Şimdi Ara

Vodafone 'CEPNET PAKETİ' 13 TL'ye Sınırsız İnternet! (Abone Alımı Bitmiştir) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.916
Cevap
27
Favori
1.163.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu ping'in yüksek olması mı iyi düşük olması mı?
  • Arkadaşlar felaket tellallığı yapmayalım lütfen 100kbitden bahsediyoruz şebeke hızları 40Mbit olmuş hissetmez bile vodafone. 100kbit le 24 saate 1gb internet kullanılır 24 saatte pc başında oturacak adam pek bulunmaz sanıyorum.. Size önerim vodafone a bu tarifelerden dolayı teşekkür mesajı gönderebilirsiniz http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php
  • turkcell faturalı kullaıyorum ama diğer hattım için aylık aldım mail okumaya siteleri dolaşmaya harika hızı düşük tabi ama yinede beğendim.
    tebrikler limit bile yok.
  • Şuanda aylık aldım iki sayfada dh açık facebook açık onlıne arkadaşımla mesajlaşıyorum msn de açık konuşuyorum bu arda dh ye cevap yazıyorum edge kullanıyorum kotam doldu hız düşüklüğü yaşamadım 2 saattir kopma olmadı kesinlikle iş görüyor nazar değmesin isterseniz dhye nekadar hızlı cevap yazılıyor gösterebilirim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • güzel güzel adsl hattımızı da bugün kapattık soygular milleti telekom öldürdü yıllarca rahat rahat mesajlaşalım artık yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk
    Şuanda aylık aldım iki sayfada dh açık facebook açık onlıne arkadaşımla mesajlaşıyorum msn de açık konuşuyorum bu arda dh ye cevap yazıyorum edge kullanıyorum kotam doldu hız düşüklüğü yaşamadım 2 saattir kopma olmadı kesinlikle iş görüyor nazar değmesin isterseniz dhye nekadar hızlı cevap yazılıyor gösterebilirim

Bende de aynen bu şekilde. Edge ile giriyorum. Face de video bile izliyorum. Yüklemesini bekliyorum bi 30 saniye 1 dakika falan. O arada dh de konuları takip ediyorum yada msn de konuşuyorum. Gayet rahat bence. Sms paketini de 9 a çıkarmasaydı bu gazla bi teşekkür maili atardım vf ye ama beleş internet verse dahi etmem sms i ucuzlatmadıkca...

• beni heyecanlandirdiniz şimdi ceza ödememem için 15 gün daha beklemem lAzım sonra Turkcell'le helallesip kendimizi voda ya atacağız :)
  • Günlük 5 mb. limiti aştıktan sonra, bendeki durum da şu şekilde:

Vodafone 'CEPNET PAKETİ'  13 TL'ye Sınırsız İnternet! (Abone Alımı Bitmiştir)
  • vodafone hat fiyatlarını bilen var mı? en ucuz hat ne kadar? bu aylık 8tl hadisesi çok sardı beni..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

vodafone hat fiyatlarını bilen var mı? en ucuz hat ne kadar? bu aylık 8tl hadisesi çok sardı beni..

hocam ben dün sabah kalkar kalkmaz turkcell hattımı vodafonea taşıma talebinde bulundum 2 gün sonra açılır diye umuyorum hattım
    sık kullanmadığınız hat varsa siz de böyle yapın yoksa 20 tl diye biliyorum faturasız hat bedelini içinde de 5 yada 10 tllik bakiye oluyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: katr

Günlük 5 mb. limiti aştıktan sonra, bendeki durum da şu şekilde:

Vodafone 'CEPNET PAKETİ'  13 TL'ye Sınırsız İnternet! (Abone Alımı Bitmiştir)

bendeki tt değerlerinin gördünüz mü birkaç mesaj yukarda
  • saat 23 de müşteri hizmetlerini aradım oturduğum bölgede 3g yokmuş yeni faturalı 100 mb paket alsam edgede cepten neler yapabilirım 100 mb ve sonrası sizin vereceğiniz cevaplara göre hareket edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

saat 23 de müşteri hizmetlerini aradım oturduğum bölgede 3g yokmuş yeni faturalı 100 mb paket alsam edgede cepten neler yapabilirım 100 mb ve sonrası sizin vereceğiniz cevaplara göre hareket edeceğim

Mobil sayfalar genelde text içerikli olduğu için edge bağlantısı size yetecektir, edge altyapısında 384 kpbs hıza ulaşılabiliyor, o da teorik olarak maksimum 40-45 kb veri aktarımına tekabül eder, bilgisayardan girmeye çalışırsanız biraz ağır gelebilir ama telefon için yeterli.
  • arkadaşlar sorum biraz saçma olabilir o yüzden kusura bakmayın.

