Şimdi Ara

Vodafone`dan SMS Paketi ayda sadece 9 TL'ye 3000 SMS HER YÖNE [Sadece VODAFONE`DA] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
0
Favori
769.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kankys

quote:

Orijinalden alıntı: SinanBest

kanmayın bu kampanyaya.sms kampanyası dediğin çok mesajlaşmak için yapılır.çok mesajlaşan birine asla yetmez günlük sınır ve günlük 100 sms sınırı demek aylık paketinizden her gün hakkınızın taksit taksit yenmesi demek. şöyle düşünün: 20 gün hiç mesaj atmasanız 21. günde 900 sms hakkınız kalır.nerde 2100 sms? havada tabiki! bu kampanyada hakkınız yeniyor çünkü vodafone aylık olarak değil günlük olarak kalan smsleri siliyor!

ben bu hesabı öyle yapmıyorum.. bir insan 15-20 tane mesaj atsa aylık tane başı 2 kontörden ne yapıyor 30 ile 40 arası..

ben bunun parasını peşin ödüyorum yani 35 kontöre 3000sms alıyorum.. 15 20 kontör atsam kontörün karşılığını alırken üstüne attıklarımda bedava oluyor..

günlük 100 sms ise gerçekten çok yeterli geliyor aylardır kullanıyorum hiç yetmediği bir durum olmadı.. günde 5 kontör atsam geri kalan 95 kontör ne olacak diye düşünmüyorum. böyle bile ucuza geliyor..

adam sana bu kampanyayı yapıyor beğenen alır beğenmeyen almaz.. ben çok beğeniyorum ve alıyorum zevkle de mesajlaşıyorum..

Aman bırak boşver. Arkadaş avea'dan 45kontore 500 mesaj paketi ya da 35 kontore Turkcell'den 300mesaj paketi alsın ve 29gün kullanmasın. Son 30.gün hepsini kullansın :) demek ki onun da kullanım şekli bu şekilde. Vodafone ban sana.. Ban :)

• Vodafone SMS Pakeytinde günde 100 sms sınırı sayesinde 30.gün bile sms sahibi olabiliyorsun

Vodafone sms paketinde ciddi ciddi fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan
    Vodafone SMS Pakeytinde günde 100 sms sınırı sayesinde 30.gün bile sms sahibi olabiliyorsun

Evet bu da harika bir bakış açısı :)
  • Ya ağlamak istiyorum bayrama denk geldi ya vodo hat hala açılmadı
    kız arkadaşda elden gitti teşekkürler Vodo seni hiç unutmayacağim

• quote:

Orijinalden alıntı: macrolight

Ya ağlamak istiyorum bayrama denk geldi ya vodo hat hala açılmadı
    kız arkadaşda elden gitti teşekkürler Vodo seni hiç unutmayacağim

Hattı aldığınız bayi ile görüştünüz mü belki evraklarınızda veya bilgilerinizde bir eksiklik oldu bu yüzden açılmadı

en geç 24 saat içinde açılması gerekiyordu

444 0 542 ARAYARAK numaranızın hala açılmadığını belirtin onlar şikayet kaydı alıp hattı satın aldığınız bayi ile görüşüp işlemleri kontrol edebilirler

• arkadaşlar kafamı kurcalayan bi nokta var.

bu ayın dokuzuna kadar kullanım sürem var. 3000 sms kampanyasını iptal edersem bu ay'ki kalan sms haklarım silinirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sibiryalıqaz

arkadaşlar kafamı kurcalayan bi nokta var.

bu ayın dokuzuna kadar kullanım sürem var. 3000 sms kampanyasını iptal edersem bu ay'ki kalan sms haklarım silinirmi?

Hayır kalan hakkını tamamlarsın o tarihe kadar.9 undan sonra kullanamazsın.
  • arkadaşlar vodafone 100 kontorlü hat ne kadar ayrıca mesela 100 kontorlu hat aldım diyelim kontor yüklemeden faydalanabiliyormuyum yoksa kontor mu almam gerek<?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan
    Vodafone SMS Pakeytinde günde 100 sms sınırı sayesinde 30.gün bile sms sahibi olabiliyorsun

Evet bu da harika bir bakış açısı :)

Arkadaş Polyanna'cılık oynuyor
  • 300 yada 500 sms alıp freddynin kabusunu yeniden yaşayacaksam

varsın polyannacılık devam etsin
  • arkadaş bulmuşsunuz 35 kontöre 3000 sms hala eleştirecek birşeyleriniz var ya. kardeşim madem yetmiyor mu sana hergün 100 tane sms alırsın o zaman yine haftada 15 kontöre 5000 sms bütün smsimsi duygularını tatmin edersin.

yani böyle harika bir paketi eleştiriyorsunuz ya pes diyorum.
  • vodafone inş. bu kampanyadan vazgeçmez günde 100 sms ten fazla atan arkadaşlar sms i amacı dışında msn gibi kullananlar için değil bu kampanya ben memnunum bu sms özgürlüğünü hiç bir operatör vodafone gibi sunamıyor..
  • arkadaşlar daha önce kayıt olduğum için hattımdan 35 kontör çekip tekrar sms yüklediler, ben gelecek ay kullanmak istemiyorum,şimdi iptal etmek istersem bu yüklenenleri de kaybeder miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000
    arkadaşlar daha önce kayıt olduğum için hattımdan 35 kontör çekip tekrar sms yüklediler, ben gelecek ay kullanmak istemiyorum,şimdi iptal etmek istersem bu yüklenenleri de kaybeder miyim?

HAyır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 25 Aralık 2009; 20:32:18 >
  • Iyi guzelde acik hatli tasinamayan avealilar yuzunden avea 5000 e mahkumum. Cevap atmiYor lar vodafone a.
  • bizde faynalanalım artık su kampanyadan değil mi
  • arkadaşlar herkesin bildiği üzere kontörünüz varsa otomatik olarak yenileniyor;

kontörüm olduğu halde benimki yenilenmemiş ve attığım mesajlar için ücretlendirilimişim

kontörüm bitmiş,

müşteri hizmetlerini arasam kontörlerimi geri alabilir miyim?
  • helal olsun sırf bu sms olayı için vodafone hat aldım, kahrolsun turkcell sömürgesi, yaşasın vodafone
  • pardon 2. kez yollanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula01 -- 27 Aralık 2009; 21:06:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: formula01

arkadaşlar herkesin bildiği üzere kontörünüz varsa otomatik olarak yenileniyor;

kontörüm olduğu halde benimki yenilenmemiş ve attığım mesajlar için ücretlendirilimişim

kontörüm bitmiş,

müşteri hizmetlerini arasam kontörlerimi geri alabilir miyim?

benden iki kere 35 kontör çekilmişti.. farkeder farketmez vodafone müşteri ilişkileri ile iletişime geçtim.. 1 hafta içerisinde kontörlerim hattıma iade edildi.. bir yanlışlık varsa inceledikten sonra kesinlikle düzeltiyorlar..

aman boşver demeyin ve mail atın.. ya da direk telefonla arayın şikayet kaydınızı alsınlar.. kontörleriniz ne kadar fazla alındıysa aynen iade edilir merak etmeyin

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.