben Türkiyede böyle bir şeyin yapılacağına ihtimal bile vermezdim. Umarım diğer firmalar dava açmazda bu tarifeler devam eder. Özellikle telekom bu işten çok darbe yiyecek çook.

diğer firmalar hem kazıklamaya devam edecek hem de saçma sapan bi şekilde gidip dava mı açacaklar olmaz öyle şey.Turkcellin burada bir arkadaşa yazdığı cevabı okudunuz dimi tok satıcı ya adamlar

Hocam güzel diyorsunda bu 2 günlük tarife daha. Turkcell henüz ne olduğunu ya hissetmedi yada hissetti ama göstermiyor(pasta payını nasıl daha iyi korurum diye hesap yapıyprdur ve el altından başlamıştır bile uğraşmaya) Vodafone bunun reklamını yaptıktan sonra o tok satıcı Turkcell de dahil hepsi sıkıntıya girecektir. Bide bizim memlekett malesef rekabet piyasası anormal. Firmalar birbirleriyle fiyat düşürümü, performans arttırımı yapıp rekabet etmek yerine ya birbirleriyle anlaşıp pazar paylarını korumaya çalışıyorlar yada dava açarak haksız rekabet kararı aldırıp pazar paylarını korumaya çalışıyorlar. Bu işten en çok telekom ve turkcell in pazar payı etkilenecek inşallah bu kampanya bu şekilde hep kullanıcının yararına devam eder. Bazı arkadaşların dediğine aynen katılıyorum vodafone internet konusunda bu kampanya ile türkiyede yeni bir çağ başlatmış. Ya diğerleri bu işi kesecek yada onalarda bu tip kampanyalar yapıp ellerindeki müşterileri tutmaya çalışacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melcom -- 26 Nisan 2010; 13:01:53 >

• Arkadaşlar başka bir önerim var bu internet konusunda avea da katlayan tarife var 50 tl yüklüyorsunuz 200tl heryöne konuşma veriyor
    Şöyle yapılabilir. Avea katlayan tarifesiyle
    50 TL yüklenip 39 TL si ile 4GB internet paketine üye olunup
    8 tl si ile 500 heryöne sms alınabilir.
    Zten her yöne 500 dakika da görüşme olduğu için bir insan 47 TLye = 4gb internet + 500 dakika heryöne görüşme + 500 sms satın alabilir. Sizce nasıl??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

bu arada 3G+ hızım bu çıktı galiba 5mb kotayı doldurmuşum şuan vodafone un interneti ile giriyorum

Vodafone 'CEPNET PAKETİ'  13 TL'ye Sınırsız İnternet! (Abone Alımı Bitmiştir)

sanki 96 ya değilde 128 e sabitliyor gibi dimi bende de 5 mb günlük kotayı aşınca aynen bu değerleri verdi 0.12-0.13 mbit değerleri çıktı.edge ile deneyince 0.17-0.18 mbit gibi değerler çıktı ama ping süresi epey arttı.

Hala günlük paketten yazıyorum bende

• CesiN

Kotayı srogularmısınız lütfen benim 100mb oldu sor gun 3636
  • Arkadaşlar Vodafone'un sitesindeki faturasız 3g modem kampanyasını bilenler aşağıdaki konuya bir açıklık getirebilirler mi rica etsem?

Bu linkte 3 ay boyunca aylık 1 GB paket hediye edildiği yazıyor:
    http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/vodafone-mobil-modem-E-160E.php

Ama linke tıklayıp kampanya sayfasına gidince 3 aylık süreden hiç bahsetmiyor, sanki yalnızca 1 aylık hediye ediliyormuş gibi algılanıyor:
    http://www.vodafone.com.tr/Internet/on-odemeli-mobil-modem-kampanyasi.php

Şimdi ben yeni bir faturasız Vodafone hattı ve bu 3G modemi alırsam hediye süres 1 ay mı olacak 3 ay mı?

• ....

