Şimdi Ara

Vodafone'de hat tasiyarak gelenlere 12 ay +4gb hediye (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
316
Cevap
17
Favori
63.057
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, 26 Ekimde TT taahhüdüm bitiyor.

- 5 gb üstü (aylık kullanımım 5-7 gb olabiliyor )
    - 500-700 dk
    - 100 sms

yaş 33 ama Tc olursa yiğenimin bulabilirim (aynı soy isim)

uygun bir tarife öncelikli FATURASIZ

yardımcı olur musunuz?
  • maxmaxx M kullanıcısına yanıt
    Hocam taahhüt bitmesine 3 gün kala bilgi alırsanız daha iyi olur kampanyalar değişebilir çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhaba,
    TT'ye taahhüdü 3 ay önce vermiştim ama çıkmayı göze alacağım. RED 15 GB tarifesi için 15+250+1000 dışında hernangi bir fayda sağlanabiliyor mu ya da alternatif önerebileceğiniz max 50 liraya kadar faturalı bir tarife var mı ?
  • merhablar 20-25 tl arası ttkom harici hangi tarifeler var şu an hattı taşımak istiyorum ttkomdan yardımcı olursanız sevinirim 4gb internet olsun konuşma çok önemli değil 250 dakika fazlasıyla yeter
  • apaçireisi kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tarife zaten özel bir tarife olduğu için ekstra bir sunum yapamıyoruz.. ama zaten fiyat çok uygun 49 TL. Türk telekom'da 5555'e taahhüt yazıp gönderirseniz cayma bedelini kuruşu kuruşuna ogrenirsiniz

• thugsta kullanıcısına yanıt
    Hocam 750 dakika 250 SMS 4 GB internet 29 TL bizde en uygun o var.

• 29 tllik pakette vergi dahil mi ? 4 + 4 toplam 8 gb oluyor değil mi ?
  • devreden uyumlu 6 tarifem 31 ekimde sona eriyor.. Şuan 38 tl ödüyorum herşey dahil olarak. İnterneti en az
    10 olan uygun fiyatlı bir tarife var mı? red 8 ilk 12 ay 46 son 12 ay 56 teklifi var. pek sıcak gelmedi
  • Pttcell liyim. Taahüt sürem doldu. Uyumlu 2 paketini istiyorum. Hemen geçebilirim. Ne yapmam lazım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MErhabalar. Biraz okudum ama tam sorularımın cevabını bulamadım. şimdi ttnetteyim ve benim taahütüm bitti bu ay. 29 liralık uyumlu 2 tarifesini 12 ay boyunca 6 GB olarak kullanabilecek miyim. Ve taahüt 12 lık değil mi. 24 ay ise pek avantajlı değil çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l.a.c.i.w.e.r.t -- 11 Ekim 2019; 9:29:16 >
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    yenilenen 2 veya yenilenen 4 tarifelerine nereden geçiyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    2+4tü artik 2+2 toplam 4gb hocam

• tusunami47 kullanıcısına yanıt
    Mevcut vodafone'lulara işlem yapamıyoruz hocam, red 15 özel paketini isteyin aradıklarında bakalım size kaç paraya verecekler.

• l.a.c.i.w.e.r.t kullanıcısına yanıt
    Hocam taahhüt 12 ay orada bir problem yok ama 2 artı 4 kampanyası bitti 2 artı 2 toplam 4GB alabiliyorsunuz 29 TL karşılığında.

• emremercan E kullanıcısına yanıt
    Yenilenen isminde bir paket hiç duymadım bizde yok hocam

• Selam.

Turkcell de taahhütüm var. Cayma bedeli 240 tl. Taahhhüt bitiş tarihi 24.05.2020.

Evde interneti vodafona taşırken 450 tl cayma bedelini vodafone ödemişti. Mobilde de böyle bir uygulama varmı.

• taylan beyin ilgi ve alakasıyla 10 yıllık turkcell aboneliğimi sonlandırarak ücreti yarı yarıya olan, vodafone redli 15 tarifesine geçmiş bulunmaktayım. kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
    en merak ettiğim evimizde turktelekom hiç çekmiyordu vodafone ile hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet0186 -- 11 Ekim 2019; 16:18:6 >
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    Malesef gsmde cayma bedeli karsilanmiyor :(

• mehmet0186 M kullanıcısına yanıt
    İyi günde kullanın, çekim sorunu yasamamaniza da ayrıca sevindim..

• Merhaba

Uyumlu 3 paketi kullanıyor benim çocuk ama internet yetmiyor bize tavsiye edebileceğiniz bir üst paket var mıdır hocam

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.