Şimdi Ara

Vodafone`dan SMS Paketi ayda sadece 9 TL'ye 3000 SMS HER YÖNE [Sadece VODAFONE`DA] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
0
Favori
769.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim günlük bitti 100 çok az aştık bu hafta kendimizi diğer pperatörlerde günlük sınır yok sanırım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r.s
    Benim günlük bitti 100 çok az aştık bu hafta kendimizi diğer pperatörlerde günlük sınır yok sanırım :(

ee öyle diğer operatörlerde sınır yok ama fiyat tuzlu (pahalı)
  • ne kadar pahalı söylermisin.
  • Genç tarife olursa 1 tl pahalı sınırsız 5bin yalnız. Avea olursa pahalı değil aynı ama her yöne bin. Kendi operatöre onbin
  • normal sms paketi aldım vodafonedan. 500 smslik. bakiye sorgulaması var mı onun da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar
    normal sms paketi aldım vodafonedan. 500 smslik. bakiye sorgulaması var mı onun da?

Bakiye 500

7999
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar
    normal sms paketi aldım vodafonedan. 500 smslik. bakiye sorgulaması var mı onun da?

Bakiye 500

7999

teşekkür ederim
  • Benim sms paketi bitti.Tekrar yenilenecek dedi ama ben iptal etmek istediğimde öyle bir tarifiye sahip değilsiniz yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis
    Benim sms paketi bitti.Tekrar yenilenecek dedi ama ben iptal etmek istediğimde öyle bir tarifiye sahip değilsiniz yazıyor

myvodafone a gir oradan mesaj paketlerimden bak aktifse ordan iptal edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Benim sms paketi bitti.Tekrar yenilenecek dedi ama ben iptal etmek istediğimde öyle bir tarifiye sahip değilsiniz yazıyor

Sağol iptal ettim ama sms yok tekrardan almak için 1 ay beklemek mi lazım
  • quote:

quote:

quote:

Paket yenilenmeden iptal ettirdiysen alabilmen gerekir yeni sms paketini.Şuan devam eden sms hakkın var mı yok mu ? O paket yenilendimi yani.Yenilenmedi şuan sms hakkım yok diyorsan ister sms yoluyla istersen yine aynı yerden yeni sms paketi alabilirsin senin kullanımına hangisi uygunsa.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Paket yenilenmeden iptal ettirdiysen alabilmen gerekir yeni sms paketini.Şuan devam eden sms hakkın var mı yok mu ? O paket yenilendimi yani.Yenilenmedi şuan sms hakkım yok diyorsan ister sms yoluyla istersen yine aynı yerden yeni sms paketi alabilirsin senin kullanımına hangisi uygunsa.

Paketin 1 ay süresi ayın 26 sında bitiyordu.Bügün sms bitti.15 gün sonra yenilenecekti o kadar bekliyemem diye iptal ettim tekrar 500 lük sms e kaydolmayı denedim.O pakette ayın 26 sında gelecekmiş.

• bende dün saat 18:25 te cepdolusu heryöne 3000 sms yaptım ve bugün bakiyemi sorguladığımda 20 msj hakkımın kaldığını söylüyo oysaki vodafonun hesabıma göre bugün saat 18:25te kalan msj hakkımın 100 olması lazımdı ve suan baktığımda kaln hakkım 10 görünüyo acaba 100 msjın hepsini bitirincemi tekrardan yüz olcak bu konu hakkında blgisi olan var mı?
  • ayda 3000, günlük 100 mesaj uygulaması gece 12:00'dan ertesi gün gece 12:00'a kadar değil mi? Paketi aktifleştirdiğin saati mi baz alıyor yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencaner
    ayda 3000, günlük 100 mesaj uygulaması gece 12:00'dan ertesi gün gece 12:00'a kadar değil mi? Paketi aktifleştirdiğin saati mi baz alıyor yoksa?

Aylık periyod abonelik yapıldığı saatte başlar, 30. günün sonunda (23:59) sona erer. Abonelik yenilendiğinde 00:00 da başlar.

İlk mesajda bu şekilde bilgi vermiş arkadaş.
  • teşekkür ederim.
    quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

quote:

Orijinalden alıntı: erencaner
    ayda 3000, günlük 100 mesaj uygulaması gece 12:00'dan ertesi gün gece 12:00'a kadar değil mi? Paketi aktifleştirdiğin saati mi baz alıyor yoksa?

Aylık periyod abonelik yapıldığı saatte başlar, 30. günün sonunda (23:59) sona erer. Abonelik yenilendiğinde 00:00 da başlar.

İlk mesajda bu şekilde bilgi vermiş arkadaş.
  • 12000 sms paketi var
    2000 sms her yöne
    bunda zaman sorunu yok

her Yöne Maksi Vodafone'lularla 10000 SMS ve diğer yönlere 2000 SMS 9 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 31 Ocak 2011; 16:59:20 >
  • nasıl ya? ben cebine gore tarifeye gecicem nasıl alabilirim bunu? 9 tl'ye 3000 sms var ama bunu nasıl alırız?
    quote:

Orijinalden alıntı: inexo

12000 sms paketi var
    2000 sms her yöne
    bunda zaman sorunu yok

her Yöne Maksi Vodafone'lularla 10000 SMS ve diğer yönlere 2000 SMS 9 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 31 Ocak 2011; 17:31:20 >
  • http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/super-parmak-mesaj-paketleri-faturasiz.php

Vodafone'lularla 10000 SMS ve diğer yönlere 2000 SMS ---> 9 TL --->Her Yöne Maksi paketi için "HYMAKSI" yazıp 7999'a kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Her Yöne 3000 SMS ile dolu dolu mesajlaşın! -------> 9 TL ---> Vodafone Cep Dolusu Mesaj Paketi'nden hemen yararlanmak için CEPDOLUSU yazın, 7999'a ücretsiz SMS gönderin ve dolu dolu mesajlaşın.
  • avea'nın her yone 1000 ve avea'ya 9000 sms paketinden daha avantajlı o halde bu?
    ben bu paketten haberdar degildim ve hattım vodafone tasınınca 3000'lik paket yapıcaktım.
    Maksinin her yone 3000'den farkı, her yone 3000 degil 2000 ama ona karşılık vodafone'a 10000 sms sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/super-parmak-mesaj-paketleri-faturasiz.php

Vodafone'lularla 10000 SMS ve diğer yönlere 2000 SMS ---> 9 TL --->Her Yöne Maksi paketi için "HYMAKSI" yazıp 7999'a kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Her Yöne 3000 SMS ile dolu dolu mesajlaşın! -------> 9 TL ---> Vodafone Cep Dolusu Mesaj Paketi'nden hemen yararlanmak için CEPDOLUSU yazın, 7999'a ücretsiz SMS gönderin ve dolu dolu mesajlaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 31 Ocak 2011; 17:57:17 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.