Şimdi Ara

Vodafone 'CEPNET PAKETİ' 13 TL'ye Sınırsız İnternet! (Abone Alımı Bitmiştir) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.916
Cevap
27
Favori
1.163.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç şaşmam. Bana kalırsa ayıp olan şirketin tarifeyi değiştirmesi değil, verdiği 7,99 tl nin kat kat üstü hizmeti başkalarını da düşünmeden başkalarıyla yarışır bir şekilde download yapan insanlarda. Bundan bir kaç sayfa önce bir arkadaş, bir günde 700 mb download yaptığını yazmıştı bu tarifeyle, hatta bunun 2 katının da yapılabileceğini söylemişti. Yani kısacası iliğine kadar sömürürüm mantığı. Bu durumda bu şekilde bir düzenleme yapılması inanınki hiçte ayıp değil şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orijinalden alıntı: besyom2
    arkadaşlar az önce bir uyarı geldi 3g kullanım hacmi dolmak üzere diye. 990 mb. kullandım şuana kadar. bu nerden çıktı anlamadım. 1gb.020mb sınır olarak görüküyor. hani bu tarife sınırsızdı. bu 3g kullanım sınırı hakkında bilgisi olan arkadaş varmı?

belki de 1gb 3g kullandıktan sonra 2g'ye yani edge'e dönülecektir. fakat yine de söylenmesi lazımdı en başından..

benim şu ana kadar kullanımım 185 mb olmuş bile. daha ikinci gün..

iyide zaten aylık cepnet paketinde 100 mbı geçtikten sonra 3g nin esprisi kalmıyorki edge kullansın daha yüksek hızda giriyor birşey farketmez ki.Belki arkadaşın paketi başka.

• quote:

arkadaşlar az önce bir uyarı geldi 3g kullanım hacmi dolmak üzere diye. 990 mb. kullandım şuana kadar. bu nerden çıktı anlamadım. 1gb.020mb sınır olarak görüküyor. hani bu tarife sınırsızdı. bu 3g kullanım sınırı hakkında bilgisi olan arkadaş varmı?

tarife günlük mü aylık mı?? SInırı geçince ne olacak buraya yazarsanış çok iyi olur
  • Gelmesi normaldir valla. Kızmamak lazım :)
  • vodafone sitesinde 1 gb geçince keserim diye belirtmemiş ayrıca kötüye kullanım için adil kullanımdan keserim diyede belirtmemiş yani kesme diye bir durum yok ortada vodafone nun demesine göre bakalımm ne olacak
  • arkadaş vodem programına "kullanıcı tarafından girilen kota"dan bahsediyor galiba.

hani programa kota giriyoruz,yaklaşınca sınır dolmak üzere uyarısı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

arkadaş vodem programına "kullanıcı tarafından girilen kota"dan bahsediyor galiba.

hani programa kota giriyoruz,yaklaşınca sınır dolmak üzere uyarısı veriyor.

bende böyle diye tahmin ettim fakat sms geldi diyor.
  • mustafa sms geldi dememiş ki uyarı geldi diyor.
    yazsa da anlasak ne olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

mustafa sms geldi dememiş ki uyarı geldi diyor.
    yazsa da anlasak ne olduğunu.

gerçi evet ama öyle bir yazmış ki sms gelmiş sandım.

bence o vodem programının sınırıdır.uyarı ondan gelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satcell

Günde 1 gb geçebilen var mı

sanmıyorum..

sayfalar bile zor açılıyor. adblock plus kullanmama rağmen..

ben cepnetle download yapılacağını da düşünmüyorum. insan da sağlam sabır olmalı..

aylık 1 gb'ı anca bulur diyorum ortalama kullanım ki, 8 tl ücret bunun için makul..
  • evet vadofone mobil connect den geliyor uyarı. peki sınır dolunca nasıl sıfırlıyacağız. kullanım ayarlarından böyle bir menü yok.
    3g kullanım hacim sınırı oda 1020000mb boyutunda.
    yada pc başka nasıl bağlanabiliriz?
  • quote:

evet vadofone mobil connect den geliyor uyarı. peki sınır dolunca nasıl sıfırlıyacağız. kullanım ayarlarından böyle bir menü yok.

Pakete neden bağladın ki madem biliyorsun vodemden geldiğini millette şaşırdı

vodem kullanan arkadaşlar yardımcı olur.
  • quote:

evet vadofone mobil connect den geliyor uyarı. peki sınır dolunca nasıl sıfırlıyacağız. kullanım ayarlarından böyle bir menü yok.

kullanım hacmi ayarla kısmından yeniden ayarlamalısın mesela 1 gb oldu 2 ye çıkaracaksın gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

arkadaşlar adil kullanım hakkı dolduktan sonra netten radyo dinleyebilir miyiz 96kbps ile? radio eksen mesela. aranızda adil kullanım hakkı dolmuş olan varsa bi deneyebilir mi?

