Şimdi Ara

Vodafone'de hat tasiyarak gelenlere 12 ay +4gb hediye (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
17
Favori
63.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarinda dediği gibi karışık olmuş
    Tabloda +2 GB yazıyor başlıkta +4 GB yazıyor. Bende bu nedenle cekimserim
    Net yazarsanız herşey dahil bu kadar net bu kadar fatura bedeli diye daha çok talep alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Redli Video 16 GB nasıl oluyor ?
    Telekom dan geçmeyi düşünüyorum. Taaahhütü 1 yıl mı, +4Gb 1 yıl boyunca mı hediye,
    Video paslı daha uygun bol internetli paket varmı ?
    Teşekkürler.
  • waggish34 kullanıcısına yanıt
    Tablo güncel hocam mesela internet sitesinde uyumlu 2 paketini 4 GB olarak veriyor ben 6 GB olarak veriyorum. Saçma güzel tarifeleri tabloda güncel değil bir tek, onlara tabloda 2 GB eklenmiş ben artı 2 daha veriyorum. Yani misal olarak saçma güzel 8 paketini ele alırsak internet sitesi 6 GB direkt 4 GB seçeceğiniz bir uygulamadan veriyor ben ise 8 GB direkt 4 GB seçeceğiniz bir uygulamadan veriyorum.

• OmC43 kullanıcısına yanıt
    Tablodakiller artı 4GB eklenmiş hali tabloyu paylaştığımda altına zaten yazdım, adı üstünde uyumlu 2 paketi 2 GB ben artı 4 GB ile 6 GB olarak veriyorum misal olarak ya da red 8 paketi 8 GB ben 12 GB olarak tabloda paylaşmışım zaten.

• akifs44 kullanıcısına yanıt
    Hocam uyumlu 2 paketi 6 GB tabloda da zaten öyle yazmışım

• Alias57 kullanıcısına yanıt
    Evet taahhüt 1 yıl artı 4 GB hediyesi de 1 yıl. Video passlı en uygun tarife o hocam. Normalde 12 GB ben 16 GB olarak veriyorum

• Karışıklığa fırsat ermemek için kafa karışıklıklarını ortadan kaldırmak için ilk sayfada da güncelledim burada da tekrar güncelliyorum artı 4 GB eklenmiş halleri ile güncel tarifeler bunlardır

Vodafone'de hat tasiyarak gelenlere 12 ay +4gb hediye

• waggish34 kullanıcısına yanıt
    Elimin altında şu an bilgisayar yok telefon ile ancak bu kadar düzenleyebildim malum ayın son hat taşıma günü :)

• hocam uyumlu tarifeler kalan interneti sonraki ayamı devrediyor ve hat teslimatı nasıl oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hattı taşıyacağım
    Şu son olaydan sonra
    Çok konuşmam
    İnternet önemli
    Uyumlu paketler faturalı mı yüklemeli mi?
    Uyumlu 4 işimi görecek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akruban -- 28 Eylül 2019; 21:33:42 >
  • Perşembe günü Taylan bey ile bana en uygun tarifeyi kararlaştırdık ve ben onayı verdim. Cumartesi günü sim kart bana ulaştı ve Pazar saat 16:00'da işlem tamam olacak.

Talebimin başından sonuna kadar ilgilisinden dolayı kendisine teşekkür ederim. Aklınızda çekince olmasın varsa da doğrudan kendisine usulünce sorarsanız hemen açıklık getiriyor. Başarılarının devamını dilerim.
  • Redli olmanın avantajları neler acaba ?
    Uyumlu 2 ile Red 8 in arasında kaldım. o 20 lira farkı red in avantajlarından çıkarabilirmiyim acaba diye :)
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Müşteri Hizmetleri de aynısını söylüyor. Fakat hiç bir yerde öyle bir paket mevcut değil.

Neyse yapacak bir şey yok anlaşılan. En kötü taahhüt vermemiştim zaten tekrar başka yere taşırım.

Teşekkür ederim.
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Evet hocam devreden uyumlu, 3 ay boyunca devrediyor 3 ay sonunda siliniyor sonra tekrar 3 ay boyunca devrediyor sonra tekrar 3 ay sonunda siliniyor seklinde....sim kart ucretsiz mng kargo ile evinize isyerinize yolluyoruz

• Ben de telekomdan vodafona numaramı taşıyacağım. Ankara'da dahi neredeyse 2 gün şebeke kesildi. Acil dirumda kullanamayacaksam telefon taşımam çok gerekli değil.

• to1ga T kullanıcısına yanıt
    Hocam araç kiralamadan yemek sepetinde %50 indirime kadar, dönem dönem bir sinema biletine bir sinema bileti hediye gibi her ay bir damacana su gibi çeşit çeşit kampanyalar da çıkıyor aradaki farka elbet değer ben kendim de red kullanıcısıyım

• Vodafoneden gelen talimata göre +4, +2 tüm + tüm hediye gbler için bugun aksam 18:30 son gün ve son saat, lutfen yararlanmak isteyenler yarina birakip, isini sansa birakmasin.

• tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Hocam whatsapptan yazdım size bakarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Vodafoneden gelen talimata göre +4, +2 tüm + tüm hediye gbler için bugun aksam 18:30 son gün ve son saat, lutfen yararlanmak isteyenler yarina birakip, isini sansa birakmasin.
    Yani bugün size onayı versek geçiş için 18:30'a kadar hediye gbları alabilecek miyiz sıkıntısız?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.