Bildirim
VODAFONE'DAN YEPYENİ FATURASIZ TARİFELER !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
büyük altın 2 gb tarifesi fena değilmiş. Bakalım Avea ve Turkcell in cevabı ne olacak .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Altın 2gb tarifesi tutar. Ayrıca bu tarifelerden mevcut müşteriler faydalanabiliyor mu? Numara taşımak mı gerekiyor? Paket ayrıntılarının linkini eklerseniz güzel olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Secmis oldugunuz paket icin kisitiniz mevcuttur. Talebiniz gerceklestirilememistir. bende neden olmuyor altin 2gb
Bunlar yeni aboneler için olan paketlermiş. Mevcut aboneler için olan paketler bunlar. Yeni değilseniz bunları deneyin derim.
Bkz. Vodafone.com mevcut aboneler için altın tarifeler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 5 Haziran 2015; 12:58:32 >
-
750 dakika 5000 sms 3 gb internet avea ya yeni gelene zaten 29 lira,avea nin cevap vermesine zaten gerek kalmamis :)
quote:
Orijinalden alıntı: cimbomm04
Secmis oldugunuz paket icin kisitiniz mevcuttur. Talebiniz gerceklestirilememistir. bende neden olmuyor altin 2gb
Mevcut aboneler ALTINFIRSAT2GB yazıp 7000'e gönderip geçebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: beter.böcek
750 dakika 5000 sms 3 gb internet avea ya yeni gelene zaten 29 lira,avea nin cevap vermesine zaten gerek kalmamis :)
Avea bol dağıtıyor ama kalite yok. Yoksa herkes avea ya geçerdi.
2 GBLIK Paket 20 TL ya da en fazla 21 TL olsa geçerdim hazır yeni taşımıştım tam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATEŞ -- 5 Haziran 2015; 19:46:58 > -
yine ayni mesaj geliyor Secmis oldugunuz paket icin kisitiniz mevcuttur. Talebiniz gerceklestirilememistir. bu yeni hatlara anlasilan
Aynen katiliyorum sana,ama yinede diger operatorlerin fiyat mekanizmalarinda oynamaya sebep olmasi bile onemli bence.
s.a arkadaşlar hayırlı geceler
EFSANE ALTIN 1GB HER YÖNE 500 DK + 1000 SMS + 1 GB İNTERNET AYDA 18 TL ÖDÜYORUM
aşağıda sms geldi vodafone den
SİZE ÖZEL FIRSAT HER YÖNE 500 DK +1000 SMS+ 2GB İNETERNETİ SADECE 23 TL YE ALMAK İÇİN ALTINFIRSA2GB YAZIP 7000 GÖNDERİN TARİFEYE GEÇİN SON GÜN 8 HAZİRAN
ALTINFIRSAT2GB YAZIP 7000 E SMS YOLLADIM BANA SMS GELDİ SEÇMİŞ OLDUĞUNUZ PAKET İÇİN KISITINIZ MEVCUTTUR TALEBİNİZ GERÇEKLEŞTİLEMEMEMİŞTİR .
neden böyle oldu hata veriyor sa neden size özel kampanya diyerekten sms gönderiliyor çok saçma -
arkadaslar altin tarifede ek spotify paketi alinabiliyor mu
Avea ile taahhüdüm temmuz10 da bitiyor iyi oldu böyle güzel tarifeler çıkmış tehdit edicem aveayı indirim isteyecem 23 liralık pakete 24.5 ödüyorum. Zaten 150 sms falan da yetiuor geçerim vodafone un 23 lüğüne sanırım standart tarife üzerinden alınabiliyor tkü de yok oh mis
Aynen o yönü yadsınamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: derya78
s.a arkadaşlar hayırlı geceler
EFSANE ALTIN 1GB HER YÖNE 500 DK + 1000 SMS + 1 GB İNTERNET AYDA 18 TL ÖDÜYORUM
aşağıda sms geldi vodafone den
SİZE ÖZEL FIRSAT HER YÖNE 500 DK +1000 SMS+ 2GB İNETERNETİ SADECE 23 TL YE ALMAK İÇİN ALTINFIRSA2GB YAZIP 7000 GÖNDERİN TARİFEYE GEÇİN SON GÜN 8 HAZİRAN
ALTINFIRSAT2GB YAZIP 7000 E SMS YOLLADIM BANA SMS GELDİ SEÇMİŞ OLDUĞUNUZ PAKET İÇİN KISITINIZ MEVCUTTUR TALEBİNİZ GERÇEKLEŞTİLEMEMEMİŞTİR .
neden böyle oldu hata veriyor sa neden size özel kampanya diyerekten sms gönderiliyor çok saçma
Müşteri hizmetlerini aramayı deneyin
Altın 2gb güzel paketmiş. -
Altın 2gb olan 1000 dk olaydı iyiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- evimde telefon çekmiyor ne yapabilirim
- eski telefon numaramı nasıl bulurum
- türk telekom 1 saat sınırı kaldırma
- vodafone 25 gb 125 tl
- 90 gün dolmadan hat taşıma cezası 2024
- vodafone redbox
- türk telekom internet çekmiyor
- yanımda premium nedir
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- hat takılı ama şebeke yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X