Sorunsuz dinlersiniz. Ben rock fm i rahatça dinleyebiliyordum hız düşüşü olunca.
  • arkadaşlar sınırı geçtiğim halde devam ediyor. sadece soru soruyor sınırı geçtiniz, devam edelimmi diye. yani bir sorun yok. kusura bakmayın biraz heyecan yaptım:)
    bazı arkadaşlar bağlantı hızını beğenmiyor! fazla uzağa eğil bundan 8-9 sene önce 56k modemlerle yani 5,6kb larla nete girerdik. (webbee ptt nin 200 hatları:) şu an bağlantı 18 ile 23kb arasında gidip geliyor. fiyat performansa baktığımız zaman bu çok iyi.
    peki napılabilir bu hızla;
    msn den görüntülü sohbet= evet denendi. sorunsuz
    gazete dergi siteleri= evet denendi sorunsuz.
    email yollama= evet denendi sorunsuz.
    online oyun; warrock, knigt= evet sorunsuz.
    tivibu= evet denendi ara sıra takılma oluyor:)
    ttnet ve sabit ücretlerden kurtuluyoz!
    cebinde navigasyon olanlar bende garmin yüklü bi deneyin süper oluyor internetde. (hava durumu online vb)
    eksi yönleri;
    cep şarjını çabuk bitiriyor
    youtube vb. yerlerde takılma oluyor.

• quote:

arkadaşlar sınırı geçtiğim halde devam ediyor. sadece soru soruyor sınırı geçtiniz, devam edelimmi diye. yani bir sorun yok. kusura bakmayın biraz heyecan yaptım:)
    bazı arkadaşlar bağlantı hızını beğenmiyor! fazla uzağa eğil bundan 8-9 sene önce 56k modemlerle yani 5,6kb larla nete girerdik. (webbee ptt nin 200 hatları:) şu an bağlantı 18 ile 23kb arasında gidip geliyor. fiyat performansa baktığımız zaman bu çok iyi.
    peki napılabilir bu hızla;
    msn den görüntülü sohbet= evet denendi. sorunsuz
    gazete dergi siteleri= evet denendi sorunsuz.
    email yollama= evet denendi sorunsuz.
    online oyun; warrock, knigt= evet sorunsuz.
    tivibu= evet denendi ara sıra takılma oluyor:)
    ttnet ve sabit ücretlerden kurtuluyoz!
    cebinde navigasyon olanlar bende garmin yüklü bi deneyin süper oluyor internetde. (hava durumu online vb)
    eksi yönleri;
    cep şarjını çabuk bitiriyor
    youtube vb. yerlerde takılma oluyor.

Oyunlarda sorunsuz demişsiniz. Gerçekten hiç lag olmuyor mu? Buna ihtimal veremiyorum. Muhakkak oluyordur.

• günlük 700mb downloadlarınıza rağmen vodafone bu pakete maksimum sınırı koymazsa helal olsun derim başka bir şey demem.bence bu durum çok fazla süremeyecek.hele birde edgeden bağlananlar fazla olursa o zaman durum dahada vahimleşir.çünkü bildiğim kadarıyla edge gprs ile bağlantılar sırasında baz istasyonunun konuşturacağı insanların sayısıda azalıyormuş.vodafonenun altyapısını şimdi göreceğiz asıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal
    günlük 700mb downloadlarınıza rağmen vodafone bu pakete maksimum sınırı koymazsa helal olsun derim başka bir şey demem.bence bu durum çok fazla süremeyecek.hele birde edgeden bağlananlar fazla olursa o zaman durum dahada vahimleşir.çünkü bildiğim kadarıyla edge gprs ile bağlantılar sırasında baz istasyonunun konuşturacağı insanların sayısıda azalıyormuş.vodafonenun altyapısını şimdi göreceğiz asıl

Valla Tugay reklamlarda altyapıya vurgu yapıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal
    günlük 700mb downloadlarınıza rağmen vodafone bu pakete maksimum sınırı koymazsa helal olsun derim başka bir şey demem.bence bu durum çok fazla süremeyecek.hele birde edgeden bağlananlar fazla olursa o zaman durum dahada vahimleşir.çünkü bildiğim kadarıyla edge gprs ile bağlantılar sırasında baz istasyonunun konuşturacağı insanların sayısıda azalıyormuş.vodafonenun altyapısını şimdi göreceğiz asıl

Valla Tugay reklamlarda altyapıya vurgu yapıyor :)

İyi bir alt yapısı var evet. Ancak zamanla bu yüklenmeler arttıkça dayanabileceğini sanmıyorum Vodafone'un. Ayrıca alt yapısı sağlamsa web sitelerini bi adam gibi yapsalar güzel olacak. Şu ayrıntılı bakiye detayını da hala göremedik Vodafone'da. Hadi bakalım Vodafone, görelim altyapını.

• Arkadaşlar merak etmeyin 96 kpbs bağlantıyı aynı anda 100.000 kullanıcı bile kullansa sorun olmaz, zaten vodafone internet hattını yurtdışından alıyor, yurtdışı hat fiyatları oldukça ucuz olduğundan vodafone için hiçbir sorun teşkil etmez, turkcell gibi firmaların altyapısının büyük kısmı yurtiçindeki telekom altyapısını kullandığından hat fiyatları daha pahalı bu yüzden pinglerde düşük ama fiyatlar fahiş, vodafone hattını yurtdışından getirdiği için bu kadar bola döke paketleri kullanabiliyoruz, tabi her güzelliğin bir kötü tarafı var kötü taraf ise ping değerlerinin yüksek olması ama gülü seven dikenine katlanır. O yüzden yok işte vodafone iflas eder bu kampanyaları devam ettirirse, sınırsız sınırsız bir yere kadar gibi sersenişleri bırakalım, vodafone bu paketleri ve çıkacak olan maliyetleri aylar öncesinden tespit etmiştir. Ayrıca milyonlarca abonenin telefonlarını sadece alo demek için kullandığını unutmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 30 Nisan 2010; 22:32:38 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.