vodafonda wap ve internet ayarları için mesaj gönderirsek hem gônderimde hemde ayarları alımda vodafon mesaj ücreti alıyor mu?
Cepten atarsanız alır sanırım..
Ancak my vodafonedan ayar almak bedava..
quote:
Orijinalden alıntı: s.volkan
quote:
Orijinalden alıntı: efem-35
vodafonda wap ve internet ayarları için mesaj gönderirsek hem gônderimde hemde ayarları alımda vodafon mesaj ücreti alıyor mu?
Cepten atarsanız alır sanırım..
Ancak my vodafonedan ayar almak bedava..
cevabın için teşekkürler
Cok yavaşladı :(
quote:
Orijinalden alıntı: man utd
Hız düşünce Saniyede 20 kb veri indiriyorsa çok iyi gerçekten.(Bu fiyat için iyi) Bilinçli kullanıcılardan vodafone a geçen çok olcaktır.Bu da turkcell için rekabete zorlayıcı bir durum Turkcell de girerse bu rekabete o zaman düşünemiyorum
Hız düşünce cepten yine hızlı bişekilde geziliyor farkedilmiyor, 20 Kb ile indirmiyor max 14-15 arası değişiyor ama stabil 14-15 kbyte ile indiriyor. Bu arada hız düştüğünde telefonda bağlantı 3G görünüyor Edge değil.
quote:
Orijinalden alıntı: SUAVI
Hattım aktif. Cep aile için kullanıyorum. Bakalım başka bir telefon ile MH'ne bağlanmaya çalışıyorum. 5 dk. MH'ne bağlanmayı bulmak için uğraştım ( saçma bir şekilde 0 0 0 lara basarak.) şimdide 5 dk'dır bağlanmasını bekliyorum. :(
Ek: Bağlandım problemimle ilgili bir kayıt açtılar. Bakalım 48 saat sonra ne olacak.
klasik vodafone sorununa denk gelmişin sanırım.hattında normalde ne kadar var?muhtemelen 3 tl civarı bir şeydir.2-3 ay önce vodafone hattıma kontür yüklediğimde kontürüm azaldığına böyle bir sorunla karşılaştım.gün içinde kafasına göre kontrüm olmasına rağmen arama yapmama izin vermediği oluyordu.müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim.kayıt aldılar.sonraki gün telefon açtılar.sorun devam ediyordu.gene kayıt aldılar.telefonu çok fazla kullanmadığım için sorun olmamıştı.ama acil bişi olsa yanardım.sonra gene aradılar hattınızda sorun yok gözüküyor.hala sorun devam ediyormu diye.ara ara gene sorunla karşılaşıyordum.en son pes ettiler bi daha aramadılarsonrada zaten kontürümü bitirince hattı kısa süreliğine emekli ettim
quote:
Orijinalden alıntı: realbrutal
quote:
Hattım aktif. Cep aile için kullanıyorum. Bakalım başka bir telefon ile MH'ne bağlanmaya çalışıyorum. 5 dk. MH'ne bağlanmayı bulmak için uğraştım ( saçma bir şekilde 0 0 0 lara basarak.) şimdide 5 dk'dır bağlanmasını bekliyorum. :(
Ek: Bağlandım problemimle ilgili bir kayıt açtılar. Bakalım 48 saat sonra ne olacak.
klasik vodafone sorununa denk gelmişin sanırım.hattında normalde ne kadar var?muhtemelen 3 tl civarı bir şeydir.2-3 ay önce vodafone hattıma kontür yüklediğimde kontürüm azaldığına böyle bir sorunla karşılaştım.gün içinde kafasına göre kontrüm olmasına rağmen arama yapmama izin vermediği oluyordu.müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim.kayıt aldılar.sonraki gün telefon açtılar.sorun devam ediyordu.gene kayıt aldılar.telefonu çok fazla kullanmadığım için sorun olmamıştı.ama acil bişi olsa yanardım.sonra gene aradılar hattınızda sorun yok gözüküyor.hala sorun devam ediyormu diye.ara ara gene sorunla karşılaşıyordum.en son pes ettiler bi daha aramadılarsonrada zaten kontürümü bitirince hattı kısa süreliğine emekli ettim
konu da ilginç ama daha ilginç olanı defalarca Müşteri Hizmetlerinin seni aramış olması, gerçekten ilgileniyorlar işi sıkı tutuyorlar demek ki, her türlü birinciliğe oynuyor yani
vay KIRMIZI vaaay
quote:
Orijinalden alıntı: realbrutal
quote:
klasik demek yanlış olur ben hiç karşılaşmadım 6 yıldır.biara 1 tl altı bakiyeyle hattımı aktif kullandım sorun olmadı hiç.şuanda 2 küsür tl var :) buaralar züğürtüm
Ben bir çok kez müşteri hizmetlerine mail attım. Önemli durumlarda hep arayıp mesaj falan attılar. Vodafone'un bu konudaki ilgisi çok hoş.
