Şimdi Ara

Vodafone'de hat tasiyarak gelenlere 12 ay +4gb hediye (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
17
Favori
63.057
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Online alırsanız artı 2 veriyor bizden alırsanız artı 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Sacma guzel 8 verelim hocam size, 8GB direkt, 4GB seçeceğiniz bir uygulama olmak üzere toplamda 12 GB veririz, 35tl. Taahhüt 1+1 yıl opsiyonu size ait, yani 1 yıl sonunda isterseniz sözleşmeyi cayma bedelsiz sonlandırıp çıkabilirsiniz

• gumus299 G kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk sayfadaki fiyatlar güncel, saçma güzel tarifelerine tablodakilerin üzerine artı 2 daha da veriyorum, çünkü tablodakiler artı iki eklenmiş hali saçma güzel tarifeleri için ama biz artı 4 veriyoruz o tarifelere de...

• TnTTuRK T kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde faturasız yok faturalılar da İlk sayfadaki tablodaki gibi günceldir. Size 750 dakika 250 SMS 8 GB onerebilirim 33 TL.

• Merhaba Türk Telekom faturalı hat kullanıyorum, taahhüt bitmek üzere 8/10 GB. 250 /500 sms her yöne 750 dk kullanım için hangi tarifeyi ÖNERİRSİNİZ, fiyatı makul olmalı tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Hocam bizde faturasız yok faturalılar da İlk sayfadaki tablodaki gibi günceldir. Size 750 dakika 250 SMS 8 GB onerebilirim 33 TL.
    Merhabalar. Annem TT kullanıcısıydı dün itibari ile taahhütü bitti faturalı veya faturasız 30 TL altı 5 GB civarı en uygun yapabileceğiniz tarife nedir? Eğer düzgün bir şey olursa 7 senelik hattı Vodafone'a geçirebiliriz.
  • Hocam ben taşıdım hattı fakat şu yaza özel 24 gb ı vermedi online başvuru 2gb ını (3ay)verdi. Self servisten ek paketler kısmından seçmeniz lazım diyorlar ama öyle bir seçenk ve paket görünmüyor. Müşteri hizmetleride yapacak bir şey yok dedi. Mail attım twittera yazdım fakat dönüş yok.

Yapabileceğim başka ne var tavsiye verebilirmisin.

saygılarımla.
  • PiSYaKiSiKLi34 kullanıcısına yanıt
    Hocam size 750 dakika 250 SMS 8 GB internet 33 TL'ye uyumlu 4 tarifesini öneririm. Özel mesaj atarsanız yardımcı olurum

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Hocam 750 dakika 250 SMS 6 GB internet 29 TL ye uyumlu 2 tarifesi önerebilirim özelden ulaşabilirsiniz.

• Holigannn kullanıcısına yanıt
    hocam otomatik tanımlanması gerekiyordu onlinedan alınanlar hakkında bir bilgim yok ama size tavsiye olarak Vodafone yanımda uygulamasından tarifem ve paketlerinden ek paket al seçeneğinde 12 ay boyunca 2 GB ücretsiz diye bir ek paket varsa onu satın alabilirsiniz.

• band 20 olmayan cihazda 4g çalışmaz değilmi hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam 750 dakika 250 SMS 6 GB internet 29 TL ye uyumlu 2 tarifesi önerebilirim özelden ulaşabilirsiniz.
    Daha uygun bir tarife yok mu hocam? Bir de faturalı bu sanırım.
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Telefon 4G uyumlu ise çalışır hocam telefonun modelini internete yazarsanız 4G uyumlu olup olmadığını bulabilirsiniz

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Evet faturalı ve en uygun tarife bu hocam

• biraz önce vodafone bayiine gittim uyumlu paketlerin olmadığını ve ayrıca hediyenin 4gb değil , 2 gb olduğunu söyledi. bende tt den geçiş yapıcam. nasıl yapacağız?

• Hocam bayi ve resmi sitede artı 2 veriyor ben artı 4 veriyorum İzmir faturalı satış kanalı bayilerine özel bir durum

• merhaba
    türktelekom abonesiyim son yaşanan olaydan sonra hattımı taşımak istiyorum
    10 15 gb arası dk ve mesajın çok yüksek olmasına gerek yok.

Paket önerir misiniz ?
  • quote:

Hocam bayi ve resmi sitede artı 2 veriyor ben artı 4 veriyorum İzmir faturalı satış kanalı bayilerine özel bir durum
    Anlamadım. Şimdi topladakinin üzerine +2 GB her yöne olarak mı düşünmeliyiz. Ayrıca ne zaman bitiyor bu olay?

• quote:

Hocam bayi ve resmi sitede artı 2 veriyor ben artı 4 veriyorum İzmir faturalı satış kanalı bayilerine özel bir durum
    ozaman uyumlu 2 paketi 29 tl ye 750 dk 250 sms 8 gb internet mi oluyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.