Şimdi Ara

Vodafone`dan SMS Paketi ayda sadece 9 TL'ye 3000 SMS HER YÖNE [Sadece VODAFONE`DA] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
377
Cevap
0
Favori
769.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

quote:

Bu pakette Vodafone'dan iyisi yok aramanin anlami yok yatin kalkin Vodafone dua adin adamlar bir geldi resmen rekabeti getirdiler

Bence piyasaya konuşma veya sms olarak rekabet getiren firma aveadır. Eğer avea olmasaydı şuanki fiyatlar olmazdı. Aslında herşey için ilk olarak aveaya teşekkür etmeliyiz. :) İlk heryöne sınırsız tarifeler aveadan çıkmıştır. ( Her ne kadar hezimetle sonuçlansada) Ayrıca 39 kontöre ilk olarak her yöne smsi avea başlatmıştır. Aslında rekabeti getiren aveadır.

Hay agzina saglik cok guzel yapti Avea ama aci bir gercek var kapasitesi yetersiz kapsama problemi 3G olayinda sifir diyebiliriz yigidi oldur hakkini yeme

• Vodafone u bu yüzden seviyorum. Sms kampanyası çok güzel. birde şu her yöne konuşmayı 150 kontör yükleme şartı koymasalar çok güzel olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsane48

Vodafone u bu yüzden seviyorum. Sms kampanyası çok güzel. birde şu her yöne konuşmayı 150 kontör yükleme şartı koymasalar çok güzel olacak.

her yöne dk 1 kontör için , 100 kontör yüklemek yeterli . 150 kontör yükleme şartı yok yani . 150 ve üzeri yüklenirse tabi ki extra süre kazanılıyor.
  • Çok iyi bir kampanya bu.gunluk 100 sınırda koymasalarmış beklediklerinden fazla talep olur hatta birçok kişi yeni hat almak yerine hattınıda vodafona taşırdı. Ama yinede oldukca iyi bir kampanya.30gün boyunca günlük 100 sms diye değiştirsinler adını :)
  • Bu kampanya bitti galiba
  • devam ediyor.
  • kaç tl aliyorlar sitede bilgi bulamadım

edit: Sitede yer aliyormuş 7.8 TL

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/cep-dolusu-mesaj-paketi.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istceko -- 22 Nisan 2010; 22:03:56 >
  • az önce vodafone den msj geldi 9 tl oluyormuş ayın .... dedi ama orayı unuttum msjı da o anda silmiştim :(
  • Arkadaslar bende yeni üyeyimde buna kaç sms hakkımın kaldığını öğrenmek için "BAKIYE CEPDOLUSU" yazıp 7999 a yolluyom hep diyor sistem hatası 4 günde 40 kez denedim olmuyor sizce nedendir lütfen yardım edin
    bu arada "SORGU" yazıp 2249 a yolluyom o bana ne kadar kaldığını söylüyor kafa karıstı acaba neden 7999 sistem hatası diyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tycoon23

Arkadaslar bende yeni üyeyimde buna kaç sms hakkımın kaldığını öğrenmek için "BAKIYE CEPDOLUSU" yazıp 7999 a yolluyom hep diyor sistem hatası 4 günde 40 kez denedim olmuyor sizce nedendir lütfen yardım edin
    bu arada "SORGU" yazıp 2249 a yolluyom o bana ne kadar kaldığını söylüyor kafa karıstı acaba neden 7999 sistem hatası diyor???

sistem değişti diye mevcut pakette sorun oluyordur.sorgu yazıp 2249 a yollayarak öğren şimdilik muhtemelen paketin yenilendiğinde yada yeni pakete geçersen sorun düzelir.
  • Çok Teşekkür ederim kardeş ama müşteri hizmeti 2-3 kere aradım dio sistemimizde hata yoktur bende pek anlamadım ama senin dedğin gibi galibada tekrar teşekkür...
  • quote:

Çok Teşekkür ederim kardeş ama müşteri hizmeti 2-3 kere aradım dio sistemimizde hata yoktur bende pek anlamadım ama senin dedğin gibi galibada tekrar teşekkür...

çoğu kişide aynı durum var öyle tahmin ediyoruz paketler yenilendiğinde yada iptal edip farklı paketlere geçtiğimizde yeni sistemde tanımlanınca sorun ortadan kalkar tahminimce :)
  • bu olay kafamı çok bozmustu neredeyse Türkcell e geçecektim neyse düzelir ya Teşekkür
    bu arada hat değiştiğimizde yeni sim veriyolarmıs o paraylamı alıoz yoksa hediyemi? :)
  • quote:

bu olay kafamı çok bozmustu neredeyse Türkcell e geçecektim neyse düzelir ya Teşekkür
    bu arada hat değiştiğimizde yeni sim veriyolarmıs o paraylamı alıoz yoksa hediyemi? :)

hat değişmek derken numaranı taşırken ücretsiz veriyorlar yeni sim kartı.Ama mevcut vodafone sim kartını değiştirceksen % 90 ücret alıyor bayiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilic_iletisim

http://forum.donanimhaber.com/m_31546483/tm.htm

Demiştim dimi

Ahaha konuyu okudum, gülme krizine girdim, sakalları kesmişmidir acaba.. :D :D Rüyalar gerçek oldu. Muahah :D :D
  • Yeni geçtim süper ya
  • Artık CEPDOLUSU yazıp 7999'a yollanmasi gerekiyor.
  • Süper bir kampanya :)
  • sizce neden bukadar pahalandı ilk çıktığınca 7 tl falandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil445

sizce neden bukadar pahalandı ilk çıktığınca 7 tl falandı

Pahalı mı ? Daha ucuzu var mı ki ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.