Şimdi Ara

Vodafone 'CEPNET PAKETİ' 13 TL'ye Sınırsız İnternet! (Abone Alımı Bitmiştir) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.916
Cevap
27
Favori
1.163.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: memet

Mesela günlük ceppaket alınca, cep telefonunu mesela bilgisayara modem olarak bluetooth veya data kablosu ile bağlayarak interneti laptopdan kullanabilirmiyiz acaba? tabi hız düşük olacağı için (benim telefon 3G destekli değil) GPRS / EDGE hızında laptopa yükleyeceğimiz fazla kasmayan tarayıcı ile (mesela opera) bu paketi kullanma imkanınmız olur mu?

Eğer olursa bu konuyla ilgili biraz bilgi verirseniz memnun olurum... Bağlantı ayarları hakkında...

bütün sorularına evet her şey mümkün.
  • Merhaba Arkadaslar,
    Bir sey dikkatimi cekti sizinle paylasmak istedim.
    Son 4-5 gundur, Edge sebekesine ulasamiyorum. Mesela 3G sebesine bagli iken 3G'nin olmadigi bir alana girdigimde
    ya da 3G'yi kapatip 2G ye gectigimde data hattim tamamen kapaniyor ve ekranda Edge sembolu olmuyor ve ben 2G
    sebekesi uzerinde interneti kullanmak istedigimde "NSURLE Error Domain error-1020" hatasi veriyor veya aktif hucresel data agi
    bulunamadiu diyor.

benim aklima gelen Vodem ve cepnet paketleri ciktiktan sonra, adil kullanim kotasini asanlarin Edge uzerinden 256Kbps lik hizi kullanamamalari
    icin boyle bir yola gidilmis olabilecegi geliyor ya da Edge icin gerekli VPN ayarlari degismis olabilir mi acaba?

Ayni sorunu yasayan arkadaslar var mi acaba?
    Bu sorun yuzunden push mesajlarimi anlik alamiyorum, ayrica evin icinde 3G sebeksi cekmiyor, disinda cektigi halde !

Son olarak vodafone vodemnet ve cepnet kosullari sayfasindan :

"Vodemnet paketinden, eğer 3G abonesi iseniz ve bilgisayarınızdan bağlanmak için 3G uyumlu bir Vodem, yani Vodafone Mobil Modem cihazına sahipseniz 3G hızında, 3G abonesi değilseniz 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz.
    Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir."

yani 3G abonesi olanlara Edge destegi verilmeyecek anlamida cikabilir mi bu maddelerden ?

• zarar dan korumak için bt ile bağlanıp telefonu en az 3 metre uzak bir yere koyun ekranı size dönük olsun. Ayrıca telefonla bağlanmak la usb 3g modemle bağlanmanın zararı aynı... Bu arada ben de 3g abonesiyim edgede sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 1 Mayıs 2010; 16:16:29 >
  • bugün izmir agora mağzdaki vodafon bayisine cepneti sordum günlük 50 krş sınırsız dediler fakat aylık olan ise fiyatı belli değil dediler isterseniz sizde vodafona sorun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

bugün izmir agora mağzdaki vodafon bayisine cepneti sordum günlük 50 krş sınırsız dediler fakat aylık olan ise fiyatı belli değil dediler isterseniz sizde vodafona sorun...

http://www.vodafone.com.tr/Internet/cepnet-internet-paketleri.php

Sitesinden baksalarmış bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

bugün izmir agora mağzdaki vodafon bayisine cepneti sordum günlük 50 krş sınırsız dediler fakat aylık olan ise fiyatı belli değil dediler isterseniz sizde vodafona sorun...

bende aynen öyle söyledim siz o yazıya bakmayın bize henüz fiyat gelmedi dediler hemde oradaki 4 personelle

• quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Radyo dinlenebilmesine çok şaşırdım. Bana dinlenemez gibi geliyor. Video izlemek için çok uğraşıyorsun. Baya bi kasıyo yani izlemek için. Ama dinleyenler var ise güzel bişey sevindim iyi bişey

Video da kasması normal. Ama aynı şey radyo için geçerli değil.
  • quote:

quote:

quote:

bende aynen öyle söyledim siz o yazıya bakmayın bize henüz fiyat gelmedi dediler hemde oradaki 4 personelle

sanki dükkandan mal mı satıyor millet zaten myvodafone dan yada ceptelefonundan sms atarak alıyor.Onlara tanıtımı eğitimi verilmedi diye varolan şeyi yok saycaklar herhalde millet aldı kullanıyor bile

• quote:

quote:

quote:

quote:

sanki dükkandan mal mı satıyor millet zaten myvodafone dan yada ceptelefonundan sms atarak alıyor.Onlara tanıtımı eğitimi verilmedi diye varolan şeyi yok saycaklar herhalde millet aldı kullanıyor bile

Öyle deme fiyat bildirilmemiş ama onlara.

