Şimdi Ara

Vodafone'dan Telefon Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Ben Telefon Almak İstiyorum Peşin Alcak Param Yok Sizce Operatörden Telefon Alınır mı Note 3 Almak İstiyorum Sizce Almalımıyım en az 2 yıl kullanıcam telefonu

• Telefondan beklentin nedir bilmiyorum ama mantıklı alışveriş yapmak istiyorsan türkiyedeki note 3 lerde octa 1.3-1.9 işlemci olduğunu bilmelisin, kendi s4 active'im ile yan yana koyunca ben oyunu daha çabuk açıyorum ingernet sayfasını daha çabuk açıyorum aynı operatörde, yani az da olsa daha performanslı çalıştığını gördüm çünkü s4 active'ler snapdragon 1.9 ile girdi ülkeye.
    Sadede gelirsek fiyat karşılaştırması yap s5 ile note 3 arasında bügük farklar yoksa ayda 40 50 lira falan, 2 yıl kullanmak için note3 donanımında bir telefon mantıklı alışveriş olmaz derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sence hangi telefonu almalıyım kamerası iyi olsun sesi guzel olsun Bide arada oyun oynarım ekranın buyuk olmasi benim icin cok iyi olur buyuk ekranli telefonları seviyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tek7editdedi

Hocam sence hangi telefonu almalıyım kamerası iyi olsun sesi guzel olsun Bide arada oyun oynarım ekranın buyuk olmasi benim icin cok iyi olur buyuk ekranli telefonları seviyorum

Galaxy s5 ve xperia z2 diyeceğim ama illa 5.5 inç ve üstü diyorsan lg g3 daha mantıklı olur. Ödeme planlarını kendin araştır tabi. Note 3 ayda 120 liradır g3 200 liradır note 3 alırsın. Ama ahım şahım farklar yoksa note 3 yerine g3 tercih sebebi olabilir. 5.1 inç de olur dersen s5 5.2 inç olur dersen z2 de alabilirsin. Dediğim gibi bu telefonlar ayda kaç para bilmiyorum onu sen araştır. Sıralaman lg g3, xperia z2, galaxy s5 şeklinde olsun bunlar note 3 e göre tuzlu kaçıyorsa ozaman note 3 düşün

• Tamam hocam z2 de karar kıldim

• operatorden telefon alınmaz çunku 24 ay tahhut verdiğin halde tahhutsuz fatura fiyatı ödüyorsun.
  • Tamam Hocam Parayı Tamamlamama Az Kaldı Gidip Vatan Bilgisayardan Alıcam Degerli Yorumunuz İçin Çok Teşekkür Ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nydp

operatorden telefon alınmaz çunku 24 ay tahhut verdiğin halde tahhutsuz fatura fiyatı ödüyorsun.

Peşin para ile almak ucuza geliyormuş gibi gözükse de

Paşin para ile aldıktan sonra ortalama 1 gb internet paketi alman gerekecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.