1.cep telefonu şebeke ayarlarından edge'ye geçebilirsiniz. 2.vodafone internet sitesinden vodem yazılımını indirin.cep telefonnuzu bluetooth ile pc'ye bağlayın.sonra vodem progaramını çalıştırın.cihaz ekle-cep telefonu-bluetooth seçin.sonra aramaya başlayacak ve kurduğunuz bağlantıyı bulacak.sonra internete bağlanabilirsiniz.daha önceki, mesajlarda da anlatımıştım.
çok teşekkürler arkadaşım...
Kota dolunca edge hızında girilebiliyor demiş bir arkadaş. Hız ne oluyor 96 mı yoksa daha mı yüksek arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: hakan_80
Kota dolunca edge hızında girilebiliyor demiş bir arkadaş. Hız ne oluyor 96 mı yoksa daha mı yüksek arkadaşlar.
256 kbps.
Çok uzun yazmışsınız, biraz okudum ama bir şey anlamadım. Özet yok mu? Cep telefonu ile kullanmak istiyorum, bir fark oluyor mu?
Telefonum nokia 6300. Telde 3g yok. Internet sitelerini gezerken eyvallah hızı iyi geliyor gezebiliyorum ama ne sizin dediğiniz gibi radyo dinleyebiliyorum ne online oyun oynayabilirim nede doğru düzgün video izleyebiliyorum... Acaba telefonum edge de değil mi diye düşündüm. Ben telefonda edge varsa otomatik devreye giriyor diye düşünüyordum. Acaba olmuyor mu ben mi aktif etmeliyim. Telefondan baktım biraz aradım bulamadım öyle bi yer. Yardımcı olabilecek var mı...
quote:
Orijinalden alıntı: HmB_SaL
Telefonum nokia 6300. Telde 3g yok. Internet sitelerini gezerken eyvallah hızı iyi geliyor gezebiliyorum ama ne sizin dediğiniz gibi radyo dinleyebiliyorum ne online oyun oynayabilirim nede doğru düzgün video izleyebiliyorum... Acaba telefonum edge de değil mi diye düşündüm. Ben telefonda edge varsa otomatik devreye giriyor diye düşünüyordum. Acaba olmuyor mu ben mi aktif etmeliyim. Telefondan baktım biraz aradım bulamadım öyle bi yer. Yardımcı olabilecek var mı...
otomatik devreye giriyor.
256 K net ile msn den görüntülü görüşme yapabiliyordum bunda da ortalama 20 k download hızı var görüntülü görüşme yapılabiliyor musunuz? upload hızı yeteli mi?
sn de 24kp gördüm indirirken bilginize cihaz sony ericson T700 usb internet bağlantısı ile.
quote:
Orijinalden alıntı: wrigoo
Çok uzun yazmışsınız, biraz okudum ama bir şey anlamadım. Özet yok mu? Cep telefonu ile kullanmak istiyorum, bir fark oluyor mu?
Asıl bilgiler için kendi sitesini kullanabilirsiniz.
bu kampanya için vodafone geçen yada hat alan var mı
quote:
Orijinalden alıntı: SpyWar
bu kampanya için vodafone geçen yada hat alan var mı
Yarın ilk işim Turkcell hattımı taşımak ve 1 hat almak olacak. Biri arkadaş için.
Arkadaşlar bilgisayardan girerken internetiniz gittiğinde tekrar geri geliyor mu?? yoksa çıkarıp yeniden takmanız mı gerekiyor yada bağlantıyı sonlandırıp yeniden bağlantı kurmanız mı gerekiyor??
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
quote:
O bağlanırkenki kare içindeki E harfi edgeyi mi temsil ediyor?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
quote:
O bağlanırkenki kare içindeki E harfi edgeyi mi temsil ediyor?
Evet.
Arkadaşlar aylık paketi olupta şuan kotayi en fazla kim geçti ben 1 haftada 500 mbyt tayim
6 gunde 255.58 mb
quote:
Orijinalden alıntı: farukkk
Arkadaşlar aylık paketi olupta şuan kotayi en fazla kim geçti ben 1 haftada 500 mbyt tayim
Valla ben yıllık paket aldığım için pek kıyamıyorum doğrusu.
Hız düşümü olmadı mı sizde?
Hız düşümü cepte hiç etkilemiyor.pcde de kesinlikle iş görüyor.facede forumda rahat takılırsin.opera tarayıcı kullanıyorum turbo özelliği etkin.
96 yada 256 kb ile nette dolaşmak işkence olmaz mı ya :-\