Şimdi Ara

VODAFONE'da SÖZLEŞMELİ TELEFON ALMAK PİŞMANLIKTIR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 5 yıldır vodafone kullanmaktayım ve etrafımdaki herkesi de vodafonelu yaptırdım, bir anlık kararla hattımı faturalıya geçirip sözleşmeyle telefon aldım, almaz olaydım. freezone genc avantaj tarifesini 18 aydır kullanıyorum ve 500 mb internet kullanmaya mahkum bırakılıyorum çünkü mantıklı bir ek paket yok vodafone'da. ve müsteri temsilcileriyle de şaka gibi diyaloglar yasamaktayım. ptesi günü aradığımda konustugum bayana istediğim paketi kendim buldurdum ve SMS ile kayıt yaptırmak istediğimi söyledim ama yapılmıyor diye ısrar etti tamam dedim onayladım paketi kendisi kullanımıma açtı. çarşamba günü 1 gb adil kullanım kotasını doldurmamla beraber önce paketiniz bitmiştir mesajı geldi sonra da normak tarifeden ücretlendirileceğime dair bi mesaj daha geldi, normalde yavaş internetimi ptesiye kadar kullanmam gerekiyordu.müşteri temsilcisini bir daha aradım tarifenize bu paketin tanımlanamıyor olduğunu ve vodeafonun hatadan geri dönüp bana böyle bir mesaj attığını söyledi, interneti nasıl kullanacağıma dair sorular sorunca da tarifemin artık kullanımda olmadıgını ve ek paket de tanımlanamadıgını soyledı. tabi bu konuda ısrarlı olunca beni 3 dakika bekletip az önce söylediklerinin yanlıs oldugunu paketi kullanabilcegimi sistemin bana yanlıslıkla mesaj attıgını soyledi. sonuc olarak haftalık 12tlye vodemnet 1gb paketi kullanıyorum ve ptesi yenilemem gerek smsle nasıl yenılenır nette bulamadım. ayrıca herturlu paket teklıflerıne de acıgım. bu devırde 500mb internetli pakete 35tl verıp ıstegım gibi ek paket yaptıramıyorum, cihaz alacak olanlar 1 sene sonrasını dusunup alsın ki gün gectikce internet ihtiyacı daha da artıyor.

• Net ihtiyacınızı karşılayacak bir tarife seçseydiniz keşke,bi kere olmuş
    Diğer operarölerin MH servisi,Vodafone MH kadar kalitesiz değil,
    Malesef
    Vodaofne bilgisiz,ilgisiz,görgüsüz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Net ihtiyacınızı karşılayacak bir tarife seçseydiniz keşke,bi kere olmuş
    Diğer operarölerin MH servisi,Vodafone MH kadar kalitesiz değil,
    Malesef
    Vodaofne bilgisiz,ilgisiz,görgüsüz...

2 sene uzun bir süre, o an için ihtiyacım yoktu ama şu 1 2 aydır iş gereği dışarda olduğumdan yetmiyor, taahhüt bozmak istediğimde ise 410 tl ücret çıkıyor. uzun vadeli olunca iki kez düşünmeli insan. ama onun haricinde de parasıyla adam akıllı ek paket istiyorum ona bile çözüm bulamıyorum asıl sinir bozucu kısım o
  • Bende aynı yoldan geçtim vf'dan kurtuldum.
    Şimdi Avea Prime Klasik tarifesinde 6gb net keyfi sürebiliyorum.
    Ama genç avnt. extrada çok sabrettim çünkü bendede cihaz vardı tek alınan paketler haftalık veya günlük cepnetti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.