Şimdi Ara

Vodafone Çerkezköy Fiber (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
8
Favori
26.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bölgede ki altyapı maliyetini vodafone mu karşılıyor yoksa bölgede ki bayiilere mi yaptırıyor.

Hangi bölgeye altyapı gideceğini genel merkez mi belirliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goldena G kullanıcısına yanıt
    Vodafone karşılar. Merkez hangi sokağa gireceğini seçer. Sokaktaki apartmanlar, isteğe göre çektirir.

• Selam sorunum yok da Fatih Mah barış sokak civarı çalışmalar başladığını görüyordum 2016 yazında, bizim eve İnternet 2018 kış ayında geldi. Neden bu kadar uzun sürmüş olabilir?

Ayrıca paketinizi de çok avantajlı buldum beklediğime değdi açıkçası. 75 TL 250 GB akk 100mbps baya iyi.

• VodafoneFibermax V kullanıcısına yanıt
    Merhaba iyi günler kapaklı cumhuriyet mahallesine başvurular ne zaman baslar acaba suan ismetpasa mahallesi başladı sanırım daha beklicekmiyiz acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT akk li paketleri kotalıya çevirecek inş vodafone böyle bişey yapmaz

https://forum.donanimhaber.com/akk-kalkiyor-kota-geri-geliyor-faturalarinizi-kontrol-edin--135714635

• quote:

Orijinalden alıntı: bbeler

Merhaba istasyon doğan sokak için plan var mı. Yeni taşındım. Evi kiralarken hiç aklımıza gelmedi internet olmayan bir yer olabileceği. Evi mi değiştirsek :)
    VodafoneFibermax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbeler -- 8 Kasım 2018; 0:16:27 >
  • İki ay önce binada alt yapı olmadığı için siteden imza topladım fakat talep çok olmasına rağmen türk telekom hiçbir dönüşte bulunmadı. Kızılpınar mahallesi osmanlı caddesi no:13 Ömer Avcı Konakları Tekirdağ/Çerkezköy vodefonun buraya yönelik bi çalışması var mı?varsa ne zaman çalışmalara başlanır?

• Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Kahraman Sokak no:29 kat:2 daire:5 çerkezköy fiber kablo bağlantısı ne zaman gerçekleştirilecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evlerin önlerine kadar hat çekildi, üstlerine beton-asfalt döküldü. Binalara ne zaman kutu bağlanacak, fiber hizmeti ne zaman başlayacak?
  • sturkyilmaz S kullanıcısına yanıt
    Neresi

• Hilal Yağmur H kullanıcısına yanıt
    Kızılpınar planlamada yok

• Nevalmut kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki yıl

Atatürk Mah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturkyilmaz -- 27 Şubat 2019; 0:6:42 >
  • VodafoneFibermax sokağa fiber çekilip kapıya kutu gelmeyenler ne olacak bilgi verirmisiniz

• Bende çerkezköy istasyon mahallesinde oturuyorum 2 yılı geçti internetsizim altyapı bekliyorum vodafonun altyapısı bizim mahalleye ne zaman gelicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66 yozgat -- 15 Kasım 2018; 2:4:5 >
  • kapaklı atatürk mahallesinde oturuyorum binaya kutu çekildi sizden randevu almam lazımmış siz vodafonu arayın dediniz hat kapalıymış ben ne zaman internet bağlatabileceğim arkadaşım 3 günde bağlattı
  • dogancan küçük D kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki ocakta

15 kasımda hat aktif olacakmış kapaklı zümay bayiden öyle bir bilgi aldım doğru mudur
  • dogancan küçük D kullanıcısına yanıt
    Hayır bayiler bilmez ocakta acılacak

• İstanbul Zeytinburnu Nuripaşa mh. de 1 ay kadar önce İsttelkom fiber altyapı kazısı yapıp gitti. Günlük ortalama 200-250 mt kazıp kaldırımlara ibb f/o yazan beton kapaklı kutuları koydular. 3-4 tane de boru çekip gittiler. Borularda fiber kablo varmıydı yokmuydu bilmiyorum.

Bu bahsettiğim lokasyonda fibermax kullanabiliyormuyuz?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.