şimdi bu vodem tarifesi ile cepnet tarifesi farklı dimi.çünkü benim telefonda 250 mb kotalı var.

vodem tarifesinde öyle bir tarife varki 1 gb 45 lira(1 senelikmiş anladıgım kadarıyla) bunu tel için de alabiliyor muyuz?

yoksa sadece vodem e özgü bir kampanya mı
  • Daha önceleri 250 mb paketden alıyordum ve bunun 150 megabaytın ancak harcayabiliyordum ayda. 3 gün önce cep paket aylık olana üye oldum ve bugun 61MB kullanmışım !!!

Daha önceki kullanımımdan fazla hiç bir şey yapmadım, hatta bu forum, ve bi kaç int sitesi harici nerdeyse download bile yapmamışken, 3 günde nasıl 61 kullanmışım hayret!!!

Maksat bi an önce 100 mb yapıp, veri bağlantısının hızını kesmek. Ben burda böyle bir art niyet sezdim. İnanılır gibi değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_kusje

arkadaşlar sorum biraz saçma olabilir o yüzden kusura bakmayın.

şimdi bu vodem tarifesi ile cepnet tarifesi farklı dimi.çünkü benim telefonda 250 mb kotalı var.

vodem tarifesinde öyle bir tarife varki 1 gb 45 lira(1 senelikmiş anladıgım kadarıyla) bunu tel için de alabiliyor muyuz?

yoksa sadece vodem e özgü bir kampanya mı

Faturalı Vodafone kullanıyorsunuz..

Bu yüzden kafanızdan "SENELİK PAKET" kavramını çıkarın..

Bende Faturalı Vodafone kullanıyorum. Önümüzde 3 tane paket var..

CEP NET GÜNLÜK SINIRSIZ (GÜNLÜK 50 KURUŞ)
    CEP NET AYLIK SINIRSIZ (AYLIK 8 LİRA)
    VODEM NET 250 MB (AYLIK 10 LİRA)

CEPNET SINIRSIZ GÜNLÜK PAKETTE İNTERNET SINIRSIZ ANCAK 5 MB TAN SONRA HIZINIZ ÇOK YAVAŞLIYOR..
    CEPNET AYLIKTA İNTERNET 1 AY BOYUNCA SINIRSIZ ANCAK 100 MB TAN SONRA HIZINIZ ÇOK YAVAŞLIYOR..
    ŞU AN KULLANDIĞINIZ VE 250 MB OLAN PAKETTE HIZINIZ 1MBPS yani oldukça iyi ve hiç yavaşlamıyor..Ancak 250 mb sınır var işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 28 Nisan 2010; 2:34:20 >

• Hız düşünce Saniyede 20 kb veri indiriyorsa çok iyi gerçekten.(Bu fiyat için iyi) Bilinçli kullanıcılardan vodafone a geçen çok olcaktır.Bu da turkcell için rekabete zorlayıcı bir durum
    Turkcell de girerse bu rekabete o zaman düşünemiyorum
  • TCELL atak yapmalı muhakkak yoksa VODAFONE'u yakalamaz bu tarifeleriyle...
  • Ben de birazdan gidip yeni bir faturasız Vodafone hattı alacağım sırf internet için...

Sormak istediğim şu: Vodafone'un en avantajlı faturasız tarifesi hangisidir? Mesela Avea Katlayan Tarife gibi TL yükledikçe her yöne konuşma süresi ya da hediye TL veren bir tarifesi var mıdır? Sonuçta yüklediğim paralarla internet alacağım ama yükleme yaptıkça ekstra güzellik yapsa fena olmaz hani.

Not: Sadece Vodafone içi konuşma ya da SMS hediyesi işime yaramaz çünkü hiç Vodafone kullanan tanıdığım yok...
  • cep1 alman lazım gibi geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.