devir değişti artık çoğu video 60 fps oldu 1080p 60fps videoyu bu hızlarda açmak mümkün değil |
Vodafone da 1 Ayda Limitsiz Tarifeye Geçiş Yapma (189₺ - 5 Mbps) (2. sayfa)
-
-
4G ile 500kbps ile dosya indiriliyor maksimum hızda. (Ankara merkez)
-
Hız hep mi 5mbps yoksa AKN'yi aştıktan sonra mı 5mbit oluyor? Anlayamadım.
-
Hız sabit 5 Mbps, ama bazen istisnalar yaşanabiliyor. (7-8 Mbps’a kadar da çıkabildiği oluyor.)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kötüymüş hocam. Anca internet altyapısı, boş port yoksa tercih edilebilir bence.
-
10 Mbps veya hız sınırsız versiyonları da var, onları da tercih edebilirsiniz, ama fiyatları bu kadar uygun olmaz.
Başkan, konuyu açalı 3 hafta olmuş bende fiyatlar nedense çok uçuk gibi sence normal mi bu fiyatlar? Yoksa yeni hat alıp fiyatlarda şansımızımı denesek? Bu arada hotspotda 15 gb sınırı var doğru bu sınırı geçmek için pdanet programı kullanabilirsiniz.
-
Mevcutta hangi tarifeyi kullanıyorsunuz hocam?
Bana kalırsa Şikayet Var dan geçmeye çalışın, oradaki tekliflerle 300₺’yı geçeceğini düşünmüyorum, bu fiyatlar aşırı fazla, ama eğer mecburiyet var ve de veririm derseniz yine tercih edilebilir tabii.
Hocam, kullandığım tarife limitsiz mega, yeni adıyla sınırsız mega paketi kullanıyorum 15 Nisan 2023 de bitecek, yeni hat alsam mı diye düşünüyorum veya şikayetvara yazsam sonuç alabilirmiyiz acaba? 479 tl pahalı yani her ne kadar hız sınırı olmadığını söyleselerde kısıtlıyorlar bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de de en eski adıyla Limitsiz Redli Ekstra Özel tarifesi var hocam, hız sınırı olmadığını düşünüyorum ben de, çünkü bayağı yüksek hızlar alıyorum kullandığım yerlerde, sadece 15 GB hotspot kotası var.
Kaçıncı dönemdesiniz hocam?
Eğer ilk dönemde iseniz ikinci dönemi de var, ikinci döneme otomatikman geçiş yapabilirsiniz.
Ha ikinci dönemde iseniz de, şikayet var ile işe başlayın öncelik olarak derim.
-
Daha pahalı şekilde kullanmanız için sizi zorluyorlar, hiç bir şey yapmayın, otomatikman ikinci döneme geçişiniz sağlanacak ve de 10-20₺ farkla bir 12 ay daha aynı tarifenizi kullanabilirsiniz hocam.
Çok teşekkür ederim hocam konuyla ilgili bilgi almak için Müşteri hizmetleri ile ayrıca görüşeceğim
-
Müşteri hizmetleri sizi daha pahalı tarifelere geçirmek için büyük ihtimalle yalanlar söyleyecektir, dikkatli olun.
Hocam bende limitsiz tarifeyi kullanmak istiyorum. kolay paketlerde 50gblık 270tl 30gblık 210 tl. En yüksek fiyatlı olanlar bunlar. 210luk paketi alsam limitsiz için faydası olurmu yoksa illa 270lik paketimi almak lazım @Yokizm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 GB 165₺ paketini tavsiye ederim hocam, 30-31 gün sonra teklif direkt sunuluyor.
4K ya da HDR Netflix yayını izlemek için en az 5 Mbps'lik aktif bir internet bağlantısına sahip olmalısınız
-
Netflix ayrı bir şey. 0.94 Mbps bitrate ile 1080P içerik izlemişliğim var 😀
Aslında aldığınız paketten çok kullandığınız veriye bakıyorlar. O 1 ayda en az 20-30GB veri kullanın, bu hediye çarktan mı geldi hediye mi geldi yoksa aldığın kolay pakette mi bu hak var onu umursamıyorlar.
Eve internet bağlatamadıpım için düşünüyorum aktif Telekom kullanıcısıyım nasıl yapabilirim bu işi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X