Edit: İlgili mesaj yöneticiler tarafından silindiği için gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dallamos -- 26 Nisan 2010; 15:01:35 >
  • quote:

CesiN

Kotayı srogularmısınız lütfen benim 100mb oldu sor gun 3636

Testleri yaptığımda 12-13 mb civarındaydı da kapadım şimdi adslle giriyorum enson baktığımda 26mb idi.günlük pakette limit 5 mb o yüzden 20 mb yada 100 mb farketmiyor niçin sordun ki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

arkadaşlar ben bunu ilk defa duydum pc den bağlantıyi engelleyemezler çünkü sen yine aynı apn kullanıyorsun ve olay şu ki hızı o yüzden kesiyorlar millet pc den bağlanmasın diye

aveada apn ayarları wapta iken internet bağlantısı kurulmuyor pc de ama ayarları apn internet olarak değiştirince bağlanıyor böyle bir sistem maalesef var inşallah vodafone a gelmezz

o ayarı genelde cep telefonunda da yapıyoruz. Java destekli programlar. apn interntet yapıp diğer bütüm herşeyi boş bırakarak yaptığımız profilden bağlanabiliyoruz. Sıkıntı yok. Bütün sorularınıza sabırla cevap verebilirim ama bana pm ile ulaşın. @faruk arkadaşımız doğru diyor böyle şeyleri konuşmayalım. PM ile her sorunuza açığım. Bağlantı vs vs.

• zaten bir sorun yok arkadaşlar burada yok yere karmaşa çıkartmayalım gereksiz yerede mevzu olmasın

buarada teli pc ye modem olarak bağlayan arkadaşlar ağ bağlantısı yapıyorlar mı yoksa suite mi kullanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN
    zaten bir sorun yok arkadaşlar burada yok yere karmaşa çıkartmayalım gereksiz yerede mevzu olmasın

buarada teli pc ye modem olarak bağlayan arkadaşlar ağ bağlantısı yapıyorlar mı yoksa suite mi kullanıyorlar.

Ağ bağlantısı kendi oluşuyor.
  • quote:

quote:

zaten bir sorun yok arkadaşlar burada yok yere karmaşa çıkartmayalım gereksiz yerede mevzu olmasın

Nokia ovi suite ile direk bağlanabiliyorum teşekkürler vodafone bugün deneme amaçlı günlük aldım neticede hız düssede benim işimi görüyor.Hiç internet olmamasından iyidir.5mb kotayı coktan aştım ama facebookdaki videoyu bile izleyebiliyorum şuan.
    http://www.speedtest.net/result/794717921.png hız bu düştükten sonra

• quote:

quote:

ben deli gibi uğraşıyorum ya yeni ağ oluşturuyorum yanlız ben bluetoothla bağlıyorum pc yi siz kablolu mu ağ oluşturuyorsunuz.

quote:

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

quote:

quote:

Nokia ovi suite ile direk bağlanabiliyorum teşekkürler vodafone bugün deneme amaçlı günlük aldım neticede hız düssede benim işimi görüyor.Hiç internet olmamasından iyidir.5mb kotayı coktan aştım ama facebookdaki videoyu bile izleyebiliyorum şuan.
    http://www.speedtest.net/result/794717921.png hız bu düştükten sonra

Evet kişiye göre pcde bile kullanımı sağlayabilir.Özellikle evinizde değilken arada bakınayım diye nete ihtiyaç duyduğunuzda çok iş görür bu paket.Cep telefonunda sürekli alan biri misal hem cepten nete girer hemde laptopu ile dışarıda iken laptopu bile bağlayıp temel işlerini görebilir.

bende 5 mb ı geçeli epey oldu 3gde hız testleri aşağı yukarı hepimizde aynı kotayı geçince 0.11-0.13 mbit arası değişiyor.edgede 0.15-0.20 arası değişiyor kota aşımına rağmen.hatta microsoft üzerinden bir dosya indiriminde test yaptım kotayı aşmış haliyle söylüyorum hız düşmüş hali yani 3g de sn de 14-15 kb ile indirirken edge de sn de 23-24 kb la indirdi dosyayı.aylık 8 tl lik sınırsız internet için çok bile

Ben yüzsüzlük yapıp bu bağlantıyla tivibuyu bile çalıştırdım :) tabi okadar değil dedi gördüğüm sonuç sürekli takıldı 512k falan olsa onu bile sağlıklı şekilde çalıştırcaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 26 Nisan 2010; 16:28:16 >

• 128kbit hızı beğenmeyen arkadaşlar eğer modem olarak kullanabilecekleri 2. bir telefonu yada modemleri varsa ikisinidebağlayıp hızı 256kbit yapabilirler 50 kuruş fazla verip daha hızlı internet kullanabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.