Birde şu 3g altyapısını biraz daha iyileştirseler, gittiğim köy kasabalarda bile vodafone 3g var çoğu zamanda full çekiyor ama pingler ve hızlar kötü, bunun nedenide vodafoneun ucuz yurtdışı hattı kullanması yani bağlantımız vodafone pop noktaları üzerinden yurtdışına çıkıyor ve ordan bize geri geiliyor doğal olarakta ping değerleri çok yüksek, turkcell gibi firmaların türkiye içinde telekom altyapısna bağlı olarak çalışan superonline pop noktaları olduğundan ping değerleri daha düşük. Şimdi vodafone borusanı aldı, borusanında yine telekom altyapısna bağlı pop noktaları var, bunları arttırıp geliştirirse ping sürelerinin düşmesi mümkün.
arkadaşlar adil kullanım hakkı dolduktan sonra netten radyo dinleyebilir miyiz 96kbps ile? radio eksen mesela. aranızda adil kullanım hakkı dolmuş olan varsa bi deneyebilir mi?
yedekte duran hazırkartımı vodafone'a geçirdim. açılmasıyla birlikte 4 lira yüklendi hemen denemek için günlük paket aldım. nokia e60 telefonumla bilgisayara bağladım ve gerçekten şaşırdım diyebilirim. şuanda hız çok iyi geldi bana. fikir vermesi açısından nette gezinirken bir video çektim umarım yardımcı olur. not: video 5mb'ı geçtikten sonra çekilmiştir yani vodafone'un bahsettiği 96kbit hızda.
Orijinalden alıntı: CeSiN klasik demek yanlış olur ben hiç karşılaşmadım 6 yıldır.biara 1 tl altı bakiyeyle hattımı aktif kullandım sorun olmadı hiç.şuanda 2 küsür tl var :) buaralar züğürtüm
belki bu sorunla karşılaşanlar daha çok hattını uzun süre aktif olmadan kullanıp kontür yükleyenlerdir.bilemiyorum
@kilecerme:hız süper gözüküyor.bence sizin hızınız daha düşmemişken çekildiyada firefoxun bir eklentisini kullanıyorsunuz.çünkü donanımhaberde gezerken altta üstte hiç bir reklam göremedim.bunlarda sitelere girerkenki hızı illaki arttırıyordur.speedteste girip ankara serverını seçtiğinizde hız ne çıkıyor? zamanında daha 3g gelmemişken arkadaşın mobil modemle internete gireyim demiştim.o arkadaşta vodafone kullanıyordu.gmaile girerken bile bir saat bekletmişti beni.şimdi bu şekilde hızı görünce şaşırdım açıkçası
@realbrutal
hız düştükten sonra çektim hocam videoyu ilk girdiğimde hız 2mbit di sonra düştü işte 5mb'ı geçince. şuanda istanbul serverında 0.18 falan görüyor hız. firefox da biraz etki ediyor tabi reklamsız sürüm
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Birde şu 3g altyapısını biraz daha iyileştirseler, gittiğim köy kasabalarda bile vodafone 3g var çoğu zamanda full çekiyor ama pingler ve hızlar kötü, bunun nedenide vodafoneun ucuz yurtdışı hattı kullanması yani bağlantımız vodafone pop noktaları üzerinden yurtdışına çıkıyor ve ordan bize geri geiliyor doğal olarakta ping değerleri çok yüksek, turkcell gibi firmaların türkiye içinde telekom altyapısna bağlı olarak çalışan superonline pop noktaları olduğundan ping değerleri daha düşük. Şimdi vodafone borusanı aldı, borusanında yine telekom altyapısna bağlı pop noktaları var, bunları arttırıp geliştirirse ping sürelerinin düşmesi mümkün.
aynen öyle avea ve turkcell'de ping değerleri bu kadar yüksek değil.
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
arkadaşlar az önce bir uyarı geldi 3g kullanım hacmi dolmak üzere diye. 990 mb. kullandım şuana kadar. bu nerden çıktı anlamadım. 1gb.020mb sınır olarak görüküyor. hani bu tarife sınırsızdı. bu 3g kullanım sınırı hakkında bilgisi olan arkadaş varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: besyom2
arkadaşlar az önce bir uyarı geldi 3g kullanım hacmi dolmak üzere diye. 990 mb. kullandım şuana kadar. bu nerden çıktı anlamadım. 1gb.020mb sınır olarak görüküyor. hani bu tarife sınırsızdı. bu 3g kullanım sınırı hakkında bilgisi olan arkadaş varmı?
Hangi paketi kullanıyorsunuz acaba?
cep net aylık sınırsız paketi! 7,99tl olanından.
quote:
Orijinalden alıntı: besyom2
cep net aylık sınırsız paketi! 7,99tl olanından.
Hmm ben de bunu kullanıyorum, eve gidince bakayım bende durum nasıl acaba...
Eğer gerçekten sözlerinden dönüp bu şekilde bir sınır getirdilerse çok ayıp gerçekten.
quote:
Orijinalden alıntı: besyom2 arkadaşlar az önce bir uyarı geldi 3g kullanım hacmi dolmak üzere diye. 990 mb. kullandım şuana kadar. bu nerden çıktı anlamadım. 1gb.020mb sınır olarak görüküyor. hani bu tarife sınırsızdı. bu 3g kullanım sınırı hakkında bilgisi olan arkadaş varmı?
belki de 1gb 3g kullandıktan sonra 2g'ye yani edge'e dönülecektir. fakat yine de söylenmesi lazımdı en başından..
benim şu ana kadar kullanımım 185 mb olmuş bile. daha ikinci gün..