SOR GUN yazıp gönderdiğinizde size kaç mb kullanım yaptığınız mesajı geliyor mu¿ Bana gelmiyor. Yani mesaj geliyor da 0 mb olarak geliyor
Bana geliyor hemde test ettim gündüz çabuk güncelleniyor kota miktarı.
Şuan attım 71 mb diye geldi misal.
evet geliyor kaç mb oldugu ve su gün su saate kadar gecerli diyor
Sorgunun güncel olması için bağlantınızın kopması gerekiyor koptuğuna emin olmalısınız garanti olması için telefonu kapatıp açıp deneyebilirsiniz
arkadaşlar burada bilmeyenler olabilir, birşey hatırlatmak isterim ön ödemeli hatlara telsim zamanında gprs bile yoktu. Hatta o yüzden avea hat almıştım ikinci olarak. Şimdi bakıyorum da o o o. Herşey vf ile değişti. Tekrar teşekkürler vodafone
Ayda 750 kontöre limitsiz GPRS yokmuydu bir ara..?
quote:
Orijinalden alıntı: satcell 50 kuruşluk paketle 1 günde 1 gb geçebilen var mı
Oo satcell de vodafoncu oldu..bu gidişle bir gün herkes vodafonlu olacak..
quote:
Orijinalden alıntı: invisible arkadaşlar burada bilmeyenler olabilir, birşey hatırlatmak isterim ön ödemeli hatlara telsim zamanında gprs bile yoktu. Hatta o yüzden avea hat almıştım ikinci olarak. Şimdi bakıyorum da o o o. Herşey vf ile değişti. Tekrar teşekkürler vodafone
Ama bir zamanlar gprs sinirsizdi :)
150 lirayi ver yine sinirsiz..
Hatta simdi 8 tlye sinirsiz
700 mb kullandım bir günde.ama cok kasmadan 1.5 gb kullanılabilir tüm gün
quote:
Orijinalden alıntı: satcell
50 kuruşluk paketle 1 günde 1 gb geçebilen var mı
Aslında bu şekilde kim daha uzağa işeyecek yarışmaları yapılmasa çok daha faydalı olacaktır. Çünkü bu tarz yapılan aşırı yüklenmeler er yada geç şirket tarafından gözlemlenecek ve yapılan tarifelerde değişime belki de kapatmaya gidilecektir. Bu şekilde başkalarının hakkını yememek adına lütfen aşırıya kaçmadan işlemlerinizi yapınız.
quote:
Orijinalden alıntı: dangerous
Aslında bu şekilde kim daha uzağa işeyecek yarışmaları yapılmasa çok daha faydalı olacaktır. Çünkü bu tarz yapılan aşırı yüklenmeler er yada geç şirket tarafından gözlemlenecek ve yapılan tarifelerde değişime belki de kapatmaya gidilecektir. Bu şekilde başkalarının hakkını yememek adına lütfen aşırıya kaçmadan işlemlerinizi yapınız.
keşke herkes sizin gibi aklı başında tüketicilerden olsa.sınrsız tarifeler bu sebeple kısıtlandırıldı.umarım bu paketlere birşey olmaz.
Bir şey olmamasını beklemek pollyannacılık olacak sanırım. Bir firma ne kadar büyük olursa olsun çıkarları gereği böyle bir şeye izin vermez. Hatta tahminlerimce TTNet bu durumdan rahatsız olup VF ile görüşmeler düzenleyecek gibime geliyor durum böyle devam ederse.
Ne yazıkki toplumumuzda; "parasını verdik, her şey hakkımız." mantığı var. Hatta bu mantıkla, 50 kuruşa bir umumi tuvaleti kullanıp nasılsa 50 kuruş verdiği için tuvaletteki çeşmeyi açık bırakıp çıkan bir çok insana denk gelmek oldukça normal bir durum oldu artık. Burda da bunun teknolojik haline şahit oluyoruz ne yazıkki.
5 mb ı geçen hızı düşmeyen var mı ?
quote:
Yakında Adil Kullanım limiti çıkar muhtemelen..
Dediklerinize katılıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
5 mb ı geçen hızı düşmeyen var mı ?
Evet denedim 5 mb olur olmaz anında düştü, ya günlük limitsizdeki gibi açığı kapatmışlar yada sadece bunda açık kapatılmış.
günde 1 gb ayda 30 gb eder.ayda 15 tlye 30 gb bağlantı vermiş gibi oluyor.eğer bunun harbiden çok fazla kişi suyunu çıkarırsa bu tarifeyi en fazla bir ay daha bu şekilde görürürz.o da biraz abone toplansın diye durur.
quote:
Bir şey olmamasını beklemek pollyannacılık olacak sanırım. Bir firma ne kadar büyük olursa olsun çıkarları gereği böyle bir şeye izin vermez. Hatta tahminlerimce TTNet bu durumdan rahatsız olup VF ile görüşmeler düzenleyecek gibime geliyor durum böyle devam ederse.
