< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 28 Temmuz 2022; 18:32:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone'da Görünmeyen Tarifeler Mi Var?
-
-
Saçma sapan vestel derken? Tt altyapısını kullanıyor ne gibi olumsuz yönünü gördünüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hızı falan iyi hatta düşündüğümden de iyi ama bir şikayetim olunca ki oldu da; şikayeti yapmak bile binbir tantana istiyor.
Kullanımlarımı göremiyorum. Hattıma tanımlanan paketi de göremiyorum. Paketiniz yoktur gibi bir şey yazıyor. Şikayet oluşturdum çözüldü yazıyor ama hiçbir şey değişmedi.
-
Bu tarz teklifler vs geliyor zaten çoğu hatta. Şuan annemin faturalı hatta baktım 15 gb + 2gb hediyeyle 70 tl teklif gelmiş. Sanırım aynısı. Üstüne 59 a 12+2 veriyor. Total 2 teklif. Sınırsız da gelmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 28 Temmuz 2022; 19:48:24 >
Sınırsız arkadaşımda da vardı zaten. Her şey sınırsız 200 TL.
En düşük tarifeye geçeyim sonra konudakine geçeyim desem böyle bir şey yapmanın garantisi de yok sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone çok enteresan gerçekten,eski tarifemi yenileyene kadar ki 7 GB devreden idi 52 TL anlaştık, geçebilecek tarife görünmüyordu ama birden tarifeyi yenileyince redli 12 GB çıktı 59 TL fiyat ile,ben de anında geçtim, tarife yükselttiğim için ceza falan olmadı ama yine de çok güvenmiyorum,sık sık kontrol etmek gerek....
Bilmiyorum ki hocam. Annemin fatura uyumlu 5 32 tl. Şuan ucuz sanırım ondan cazip teklifler geliyor en azindan 2 kat para kazanalım diye olmalı.
Olabilir hocam bahsettiğim arkadaşım 26 TL ödüyor mesela. Aynı tarife şimdi 43 TL.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Babama en düşük 70 liralık tarife seçeneği sunuldu. En sonunda Bimcell'e vs. geçecek gibi.
İçeriği nedir hocam ya da adı?
Benim bu konuda bahsettiğim de 70 TL. İlk 3 ay 60 sonraki 12 ay 70. 15 GB tarifede var artı sanırım bir sene boyunca 2 GB da fazladan veriyor.
Başka operatörlerde bu fiyat yok gibi. Ek olarak bunun devreden özelliği varmış. Mesela bu ay 10 GB kullandım. Kaldı 7 GB. Bir sonraki ay toplam 24 GB internetim olmuş oluyor.
-
10 GB + 1000 Dakika + 250 SMS. Babam, fazla internet kullanmadığı için ona çok o fiyat.
Devretme özelliği, birçok Vodafone tarifesinde var. Faturalı kullanan annem ve babam da mevcut o özellik.
Evet var. Mesela bu benim tarifem. Aylık vergiler dahil 139 TL veriyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sınırsız dediği 199 liralık pakette 5 mbps hız sınırı var, olur da tercih eden çıkarsa bilgisi olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benzer içerikler
- vodafone sistemimiz geçici olarak servis dışı ne demek
- vodafone telesekreter yönlendirme numarası
- aradığınız kişi şu anda görüşme kabul etmiyor ne demek
- vodafone mu türk telekom mu
- vodafone kayıtlı böyle bir numara yoktur yönlendirmesi nasıl yapılır
- vodafone redbox
- mobil imza nasıl alınır
- turkcell ekrana gelen bildirimi kapatma
- vodafone hediye internet
- telsiz kullanım ücreti 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X