• Bu bayilerin hepsine ceza keseceksin aslında. Bu kadar iş bilmezler nasıl olurda bu shoplarda, merkezlerde çalışıyor anlamıyorum..

Turkcelle gidiyorum, 18 ay %25 indirimli paket alacağımdan bahsediyorum HERKESLE (O ZAMANKİ ADI) paketine geçeyim diyorum. Öyle bir kampanya yok diyor. Sonra 79 ,79 gelince bize kızmayın diyor. Tamam dedim geçirin siz beni ben alırım o indirimi..

Vodafonea gidiyorum. Numara taşıyacağız arkadaşla. Adamın turkcelle borcu var. Geçemezsiniz diyor. 4440542 yi arıyoruz Turkcelle olan borç bizi bağlamaz geçersin diyor bayi yinede olmaz deyince başka bayiden hallediyoruz.

1 Hafta önce AVeaya numara taşıyacam.Alt yoldaki Avea bayisi GENÇ AVEAYA Geçemezsiniz başka Tc ile diyor. 4441500 geçer diyor bayi olmaz diyor..

Başka bayiye gidiyorum. Sohbet ediyoruz. Yeni Vodafone oldu diyorum. Hemen size geri dönecem diyorum. Kız diyor olmaz. Bayi sahibi oda olmaz.1 ay geçmesi lazım diyor. Diyorum siz işleme koyun. Olmaz deyip sim kart vermiyor. Ben ısrar edip söyleyince tamam deyip işleme koyuyorlar. Genç Avea diyorum olmaz diyorlar. Bunada ısrar edince yapıyorlar..

Şu an hem genç aveadayım hem AVealıyım..

Aynı bayi her yöne 150 dk lık paketin 6 sn bazlı olduğunu bile bilmiyor ya neyse.

• Vodafone'a tekrardan helal olsun
  • Cepnet le Online counter strike süpeerr
  • Bi türlü pc'ye neti aktaramadım arkadaşlar yaw. Bu vodafon connct yazılımını sitesinde bulamadım nerede var?
  • Arkadaşlar kızmayında.Şimdi ben anlayamadım. Bu paketlerle HP COMPAQ MINIBOOK a takıp direkt internete girebilir miyim? O kadar ucuz ve kolay mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurdalar

Arkadaşlar kızmayında.Şimdi ben anlayamadım. Bu paketlerle HP COMPAQ MINIBOOK a takıp direkt internete girebilir miyim? O kadar ucuz ve kolay mı?

3g alıcısına sahip herhangi bir cihazla yada bahsettiğiniz minibook ile bağlanabilirsiniz.
  • Çok teşekkürler.Gerçekten güzelmiş ben sadece internette geziniyorum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Bi türlü pc'ye neti aktaramadım arkadaşlar yaw. Bu vodafon connct yazılımını sitesinde bulamadım nerede var?

Buyur kardeşim

http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/vodafone-mobil-modem-yazilim-kullanimi.php
  • Eyvallah kardeşim. Kurdum oldu sağolun. Yabancı sitesinden aldım ama Türkçe yüklendi şuan telden bağlıyım. Hoş olduu. Şimdi yeni bi tel almalı
  • Arkadaşlar 2 sorum olacak cevap verirseniz sevinirim...

1-Telefonum 3G'yi destekliyor ve üyeyim 3G'ye.(Sony Ericsson k530i). Demişsiniz ki adil kullanım kotanız dolunca 3G'den Edge'ye geçin hız biraz olsun artıyor.Peki nasıl geçeceğim Edge'ye? Kendiliğinden mi geçecek?

2-Diyelim Netbook'um var.Günlük paketimi telefondan nasıl netbooka aktarıp netbook dan internete girebileceğim?Biraz ayrıntılı anlatırsanız çok sevinirim...
  • 1.cep telefonu şebeke ayarlarından edge'ye geçebilirsiniz.
    2.vodafone internet sitesinden vodem yazılımını indirin.cep telefonnuzu bluetooth ile pc'ye bağlayın.sonra vodem progaramını çalıştırın.cihaz ekle-cep telefonu-bluetooth seçin.sonra aramaya başlayacak ve kurduğunuz bağlantıyı bulacak.sonra internete bağlanabilirsiniz.daha önceki, mesajlarda da anlatımıştım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.