Ne yazıkki toplumumuzda; "parasını verdik, her şey hakkımız." mantığı var. Hatta bu mantıkla, 50 kuruşa bir umumi tuvaleti kullanıp nasılsa 50 kuruş verdiği için tuvaletteki çeşmeyi açık bırakıp çıkan bir çok insana denk gelmek oldukça normal bir durum oldu artık. Burda da bunun teknolojik haline şahit oluyoruz ne yazıkki.
firmaların birbirlerinden rahatsız olup görüşmeler yapacağını sanmıyorum bu hususta çünkü rekabet internet alanına yoğun olarak kaydığı gözüküyor.
toplumumuz tamamı ile eğitimsizlikten kaynaklanan durumdan ötürü böyle ne yazık ki.büyük bir maddi sorun yaşayan bir toplumun eğitim durumuda düşük olabiliyor ne yazık ki.
quote:
Orijinalden alıntı: besyom2
bugün gittim vadofone faturasız hat aldım 33tl ye içinde 20 tl yüklü. sonra eve geldim cep neti denemek amaçlı günlük aldım. cepden pc bağlanmak için vadofone connect manegeri yükledim sitesinde var 74mb büyüklüğünde onu pc ye kurdum. (güzel bir arayüz) akadaşlar olay süper online oyun oynayam birisiyim. warrock, knight vb. hiç bir sorun olmadan bağlandım hatta 6 saate kadar online oldum oyunda kesinlikle kopma yok. ilk izlenimlerim süper az önce aylık aldım. 7,99 tlye. pazartesi ilk işim ttnet adslyi ve ev telefonunu kapatmak olacak. teşekkürler vadofone. turkcell ve aveaa yandı:DD
adil kullanım hakkından sonra hızlar düşünce sorun olmadı online oyunlarda ?
Bu durum en çok Telekom'u rahatsız edecektir zira evinde maillerine bakmak, gazeteleri okumak gibi sınırlı işler yapan kişilerin ADSL almak gibi bir zorunluluğu ortadan kalmış olacak. Kotalı ADSL + Telefonun Sabit ücreti, interneti az kullanan kişiler için çok yüksek bir fatura bedeli demekti. Şimdi insanlar hem bundan kurtulacak hem de mobil olabilecekler.
Notebook'unuz ve cep telefonunuzla istediğiniz yerden nete çıkmak güzel, sadece cep telefonunuzu yanınıza alıp dışarı çıktığınızda hesabınızın/internetinizin devam etmesi daha da güzel.
Telekom sabit hatlarda EvTurkcell ile sağlam bir tokat yemişken şimdi de ADSL kanadından büyük bir darbe yiyebilir. Umarım diğer firmalar bu güzel uygulamaya taş koymazlar, kendileri de böylesine paketler çıkartabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: xenoophobe
quote:
bugün gittim vadofone faturasız hat aldım 33tl ye içinde 20 tl yüklü. sonra eve geldim cep neti denemek amaçlı günlük aldım. cepden pc bağlanmak için vadofone connect manegeri yükledim sitesinde var 74mb büyüklüğünde onu pc ye kurdum. (güzel bir arayüz) akadaşlar olay süper online oyun oynayam birisiyim. warrock, knight vb. hiç bir sorun olmadan bağlandım hatta 6 saate kadar online oldum oyunda kesinlikle kopma yok. ilk izlenimlerim süper az önce aylık aldım. 7,99 tlye. pazartesi ilk işim ttnet adslyi ve ev telefonunu kapatmak olacak. teşekkürler vadofone. turkcell ve aveaa yandı:DD
Lag olmaması mümkün değil. Hemde ping değerleri çok yüksek.
quote:
Orijinalden alıntı: FaTeeH
quote:
Orijinalden alıntı: xenoophobe
quote:
Lag olmaması mümkün değil. Hemde ping değerleri çok yüksek.
aynen dünki testlerimde göze batan bir olayd pingler çok yüksek.
quote:
Orijinalden alıntı: SUAVI
Bu durum en çok Telekom'u rahatsız edecektir zira evinde maillerine bakmak, gazeteleri okumak gibi sınırlı işler yapan kişilerin ADSL almak gibi bir zorunluluğu ortadan kalmış olacak. Kotalı ADSL + Telefonun Sabit ücreti, interneti az kullanan kişiler için çok yüksek bir fatura bedeli demekti. Şimdi insanlar hem bundan kurtulacak hem de mobil olabilecekler.
Notebook'unuz ve cep telefonunuzla istediğiniz yerden nete çıkmak güzel, sadece cep telefonunuzu yanınıza alıp dışarı çıktığınızda hesabınızın/internetinizin devam etmesi daha da güzel.
Telekom sabit hatlarda EvTurkcell ile sağlam bir tokat yemişken şimdi de ADSL kanadından büyük bir darbe yiyebilir. Umarım diğer firmalar bu güzel uygulamaya taş koymazlar, kendileri de böylesine paketler çıkartabilirler.
Evet telekomu rahatsız etsin tabi etsinde millet kurtulsun su telekomdan.Yeter artık ya sırf telefon hattı yok diye internetsiz kalıyordum.neticede cok işim olmuyordu mailllere felan bak ufak tefek işler içinde baglatmak istemiyordum.Zaten bugüne kadar 3 operatörde internet adına yada tarifelerde birşeyler yapsalar telekom adına birşey kalmayacaktı neticede pasta büyüyecek kime ne düserse.Bakın son dönemde telekom sıkısınca nasıl kampanyalar yapmaya başladı ücretsiz görüşmeler felan.Ama bu işe asıl cok sıcak bakmayan tcell oluyor neticede bir bakıma o da suan tekel gibi vodafone ve aveanın büyümesini güclenmesini istemiyor.