Şimdi Ara

Vodafone Çerkezköy Fiber (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
8
Favori
26.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi No.33 apartman önüne kutu geldi. apartmana kablo çekilmedi ne zaman çekilir Ne Yapmamız gerekir Teşekkürler. Birde abonelik nasıl olacak. ne zaman başlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefigoooo -- 6 Aralık 2018; 23:43:54 >
  • Gazi mustafa kemal paşa mahallesi Atatürk caddesi kahraman sokak no:29 binaya fiber optik kablo döşendi sokak hattı ne zaman bağlancak biz internet istiyoz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VodafoneFibermax V kullanıcısına yanıt
    Bendd corludanim hocam.om ye bakarmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam selam istanbul maltepede oturuyorum bizim bölgeye vodafone fiber hat geldi hatta apartmana fiber kutu da konuldu ondan sonra bir daha ses seda çıkmadı. Bu bölge hakkında bilginiz varmı?
  • Atatürk mahallesindeki binalara ne zaman kutu bağlanacak acaba? Müteahhit ben başvuru yapmıştım diyor ama henüz bir çalışma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturkyilmaz -- 27 Şubat 2019; 0:6:26 >
  • İsmetpaşa Mahallesi Organize Emlak konutlarında ikamet ediyorum. 2 Gün önce kapımıza gelip teklifte bulundular. Bizde kabul ettik yarın bağlayacaklar merak ettiğim iki konu var cevaplarsanız sevinirim;

1- Eve kadar fiber kablo çekeceklerini söylediler doğru mudur? Çekecekler ise nasıl eve kadar gelecek o kablo, bana 09.00-09.30 arası randevu verdiler hemen yarım saatte olacak iş mi o?
    2- Vodafone kendi altyapısını mı kullanıyor?
  • adam konuyu açıp kaçmış. ne msjlara cevap veriyor ne yorumlara
  • pegasus_2 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.

• Bayii bilgi vermiyor mu ?
  • bulundugumuz mahalleye vodafone fiber alt yapısını döşedi kazı çalışması bitti karsımdakı bina dahil olmak üzere her binanın önüne kutu çekilerek bina girişlerine kadar kablo döşendi benim ve yan komşum resimde belirttim 2 binaya verilmedi bina girişine neden kutu bırakılmadı s bunun sebebi nedir neden bize verilmeden gidildi 2 dükkan 3 daire var suan kendi adresimde yan tarafta komsuda ise 3 dükkan 4 daire cumhuriyet mahallesi turgut özal caddesi no 26 Vodafone Çerkezköy Fiber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raslanti Bilgisayar -- 14 Aralık 2018; 20:42:4 >

• Gazi mustafa kemal paşa mahallesi Atatürk caddesi kahraman sokak no:29 binaya fiber optik kablo döşendi sokak hattı ne zaman bağlancak biz internet istiyoz

• Kapaklı bölgesi aktif oldu Arkadaşlar fatih bölgeside yavaş yavaş aktif oluyor bu sure zarfinda mjlara cvp veremryebilirim tabikide yoğun çalışma içerisindeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: srondad

İsmetpaşa Mahallesi Organize Emlak konutlarında ikamet ediyorum. 2 Gün önce kapımıza gelip teklifte bulundular. Bizde kabul ettik yarın bağlayacaklar merak ettiğim iki konu var cevaplarsanız sevinirim;

1- Eve kadar fiber kablo çekeceklerini söylediler doğru mudur? Çekecekler ise nasıl eve kadar gelecek o kablo, bana 09.00-09.30 arası randevu verdiler hemen yarım saatte olacak iş mi o?
    2- Vodafone kendi altyapısını mı kullanıyor?
    Evin içinden modeme kadar getiriyorlar. Ama, beyaz ince kablolar pek belli olmuyor. Yarım saate bitiyor. Benim dış kapı ile oda tam terste kalmasına rağmen yarım saat sürmedi.
    Evet kendi altyapıları ... superonline falan değil.
    Kaç mbit aldın sen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notimetocryz -- 15 Aralık 2018; 19:13:55 >
  • Fatih mah. Aktif olmaya başladı diyorsunuz ama bizim binamıza halen hat çekilmedi aralık ayının ortasına geldik ancak halen gelen giden yok anlıyorum çok yoğunluk var ama 16 mbps internet için 150 TL ücret talep ediliyor 16mbps hız bile alamıyorum en fazla 5mbps alıyorum bu durumdan artık biz apartman sakinleri bıktık.

@VodafoneFibermax

Hocam hâlâ binaya kutu takmadılar. Ne zaman gelecekler acaba, aylardır internetsiz kaldık.

• kapaklı bölgesi cumhuriyet mahaallesi aktifmi:_?
  • Ben Kapaklı Bahçelievler Mahallesinde oturuyorum.Binamıza fotoğrafta da görüldüğü gibi binanın içine kadar kutu çekildi(27 Temmuz 2018).Ancak aktif edildi demenize rağmen ne bayilerde ne de müşteri hizmetlerinde fiber altyapı binada gözükmüyor yardımcı olabilir misiniz?

Fotoğraf:
    Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Img 20181216 201521
    https://hizliresim.com/5aklAq

• Gazi mustafa kemal paşa mahallesi Atatürk caddesi kahraman sokak no:29 binaya fiber optik kablo döşendi sokak hattı ne zaman bağlancak biz internet istiyoz. Yılbaşını zam yapmanızımı bekliyorsunuz bu sefer bizde internet almıcaz 15 daire

• Nevalmut kullanıcısına yanıt
    Karar sizin almak veya almamak mart ayından itibaren aktif olacak

Neden bu kadar uzun sürcek

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.