Hemen Online dan geçiş işlemlerine başlayabilirsiniz; |
Vodafone dan Kırmızı Fırsat Tarifeler! (16 GB 105₺, 24 GB 135₺, 32 GB 165₺)
-
-
Turkcell 1 hafta önce 20GB 120'e sundu avantajlı değil bu tarifeler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 23 Mayıs 2023; 19:31:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 Haziran 2023 itibariyle yeni fiyatları görünce bunlar düşük kalacak.
Keşke içeriği artmayan tarifelere düzenli zam gelmese keşke..
Bana ile TEKNOSACELL 55gb 3000dak 184TL teklif ediyor devam edeyim diye , bilemiyorum...
Nasıl yapalım, ne dersiniz dostlar..?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğiniz gibi 1 Haziran dan sonra o tarifeyi de bulmak zorlaşabilir hocam, bana kalırsa kabul edin.
Yokizm rumuzlu kardeşim siz çok onemseyerek geçmemi temenni ediyorsunuz.
Yarın bu durumu netlestirecegim.
Bakalım, hayırlısı olur inşallah...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes gelen teklifleri kabul etmeli hocam, operatörler de bunu doğruluyor, fiyatlar daha da kötü olacak yakın bir zaman da.
gecis nasil yapabiliriz? gayet guzel kampanya. hemen gecis yapabiliyor muyuz turk telekomdan?
-
Yapabilirsiniz hocam, sayfa da bırakmış olduğum linkten online olarak geçiş yapabilirsiniz.
tesekkurler hocam. evet gordum. simdi yaptim gecisi. turk telekom 138 liraya bugun arayip teklif etmisti 20gblik teklif icin. 2 hafta icerisinde bitiyordu tahahuttum. iyi oldu. sag olun. 3 gun icerisinde herhangi bir magazadan gidip ucretsiz yeni hat takiliyormus sanirim.24gblik olana gecis yaptim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 23 Mayıs 2023; 20:0:25 > -
Rica ederim hocam, hayırlı olsun şimdiden
Ailece 15Gb paketimden geçiş yapmak istiyorum. 24 aylık taahütümün bitimine 2 ay var. Şimdi çıkarsam 79 tl lik cezasının olduğunu söyledi mh.
Mobil hat taahütleri 12 ay dan sonra diğer operatörlere geçişte herhangi bir ek ücret alınamayacağını okumuştum. Bu hala geçerli değil mi?
-
12 ay dan sonra taahhüt vermezseniz evet, ama yeni bir tarifeye taahhüt verirseniz eğer, yine cayma bedeli ödemek durumunda kalırsınız.
@Yokizm Direkt 24 aylık başlattılar. 07.21 tarih başlangıç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeomustafa -- 23 Mayıs 2023; 22:8:14 > -
Şuan taahhüt bilgilerinin yer aldığı sayfayı ekran görüntüsü atma şansınız var mı, ona göre bir şeyler söyleyebilirim.
-
Türk Telekom da bazı tarifeler de 24 ay taahhüt olabiliyor, tıpkı Vodafone gibi.
Bu tarife de de yine cayma bedeli ödersiniz, şuan ki durum da hocam.
Anladım hıocam. Şu 2. uzatım süresi 6 ay yapılmış 24 aya tamamlamak için onu tam anlamadım neden öyle yaptıklarını.
-
Onu ben de anlayamadım hocam, sonra dan indirim aldıysanız eğer onunla alakalı olabilir, çünkü başlıkta indirim den bahsediyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- tcl 65c755 yorum
- qnb maaş kampanyası
- kazanan akbanklı
- ccleaner pro key
- turkcell peşine kontratlı ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X