Bildirim
Vodafone den 2 Gb İnternet Paketi ( HİÇ KULLANMAYANLARA İLK AY BEDAVA ) (6. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
3 sa. önce paylaşıldı
KAHVE DUNYASI Kahve Dünyası Bitter Gofrik, 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/KAHVE-DUNYASI-D%C3%BCnyas%C4%B1-Bitter-Gofrik/dp/B074PT2HZ8
5 sa. önce paylaşıldı
Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/gigabyte-aero-14-oled-bmf-h2trbb3sh-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-14-w11h-dizustu-bilgisayar-53726405?magaza=ebrarbilgisayar
geçen hafta paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ya bsn yaptim ama self serviste gozukmuo?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Iptal etmek istediğiniz pakete abone olmadığınız için işleminiz gerçekleştirememiştir." hocam vodafone bedava internet yapmıştım 2gb iptal mesajı atınca böyle diyor sizde ne oldu 1 ay sonunda iptal oldu mu tl gitti mi hattınızdan 1 ay sonra -
Arkadaşlar ben attım "Talebiniz alınmıştır.Yeterli Bakiyeye ulaştığınızda paket aktif olacaktır" diyor.Napıcam -
Daha Önce Faydalanmışsınız Dostum İptal Mesajı Göndermeyi Unutmayınız -
İptal Edilmişse Daha Önce Böyle Mesaj Gelir Daha Önce İptal Etmişsiniz Zaten Tl Kesimi Olmaz -
aynı anda kullanışmıyor yazıyor
Denedim, Olumlu veya olumsuz mesaj gelmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: ironblood19
Denedim ben de az önce geldi ve iptal ettim. Şu an sıkıntısız var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
quote:
Orijinalden alıntı: ironblood19
Denedim ben de az önce geldi ve iptal ettim. Şu an sıkıntısız var.
Bana da gece yüklenmiş Ama sms gelmemiş
Faturalı hatlarda yararlana biliyor mu haftalık hediye internet kampanyasından?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
biraz önce mesaj attım geri dönüş olmadı yüklenmemişte... -
Kampanya hala devam ediyor mu ?
devam ediyor -
Devam ediyor, teşekkürler -
bunu yapinca tarife falan degisiyomu mega3gb tarifesinden olmayalim simdi durduk yere
quote:
Orijinalden alıntı: Oktaymese
bunu yapinca tarife falan degisiyomu mega3gb tarifesinden olmayalim simdi durduk yere
ben de merak ediyorum, 3gb tarifemiz gidermi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: ilkadım52
quote:
Orijinalden alıntı: Oktaymese
ben de merak ediyorum, 3gb tarifemiz gidermi acaba?
bisey değişmiyor, hemen 2gb paketi geldi bana hiç ücret almadı
Tarife değişikliği olmayacağı için gitmez Paket satın almalarında tarife değişmez
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X