Şimdi Ara

Vodafone Çerkezköy Fiber (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
8
Favori
26.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba kapaklı cumhuriyet mh binamıza sinyal verildi yanlız alt yapı gözükmediğinden kayıt olamıyoruz bu işlem daha ne kadar sürecek bilgi alabilirmiyiz.
  • Aylardır kazı yapılsın, hat döşensin, kutu bağlansın diye bekliyoruz. Kaç kez bayilere gittik, yolda kazı yapan işçilerden bilgi almaya bile çalıştık. Alt yapı yok, hat yok diye başvuru da almadınız şimdi bizim suçumuz ne ki her ay 20 lira fazla vereceğiz?

Vodafone ciddi ciddi hat döşeme, abonelik bağlatma işlerini ağırdan aldı sırf yeni yıla kalsın diye.

Vodafone bile olsan Türkiye'de böyle iş yapıyorsun demek ki. Ne kadar işgüzarlık varsa bizde, müşteriyi söğüşleme varsa bizde. Vodafone bile yapıyor bunu. Çok yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VodafoneFibermax

Yeni fiyatlara ortalama 20 tl zam yapıldı son başvuru tarihi 31 aralık 16 mb internet 75 tl den başlayarak yükselecek tüm paketler aknsiz mevcut musteriler fiyat farkı ödemeden akn siz kullanacak
    Esaslar kısmında yazan kullanım eşiği ne ?

• bir kutu takmak bu kadar zor mu ya bize hala gelmediler siz de bekliyor musunuz xhemten ? kazı vs bitti arkadaşım neden koymazsın ki kutuyu yani soruncada yoğunuz diyorsunuz 1 günde kaç binaya kaç kutu takılabilir sizce bi düşünün ya

• Bugün çalışan ekibin listesine baktım sizin binanızı gördüm ancak bizim binamız kayıt alınmamış hemen gökhan bey denen yetkiliyi aradım nasıl olur diyip listeye yeniden ekliyorum dedi ancak yinede tereddütte kaldım sizin görüştüğünüz ilhan beyin numarasını özelden atarmısınız???

• bolster B kullanıcısına yanıt
    2 ay boşa beklemişiz...

TEBRİKLER VODAFONE...

• Tamam atarım fakat listeye nereden baktınız?

• Dün işçilerden istedim oradan baktım bugün yeniden arandım ancak bizim binamızda sinyal yokmuş sinyal gelnice çekilecek.

• Bu arada sizin binanıza çekilmiş hayırlı olsun :D

• Yok şimdi baktım kutu yok binada

• Ama binanın dışındaki beyaz kutucuğun çevresine beton dökmüşler içini açmışlar sanırım

• Olabilir.

• Şimdilik bizde türk telekom kullanmaya devam edeceğiz.

Sizin şu an kullandığınız bir ıss varmı?

• Yok kaç yıldır alamıyorduk adsl biz. Port dolu diyip gönderiyorlardı kaç yıldır bu fiber gelmeden 8 mbps lik port açılmıştı sanırım alicaktik fiber geldiğini duyunca vazgeçtik fiberi bekledik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolster -- 3 Ocak 2019; 19:5:39 >
  • şuan da da zaten gizli kota varmış vodafone da bende denk geldim yeni 250 300 gb gibi bi kota

Su an hic bir iss den internet alinamaz durumda 100 mbps bile olmus 200 tl bide gizli kota olayi var.
  • mecbur alıyoruz zaten :D bu arada bizim binaya kutu konuldu bilginize

• Hayırlı olsun darısı bizim başımıza.Bu arada sizin binadan kaç abone çıkıyor?

• Tek biz alıyoruz bildiğim kadarıyla. Kiracılar da da ilgi vardı onlar da alabilir sanırım :)

Vodafone sırf bize abone sayısı yüzünden çekmedi.

Ama siz ters köşe yapmışsınız

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.