Şimdi Ara

Vodafone'de hat tasiyarak gelenlere 12 ay +4gb hediye (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
17
Favori
63.057
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Saat 18.30 a kadar başvurursanız evet artı 4 hediyeli alacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem +4 vermeyi hala kapatmamış durumda, bu gün icinde de kapanabilir, yarin ya da 3 gün sonra da... İhtiyacı olanlar acil ulaşsın hemen yardımcı olalım.

Bu arada red 15 özel tarifesi ve red 25 özel tarifeleri geldi.
    1000dk her yöne Vodafone ve sabit hatlarla sınırsız konuşma 250 SMS her yöne 15 GB internet 49 TL
    1500 dakika her yöne Vodafone ve sabit hatlarla sınırsız konuşma 250 SMS her yöne 25 GB internet 79tl.

• tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Bu bir teşekkür yazısıdır.

Bilgileri gönderdikten 2 gün sonra kartı aldım. Geçiş işlemi 2 gün sonra oldu. Arkadaş bu süreçte her soruya istinasız cevap verdi ve yardımcı oldu. Söylediği gibi uyumlu 4 paketi 8gb 750dk 250sms olarak tanımlandı. Yaklaşık 4 gündür kullanıyorum gayet memnunum. Teşekkür ederim tekrardan.
  • Ben de teşekkür ederim @tuqoo
    Kolay bir şekilde wwhatsapp üzerinden Perşembe başvuruyu aldı, Pazar hattı geçirdik.
  • Ah bir de evin olduğu yerde çekse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu konudan bağımsız , redli 49 tarifeli numara taşıma işlemi gerçekleştirdim geçtiğimiz cuma. Cumartesi sim kart geldi teyit araması oldu ama hala mevcut hattı kullanıyorum numara taşıma işlemim gerçekleşmedi, bu numara taşıma bu kadar uzun sürer miydi yav?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 2 Ekim 2019; 10:23:9 >
  • Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    Hocam işlem sisteme girdikten sonra iki gün sürer, sizin pazartesi girdiler ise bugün geçmesi gerekiyor artık.

• Herkese tek tek cevap veremediğim için özür dilerim teşekkür yazılarınız için ben de sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.. fırsat oldukça ben sizlere yardımcı olmaya devam edeceğim arkadaşlar, sonuçta ben de laptoptan televizyona cep telefonuna sporcu gıdalarına kadar bugüne kadar ne ihtiyacım olduysa hep donanım sıcak fırsatlardan yardımcı olan arkadaşlarımın sayesinde ucuza yararlandım. Dayanışma candır :) iyi forumlar...

49 tl ye redli 15 tarifesi cikti bunda ek avantaj ya da fiyat indirimi gibi birsey gelir mi size acaba

• ckm kullanıcısına yanıt
    Hocam tarifeyi o kadar uyguna çıkardılar ki ek bir şey gelmez, ama online işlemlerden yapıp bir haftada sonuçlanacağına biz üç günde tüm işlemleri sonlandırılmış oluruz, yine sizler pc başından dahi kalkmadan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Hocam tarifeyi o kadar uyguna çıkardılar ki ek bir şey gelmez, ama online işlemlerden yapıp bir haftada sonuçlanacağına biz üç günde tüm işlemleri sonlandırılmış oluruz, yine sizler pc başından dahi kalkmadan :)
    İşte ben online işlemlerden yapma hatasına düştüm
    Cuma başvurmuştum daha bugün 7000'dan mesaj geldi işlemleriniz başlamıştır 24 saatte bilgi vereceğiz diye.
    Yukarda mesaj yazmıştım , süreç hakkında bilgi vereyim. O yüzden referanslara göre bu arkadaştan ya bayii'den yapmak daha sağlıklı online işlemlere kıyasla.
  • Başıma gelen bir olayı anlatayım Vodafone şirketinde 3 tane hattım var tahütümün dolmasına 1.5 ay kala beni arayıp yenilemek için fiyat tarifesi vermeye başladılar Şu anda kullandığım tarife 27 tl iken verdikleri tarifeler 45 ile 50 tl arasında değişip duruyordu ve dakika olarak şimdi kullandığım tarifeden daha düşük dakikalar sunuyorlardı, en sonunda kızdım ve 3 hattımıda faturasız tarifeye geçirin dedim... başvurumu aldılar ve 1 hafta sonra aradılar beni 3 hattınızı faturasıza geçirmek istiyormuşsunuz neden dediler bende fiyat politikanız yüzünden dedim, bana bir teklif daha sundular 1000 dakika 1000 sms 7 gb internet 19 tl
  • Hala devam ediyorsa Dm alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DebbaH -- 2 Ekim 2019; 22:0:11 >
    Hocam sana sorum olacak. Ben internetten numara taşıma talebi oluşturdum. 25 eylülde. +4 kampanyasından faydalanabilir miyim? Hattım henüz vodafone’a geçmedi?

Bir diğer sorum ise belgeler vodafone’a ulaştıktan kaç gün sonra hat açılır?

• canınıyerim kullanıcısına yanıt
    Hocam online tasima yaparsaniz islem 7-10 gun arasi suruyor, sizin nerdeyse 10 gün dolmak üzere, hala tarafiniza bir sms.gelmedi mi? İsleminiz alinmistir vs...

• Hocam şuan redli 12 paketini 56 liraya kullanıyorum ve 3 ay tahattühüm var daha. Şimdi sizden mesela redli 15 alsam nasıl olur olur mu hocam?

• Emre.Sefer kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece hat tasiyanlara ozel fiyat, vodafonelilere islem yapamiyoruz malesef.

• Şimdi bu 49tl redli 15 tarifesine geçsek +4 gb eklenip 19 gb olarak mı kullanacağız yoksa bu +4 gb 15in için de mi?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.