Şimdi Ara

Vodafone den 2 Gb İnternet Paketi ( HİÇ KULLANMAYANLARA İLK AY BEDAVA ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
12
Favori
83.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

Bana da 4 gb geldi nasıl oldu anlamadım. Normalde komple 1000 tarifesini kullanıyordum 22 TL ye. 1gb int ilk defa bu ay yetmedi. Zaten 3 gün kalmıştı yenilemeye. Forumda bu konuyu görünce bende yolladım. Bana da 4 gb geldi. Şimdi iptal edeyim mi arkadaşlar?

İptal Edebilirsiniz

Tamam iptal ettim teşşekkür ederim. Yalnız şu kafama takıldı. 3 gün sonra komple 1000 tarifem yenilenecek ya ona bir etkisi olur mu acaba? Bu tarife değişikliği gibi bir şey değil galiba sadece ek internet paketi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Bana da 4 gb geldi nasıl oldu anlamadım. Normalde komple 1000 tarifesini kullanıyordum 22 TL ye. 1gb int ilk defa bu ay yetmedi. Zaten 3 gün kalmıştı yenilemeye. Forumda bu konuyu görünce bende yolladım. Bana da 4 gb geldi. Şimdi iptal edeyim mi arkadaşlar?

İptal Edebilirsiniz

Tamam iptal ettim teşşekkür ederim. Yalnız şu kafama takıldı. 3 gün sonra komple 1000 tarifem yenilenecek ya ona bir etkisi olur mu acaba? Bu tarife değişikliği gibi bir şey değil galiba sadece ek internet paketi.

ek internet paketidir tarifeyi etkilemez

• Ben de yaptım babamın vodafone hattına, tam da yazlıktaydım valla nasıl internete gireceğim, hangi paketi yapsam diye düşünüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

Ben de yaptım babamın vodafone hattına, tam da yazlıktaydım valla nasıl internete gireceğim, hangi paketi yapsam diye düşünüyordum

İptalinide Gerçekleştirin bir sonraki ay yenilenmesin diye
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Paket tanımlanır tanımlanmaz onu da yapmıştım hocam, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

Paket tanımlanır tanımlanmaz onu da yapmıştım hocam, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

yalnız faturasız hatlarda deneyin faturalı hatlar sıkıntılı direk 35 tl fatura üzerine ekletiliyor
  • Arkadaşlar ne bu kampanyadan ne de konudan haberdar iken vodafone self servis uygulamasini kurcalarken ek internet paketlerinde en altta 2gb 30tl secenegine bi tiklayim dedim o da nee 4gb internet paketi yuklendi üstelik bakigem 0 oldugu halde. Sonra bu konuyu gördüm ve hemen iptal ettim paketi. demem o ki kampanya hala devam ediyor. Hala sömürmeyen varsa yumulsun hemen.

• Bana da 4 GB yüklendi kampanya devam ediyor
  • daha önce hiç internet kullanmayanlara yüklüyorlar galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Öyle değil daha önce internet paketi almayanlara yüklüyorlar diye düşünüyorum ama denemekte fayda var
  • Evet daha once paket almayanlara. Ayrica duble kampanyasiyla paket kapsami 2ye katlanıyor. 2kampanya birlesiyor yani üstelik ucretsiz

• denedim 2gb geldi
    ama telefon internete bağlanmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p@l@

Arkadaşlar ne bu kampanyadan ne de konudan haberdar iken vodafone self servis uygulamasini kurcalarken ek internet paketlerinde en altta 2gb 30tl secenegine bi tiklayim dedim o da nee 4gb internet paketi yuklendi üstelik bakigem 0 oldugu halde. Sonra bu konuyu gördüm ve hemen iptal ettim paketi. demem o ki kampanya hala devam ediyor. Hala sömürmeyen varsa yumulsun hemen.

Ayni islemi yaptim 4 gb internetim yuklendi hemen iptal ettim tesekkurler :)
    Faturasiza dun itibariyle gectim ve cok sevdim

• ben yaptım bana gelmedi. yeterli bakiye yok diyor
  • Dun aksam bende sms attim ama olmadi.

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    nasıl bir mesaj aldınız
  • 2gb tanimlandi,
    10 20 dk sonra iptal ettim.
    Fakat 2gb aktif oldugunda internete hic girmedi. Self servise baktigimda.2gb var gorunuyordu.
    Telefonda sorun yok. Diger avea ve vodafonlar internete giriyor.

• diğer operaörlerde sahur dışında bedava internet var mı?bir de opera programıyla bedava sınırsız internet kullanıyorlarmış bu doğru mu?
  • arkadaşımın telefonuna ABONE SUPER2GB yazıp 3636 ya gönderdim 4 gb geldi şimdi
  • Eyvallah beyler bayanlar. 4 gb internetim oldu. Tam da ihtiyacım vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.