Şimdi Ara

Vodafone Çerkezköy Fiber (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
8
Favori
26.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bağlık mahallesi türe sokakta oturuyorum 1.5 ay önce birileri geldi turuncu renkli bir kablo geçirdi elektrik direklerine doğru acaba bu fibermidir? ve ne zaman binamıza gelecektir ?
  • Merhaba ben Fatih mahallesi ileri sokak no 8 de Çerkezköy de oturmaktayım. Fiber altyapı döşendi bildiğiniz gibi ve binanın önünde de küçük beyaz Vodafone fio gibi bir yazı yazan kutu var. Fakat binaya kutu koymadılar. Diğer sokaklarda yaşayan arkadaşlarımın hepsi fiber internet aldı hiç de sorun yaşamadan. Biz fiber altyapı kuran bayiiye bile gittik bize dediler ki imzaya gerek yok 1-2 ay beklemeniz lazım dediler herkesinkini aktiflestirdiler bizim binada hala internet üzerinden fiber gözükmüyor zorla adsl aldırılmaya çalışıyoruz ve tekrar söylüyorum imzaya gerek yok dediler şimdi ne yapicaz biz bizi bir bilgilendirin. Nasıl ne zaman gelip kurucaklar binaya herkesin kuruldu bizim es geçildi lütfen yanıt verin, iyi akşamlar bu arada unutmuşum protokol alınmadı listeye ekledik dediler hala giden gelen yok bakın herkes aldı lütfen yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolster -- 19 Aralık 2018; 21:0:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende no8 mobilyaci üstünde oturuyorum xhemten ileri sokak da oto yıkamanın karşısında ki binada, imza gerek li değil dediler bize ama sizin bı bilginiz var mı ?

• İmza vb. hiçbirşey istemediler bizden sadece adres verdik bunun dışında birşey istemediler.Bu hafta aradığımızda fiberi çeken ekip 1 hafta içersinde yaparız demiş bayiye sorduğumuzda çekilir çekilmez aktif olacağıda söylendi.sizede çekilir çekilmez aktif olur diye düşünüyorum.

• Bilgi için teşekkür ederim fakat sıra ile gitselerdi bence sıkıntı çıkmazdı diye düşünüyorum. Ama olanı değiştirmeyiz şimdi :) hangi telefon numarasını aradınız ? Bende bı aramak istiyorum. Olurda aksilik çıkarsa diye.

• Merhaba, sizin binaya takıldı sanırım xhemten bizim binaya hala gelmediler.

• Yok konulmadı,Tekrar arayıp bilgi alacağız.1 hafta içersinde demişlerdi ancak gelen giden yok.

• Kutu konulduğu zaman haberdar eder misiniz ? Bize de gelmediler ya

• Çok yoğunluk var bize bu hafta içinde gelirler diye düşünüyorum ancak siz yeni başvurmuşsunuz size gelmeleri biraz uzun sürer.Takıldığında haber veririm.

• yok yaklaşık 3 ay önce gittik fiber bayisine orada listeye konulduk biz fakat ilhan bey diye bir yetkili var onla iletişim kuruyoruz yakın zamanda geleceğiz diyor. fiber fiyatları da yükselicek şimdi :(

• Bayiler genelde pek ilgilenmezler fiber konusunda yetkili kişiler daha fazla yardımcı oluyorlar.Bizde yaklaşık 2,5 ay önce başvurduk ama bizdede şu an gelen giden yok bizim bölgemiz aktif zaten kutu konulur konulmaz internet kullanılır hale gelecekmiş.fiber fiyatları pek uygun değil maalesef bizde 100 mbps'nin hayalini kuruyorduk tam :( ama vodafone henüz fiyatları belirlemedi dua edelim düşük fiyatlar olsun.

• doğrusu bizim binada adsl de alamıyorduk önceden port doluluğundan dolayı.. uygun fiyata 100mbps fiber hızı beklerken fiyatların yükselmesi bizi de hayli üzdü

• BU son günlerde vodafone a geçip sözleşmelerinde kota bedelinde ne yazdığını söyleyebilir misiniz? AKK konusunda bilgi verildi mi son bir haftada geçseniz bile sizinki de kalkacak diye bir şey?
  • 1 ocaktan önce alırsan herhangi bir tarife yeni yıla girdikten sonra kotan kalkıyor sadece o hızla devam ediyorsun, sözleşme süresi kadar diye biliyorum.

• Yeni fiyatlara ortalama 20 tl zam yapıldı son başvuru tarihi 31 aralık 16 mb internet 75 tl den başlayarak yükselecek tüm paketler aknsiz mevcut musteriler fiyat farkı ödemeden akn siz kullanacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 100 mbps kaç tl olacak? Yada 50?

@VodafoneFibermax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhemten -- 29 Aralık 2018; 23:8:30 >
  • bu kadar yükseliceğini bildiğimizden diyorduk ki bizde bir an önce gelip de şu kutuyu koysanız artık binaya diyorduk :)))))))))))

• kutu konulmadı fiyatlarda 2 gün sonra artacak. iş işten geçti battı balık yan gider bari açıklayında aknsiz internet fiyatlarını öğrenelim sayın yetkili

• Vodafone akn kaltı diyor ancak gizli kota koymuş fiyatlar zaten fahiş fiyatlar olan yine müşteriye oldu...

• merhaba kapaklı cumhuriyet mh binamıza sinyal verildi yanlız alt yapı gözükmediğinden kayıt olamıyoruz bu işlem daha ne kadar sürecek bilgi alabilirmiyiz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.