3 Ağustosta iptal için e-mail attım,mail alındı cevabı geldi,defalarca aradım,ama hala hat iptal edilmedi,btk ya ve şikayet var sitesine şikayet ettim.Daha ne yapabilirim bilen var mı? Bazılarını 15 gündür bekletip iptal etmiyorlarmış
dilekçeyi doldurup vodafone bayisine verin. fatura gelmeye devam ederse ödemezsiniz.
Email ile oluyor mu bilmiyorum ama ben dilekçeyi faks çekmiştim ve belli bir tarihte iptal edilmesini istemiştim (yanlış hatırlamıyorsam 3 gün sonrasıydı). İstediğim tarihte kesildi. Kesin tarihler verdiğinizde mecburen kesiyorlar diye düşünüyorum. Diğer türlü yavaşlatıyorlar mı acaba diye aklıma geliyor
3 AĞUSTOS tarihinide yazdım verdim,ellerine ulaşmış cevabından başka hiç bir geri dönüş yok.
Yavaşlatma filanda yok hiç..
aynı sorunu bende yaşıyorum yaklaşık 10 gündür bi interneti iptal ettiremedim
Farklı bir firmaya mı geçeceksiniz. Çok daha kolay şekilde iptal edebilirsiniz. Yazın bana yardımcı olayım
iptal etmiyorlar deliricem kayıtlı eposta dan mail atıyorum cevap geliyor kayıtlı e postadan atın diye fax geçiyorum geri dönen yok şikayetvar a yazdım cevap yok müşteri hizmetleriyle kavga etmekten bıktım bu nasıl iş yaa abone olacaklar bunları okusun ve ona göre abone olsun durum bu
quote:
Orijinalden alıntı: hp_anka
Farklı bir firmaya mı geçeceksiniz. Çok daha kolay şekilde iptal edebilirsiniz. Yazın bana yardımcı olayım
evet gıbırnete geçmeyi düşünüyorum, nasıl yardımcı olabilirsiniz?
varslan
kullanıcısına yanıt
Geçiş yapmak istediğiniz firmaya eski aboneliği iptal etmeden geçiş yapmak istediğinizi söyleyin. Onlara churn evrakı diye bir evrak imzalayacaksınız. Bi konuşun duruma göre yine yazın
Gıbırnet'le konuştum o konuyu, bana aboneliğiniz bitince başvurun dendi, zira onlar cayma bedeli vs karşılamıyorlar bildiğim kadarıyla...
serden
kullanıcısına yanıt
full dümen ben ptt den iadeli taahhütlü yolladım genel müdürlüğüne iptal dilekcesi ama yine de vodafone fatura çıkardı
Onlarca mail 5,6 tane faxtan sonra sabah hattınız kısıtlanmıştir smsi geldi
22 Temmuzda mail attım BTK üzerinden şikayette bulundum hala dönüş sağlanmadı. İptal edebilen varsa yönetimi paylaşırsa sevinirim. İyice muz cumhuriyetine döndük.
RoseCity
kullanıcısına yanıt
E-imzanız varsa, kep adresi üzerinden iptal talebinizi iletebilirsiniz.
strategos
kullanıcısına yanıt
Maalesef yok. Bugün Twitter üzerinden şikayette bulundum. Aradılar ilgili birime ilettik dediler. Bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme