Şimdi Ara

Vodafone Faturalılar Dikkat ! Sizede Fazla Gelebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
26.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FenerLand

vodafone bana da 400 TL fatura göndermiş oysa 100 TL gelmesi gerekiyordu. Müş. Hizm. aradım kayıt oluşturdular bugün 4. gün oldu hala inceleniyormuş bunlar şimdi bana icra falan da gönderirler ama bilmedikleri birşey var sözleşmedeki imza benim değil bayii benim imzamı kendisi atmış, faturayı normal tutara çevirirlerse ödeyeceğim yoksa kendileri bilirler.

Bugün yani 20. günde bana dönüş yaptılar. Fatura itirazım haklı bulunmuş fakat ödemem gereken tutarın 46 TL olduğunu söylediler. Ben 100 TL civarı bir borcumun olması gerektiğini üstüne basa basa söyledim fakat karşımdaki bayan hesaplamalarında yanlışlık olamayacağını söyledi. Bende, belli tabi hiç yanlışlık olmuyor dedim

Konuyu özetlersem, ben 18 ay taahhütlü cihaz almıştım ve geçen ay son taksitini yatıracaktım. Kontrat bitim tarihinden 9 gün sonra hattımı kapattırmış olmama rağmen bana 400 TL ya yakın bir cezai bedel çıkarıldı oysa ödemem gereken tutar 100 TL yı geçmemesi gerekiyordu ve bende bu gelen faturayı ödemeyip itiraz ettim.

79 TL cihaz bedeli ( Son Taksit )
    15 TL tarife ücreti ( Hattımı kullanmıyordum. Konuşma ve msjlaşma hiç yok )
    4 -5 TL civarı da sabit ücretler ile toplam da 100 TL olması gereken faturam şimdi ise 46 TL olarak belirtildi, ödemeyi de Vakıfbank dan Vodafone a, hesaba havale şeklinde yapmam gerektiği söylendi ve bende o şekilde ödedim. ilk başta yüksek fatura şimdi de olması gereken den düşük fatura gönderdiler, umarım ileride bir sorun çıkmaz gerçi birkaç gün geçsin tekrar Vodafone u arayıp borç sorgulaması yaptıracağım.

• Kamu 1000 tarifesindeyim daha 100 dk konusmadim 38 tl diyor güncel faturada. 444'lü numaralar ücretliymiş sanırım ondan oyle oldu. Fakat sadece vodafone da sabit hat olarak gözüküyor diye konusuluyordu forumda bende ona güvenerek konustum. Siz siz olun 444 lü no'lardan uzak durun.
  • bende öyle birşey olmadı . hep kontrol ederim , hiç aştığımı hatırlamıyorum .
  • ben sürekli olarak takip ediyorum hiç dakika aşımı olmadı, bilinçsiz olarak al bu bedava diye eşe dosta veriyorsunuz sonra vf öyle vf böyle ilginç ben böyle birşey yaşamadım,

aradığımdada hemen yardımcı oluyorlar, hiç kasıtlı bir hata görmedim

bence dökümünü isteyin, neyi ne kadar aramışşınız görün bilinçsiz tüktici 1000 değilki 10.000 bin turkiyede,

eşe dosta verin al bu bedava diye girince ağlamak hoş değil;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

ben sürekli olarak takip ediyorum hiç dakika aşımı olmadı, bilinçsiz olarak al bu bedava diye eşe dosta veriyorsunuz sonra vf öyle vf böyle ilginç ben böyle birşey yaşamadım,

aradığımdada hemen yardımcı oluyorlar, hiç kasıtlı bir hata görmedim

bence dökümünü isteyin, neyi ne kadar aramışşınız görün bilinçsiz tüktici 1000 değilki 10.000 bin turkiyede,

eşe dosta verin al bu bedava diye girince ağlamak hoş değil;)

%100'de 1 milyar katılıyorum yazdıklarına.

Burda madur edebiyatı yapanların tamamı bilinçsiz tüketici.

arkadaşlarına al bu vodafone hattı bedava konuşuyoruz al sende konuş diye verip sonra yüksek fatura çıkınca mağdurumda mağdurum diyenlerle dolu burası.

Bende yıllardır faturalı hat kullanıyorum tarifemin dışında 1 liralık hat kullanım bedeli dışında 1 kuruş bile fazla ödemedim. Hemde cep aile sayesinde limitsiz konuştum limitsiz mesajlaştım.

Saçma sapan mesajlar yazıp insanların kafasını karıştırmayalım.

• aynen öyle kardeşim her yöne dakikalar fazla diye hy 1000 dk hattı eşe dosta veriyor, al bedava abi nereyi arasan ara
    birşey yazmasın
    yazsın ya faturalı hattım (asla 1000 dk olduğunu söylemez)
    sabaha kadar çevre ile konuşulur ahtta 1000 dk diye erotik hatları arayını gördüm kol gibi girince aman vf aman turkcell

ağlayana zırlayana meme yok beyler,

ben 3 aydır faturalı öğreni tarifesindeyim hiç de fazla yazmadı gayet te rahatım;)
  • +1
  • 4 ay kadar bende vf faturalı kullandım, tarifem kadar geldi genelde öyle yüksek absürt bir fatura görmedim.Lakin son mesajlardaki arkadaşlar, kendiniz yaşamadınız diye tüm vf.liler yaşamayacak diye bir kaide mi var? Adam 35 tl iken 300 lira geldi diyor, bir diğeri 400 geldi diyor ama size göre buradaki sorun tamamen kullanıcılarda aptal olan bilinçsiz olan hatalı olan hat sahiplerinde. Objektif olun biraz, vf.nin hiç mi kusuru yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

