Radyo dinlenebilmesine çok şaşırdım. Bana dinlenemez gibi geliyor. Video izlemek için çok uğraşıyorsun. Baya bi kasıyo yani izlemek için. Ama dinleyenler var ise güzel bişey sevindim iyi bişey
Iphone' ile de izleniyor video ancak 2004 yillarda kullandigimiz internet hızıyla :)) Tüm siteden Facebook buna çözüm bulmuş anlaşılan.
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
quote:
Orijinalden alıntı: Noxco
quote:
Orijinalden alıntı: FaTeeH
quote:
Orijinalden alıntı: fuatturkrap
arkadaşlar adil kullanım hakkı dolduktan sonra netten radyo dinleyebilir miyiz 96kbps ile? radio eksen mesela. aranızda adil kullanım hakkı dolmuş olan varsa bi deneyebilir mi?
Sorunsuz dinlersiniz. Ben rock fm i rahatça dinleyebiliyordum hız düşüşü olunca.
Bilgisayarı bilmem ama ben cepten dinliyorum bi çok radyoyu, hemde kesintisiz. Şu anki kullanımım 300 mb civarı :)
meraktan soruyorum cep telefonunuzda radyo özelliği yok mu?
İphone'da radyo yok. Ancak internet radyosu ile dünyadaki tüm radyolar dinlenebiliyor ve 96 kb yeterli bir hız. Çünkü galiba radyo 28 filan kullanıyor.
offf radyo dinleme olayı çok güzelmiş ya.iphoneda bir sürü radyo programı var ama sadece wireless olan yerlerde dinlenebiliyor.öyle yerlerdede radyoya gerek kalmıyor.telefonda bin tane şarkı var ama yeri geliyor bir radyo dinleyeyim diyorum.vodafone bir dahaki kontür yükleme döneminde beni bekliyor bu gidişle belki o zamana kadar cepözgürede geçişe izin verir
Gerçekten bravo Vodafone.
Boşta duran bir Turkcell hattımı pazartesi günü Vodafone'a geçiriyorum. Çok işime yarayacak bu çooook.
7kb ile indiriyor gprs baglantısı üzerinden, bu mereti nasıl hızlandıracagız?
Bencede mukemmel bır uygulama ttnet baya bır zarara ugrıyacak bence... N73 marka cıhazım var bunu pc ye modem olarak kullanmak ıcın bır yazılım varmı acaba modem yazılımı var cıhazda ama sadece kızıl otesı baglantısı var pc suıte ıle modemı kullanarak nete gırebılırmıyım acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: hellboy_7
Bencede mukemmel bır uygulama ttnet baya bır zarara ugrıyacak bence... N73 marka cıhazım var bunu pc ye modem olarak kullanmak ıcın bır yazılım varmı acaba modem yazılımı var cıhazda ama sadece kızıl otesı baglantısı var pc suıte ıle modemı kullanarak nete gırebılırmıyım acaba ?
PC Suite ile girilebilir. Zaten çoğu kişi PC Suite kullanarak giriyor. Ama ben Bluetooth ile telefonu modem olarak kullanıyorum.
Pc suite'i yüklediğinde internete bağlan seçeneğini göreceksin.
Bir forumdan alıntıdır.
Modemı bulamıyor nerde hata yapdım acaba ?
Teli bluetoothla mı bağladın?
Yok kablo ıle
vodafone mobile connect progarmı ile de oluyor. cihazları yönet bölümünden cihaz ekle seçiyoruz. sonra cep telefonu,bluettoht seçiyoruz.bluetooth ile bağlantı kurduğumuzda vodafone mobile connect telefonu tanıyor ve bağlantı oluşturuyor.motorola ile bı şekilde bağlanıyorum bilgisayardan.
Yanımda pc olmadığından bakıp deneme sansım yok ama sorma nedenim telin kablo ile bağlandığını alt tarafta görürken, üst tarafta ise bluetooth simgesi görünüyor. Telin bağlantı ayarlarını bi gözden geçir istersen. Bağlantı için bluetooth arıyo sanırım. Arkadaşın dediği programıda deneyebilirsin...
teşekkurler, kablo ıle baglantı kuruyorum kontrol de ettım bıde su proyu denıyım
Radyo dinleyen arkadaşlar fazla abartmayın telefon şebeke halinde iken zararlı unutmayalım
wm6 ppc için tavsiye edebileceğiniz radyo programı varmı??
Mesela günlük ceppaket alınca, cep telefonunu mesela bilgisayara modem olarak bluetooth veya data kablosu ile bağlayarak interneti laptopdan kullanabilirmiyiz acaba? tabi hız düşük olacağı için (benim telefon 3G destekli değil) GPRS / EDGE hızında laptopa yükleyeceğimiz fazla kasmayan tarayıcı ile (mesela opera) bu paketi kullanma imkanınmız olur mu?
Eğer olursa bu konuyla ilgili biraz bilgi verirseniz memnun olurum... Bağlantı ayarları hakkında...