Şimdi Ara

Vodafone dan Kırmızı Fırsat Tarifeler! (16 GB 105₺, 24 GB 135₺, 32 GB 165₺) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün içinde uzatılmış, hatta bazı Vodafone mağazaların da afişlerine de denk geldim, yani mağaza dan da geçiş yapılabilir.

Vodafone dan Kırmızı Fırsat Tarifeler! (16 GB 105₺, 24 GB 135₺, 32 GB 165₺)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt

Mağazadan kesin olarak geçilebiliyor mu? Bilen varsa lütfen paylaşsın.

• Ordinary Story kullanıcısına yanıt
    evet

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• jeomustafa kullanıcısına yanıt
    Normalde 1 yıldan uzun süreli taahhütlerde cayma bedeli ödenmez diye bir kanun var, ancak operatörler bunu taahhütü 1+1 yıl yaparak aşıyorlar diye biliyorum. Sözleşmenizi inceleme imkanı varsa bakın bu şekilde mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyalar sona erdi.

• Bügün yine 16gb 105tlden geçiş yaptım bu fiyata ek başka bir ücret çıkmıyordur inşallah birde tahattüt nasıl veriliyor onu bulamadım .

• Birde bayiden teslim alı sectim şikayet varda bir yorum gördüm bayiden alınca 135tl olan ücreti 169 olarak kesmişler doğru mudur. Yorum şu şekilde

16.05.23 tarihinde Vodafone'a geçiş yapmak için başvurdum, seçtiğim tarife kırmızı fırsat 24 GB fiyatı 135 TL, 3 gün içerisinde herhangi bir bayiden kartımı alabileceğim söylendi, bayiye kartımı almak istediğimde kampanyanın süresinin bittiği mevcut paketin 169 TL olduğu söylendi, başvuru numaram vs. Olduğu halde aynı pakete 135 TL yerine 169 TL ödeyeceğim, madem kampanya bitti neden başvuru alıyorsunuz, resmen yanıltmaca bu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.