4 ay kadar bende vf faturalı kullandım, tarifem kadar geldi genelde öyle yüksek absürt bir fatura görmedim.Lakin son mesajlardaki arkadaşlar, kendiniz yaşamadınız diye tüm vf.liler yaşamayacak diye bir kaide mi var? Adam 35 tl iken 300 lira geldi diyor, bir diğeri 400 geldi diyor ama size göre buradaki sorun tamamen kullanıcılarda aptal olan bilinçsiz olan hatalı olan hat sahiplerinde. Objektif olun biraz, vf.nin hiç mi kusuru yok!

Ben 12 yıllık telsim+vodafone kullanıcısıyım(3 aydır 5 aydır kullanmıyorum) başıma gelmese vodafone bunu yapıyor demezdim ama gerçekten vodafone ya kasıtlı ya da yanlışlıkla(böyle bir konuda ne kadar yanlışlık yapılır düşünün artık) bunu yapıyor. Bazı arkadaşlarımız da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup komik duruma düşüyorlar. Umarım bu yaşananlar o arkadaşların da başına gelmez ve gelip burada vodafone ile ilgili başlık açmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocek

quote:

Orijinalden alıntı: grimser

4 ay kadar bende vf faturalı kullandım, tarifem kadar geldi genelde öyle yüksek absürt bir fatura görmedim.Lakin son mesajlardaki arkadaşlar, kendiniz yaşamadınız diye tüm vf.liler yaşamayacak diye bir kaide mi var? Adam 35 tl iken 300 lira geldi diyor, bir diğeri 400 geldi diyor ama size göre buradaki sorun tamamen kullanıcılarda aptal olan bilinçsiz olan hatalı olan hat sahiplerinde. Objektif olun biraz, vf.nin hiç mi kusuru yok!

Ben 12 yıllık telsim+vodafone kullanıcısıyım(3 aydır 5 aydır kullanmıyorum) başıma gelmese vodafone bunu yapıyor demezdim ama gerçekten vodafone ya kasıtlı ya da yanlışlıkla(böyle bir konuda ne kadar yanlışlık yapılır düşünün artık) bunu yapıyor. Bazı arkadaşlarımız da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup komik duruma düşüyorlar. Umarım bu yaşananlar o arkadaşların da başına gelmez ve gelip burada vodafone ile ilgili başlık açmazlar.

Koskoca vodafone sen 200 dakika konuşcan sana 300 dakika konuşmussun diyecek güldürmeyin arkadaşlar. Btk bu konuları inciğine boncuğuna kadar denetliyor. Öyle kolay değil bu işler. Herşeyden önemli marka değeri marka güvenilirliği diye bişey var.

Bende ailemde yıllardır vf faturalı kullanıyoruz. Daha bir kere başımıza gelmedi.

Tekrar söylüyorum tamamen bilinçsiz kullanımdan kaynaklanır yüksek faturalar.

• Hiç bu şekilde fazla fatura geldi diyen birinin faturasını elinize alıp incelediniz mi ? Yoksa varsayımdan ibaret mi bu söyledikleriniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocek -- 15 Mayıs 2011; 18:46:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocek

Hiç bu şekilde fazla fatura geldi diyen birinin faturasını elinize alıp incelediniz mi ? Yoksa varsayımdan ibaret mi bu söyledikleriniz ?

Yaptığım yorumlar bilinçlidir. Bir kişi açıp burda kanıtlasın vodafonnun biliçli yüksek fatura çıkardığını ben kendimi 2 sene banlatırım bu forumdan bir dahada girmem.

Yüksek faturanın tek sebebi bilinçsiz hat kullanımıdır. Bilinçsiz ürün tüketmekten kaynaklanır.
  • -kuzen faturalı hat aldım bedava al konuş
    -aa süper kızı arıyım

-kanka faturalı hattı versene yine arıyım
    -olum fatura 300 gelmiş şerefsizler faturayı yüksek vermişler benim kabahatim neki bedava dediler
  • faturali hatlarda dakika sorgulama *123# ile pratik hale getirilirse

paket uyari sistemi guncel ve zamaninda calisirsa boyle sorunlar cikmaz.
  • Merhaba Bende vodafon hattımı kapattım aveaya geçtim.
    vodafone fatura dönemi 16mart-15 nisan.

ben Nisanın 16'sında Aveaya geçtim,numara işlemi gerçekleşti.
    Ama vodafone ne hikmetse bana fatura göndermiş.
    Aradım itiraz ettim,yok efendim sistem otomatik kesiyormuş da mantıklı cevapları dahi yok.
  • Bu bahsettiginiz psiligi avea da yapioo. Pislikle hic 59 lira fatura odemedim
  • belkide en iyisi kontörlüdür.
  • Bende Vodafone'da kullanım dakikalarınızın %80'i dolmuştur mesajının hatalı olduğuna inanıyorum,çünkü henüz o kadar kullanmamışken böyle bir mesaj geliyor ve dakikaların sorgulanamaması benim aklıma hiç bir iyi niyet getirmiyor bu noktada
  • Turkcell de saglikli arkadaslar gecin kurtulunn
  • Turkcell de saglikli arkadaslar gecin kurtulunn
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.