Şimdi Ara

Vodafone Faturalılar Dikkat ! Sizede Fazla Gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
26.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

55 liralık her yöne 750 dk vs tarifesindeyim. Ama hiç 55 tl ödemedim. en az 70 ödüyorum ve bunu da sms ve internet kullanımı olarak düşündüğüm için hiç inceleme gereği duymamıştım. En son gelen 300 liradan sonra artık kafayı yedim. Kendilerine itiraz kaydımı oluşturdum geri dönülecek dedi mesaj attılar ama hala aynı tutar yazıyor sistemde.Paket aşımı olduğunu söyleyen müşteri temsilcisine burun my vodafone şifremi vereyim inceleyin dedim. Bana sözde mesaj gelmiş %80 kullanım yaptığımda. Öyle bir mesaj gelmedi,gelemez çünkü 750 dk'nın sadece 3/1'lik bölümünü kullandım. Bugün kardeşime de 29 tl gelmesi gerekirken (Kamu tarifesi) 120 tl fatura yolladılar. Kesinlikle my vodafone'dan giriş yaptım denetledim gün gün. Ve toplam konuşma süresi 200 dk civarıyken gelen fatura bu. Sms kullanımı yok, internet kullanımı yok. Ne yapmaya çalışıyorsunuz siz ? Enayi mi var karşınızda. Bugün turkcell'e geçiş yapacağım ve bu faturaları zorla ödetmeye kalkarlarsa (ki yüzsüzler eminim yapacaklar) hakkımı hukuki yollarla arayacağım. Çok gözümden düştü bu operatör

my vodafone'dan denetlemeden fatura tutarınızı kabullenmeyin şayet yüksek geliyorsa.

• bana fatura gelmiyo ya
  • bugün bende aynı olayı yaşadım 83,70tl gözüküyor. göyaa geçen ay fatura ödememişim. arıyorum müşteri hizmetlerini açan yok. gıcık oldum. elimde dekont var.geçen ayın umarım düzeltirler.
  • en iyisi faturalı hat kullanmamak. gerçi bende de faturasız var ama ordan da tırtıklıyorlar.
  • en iyiai faturasız hat ne kullansıysan bakiyenden düşüyor şu an faturalı sadece data hattım var bakalım banada bir supriz yapmazlar umarım.
  • Benim faturalarda fazla gelmişti ama ufak meblaglar. İtiraz ettim, iade ettiler.
  • Daha önceleri de yazdım birçok yerde,Vodafone bu yanlışları bilerek yapıyor arkadaşlar....
    Bunun mantığını,taktiğini sebeplerini anlattım kendi bilgimce analizimce.
    Vodafone,bana göre güvenilir bir firma değil.

Hakkınızı arayın tabiki,paranız iade edilecektir mutlaka ama vodafone sizin paranızı kullandıktan sonra iade eder.Şu an nakite sıkıştılar,Vodafone İngiltere (Merkez) de malum para göndermiyor Vodafone Türkiye'ye,Türk halkından kazan Türk halkına öyle harca diyor.Eee Vodafone Türkiye'de de para yok,ne yapsın,sendern benden yanlışlıkla alacak,kullanacak,sonra da hatamızı kabul ediyoruz kusura bakmayın,gelecek faturalarınızdan düşeceğiz diyecekler.
    Nasıl taktik ama.
    Diğer bir şekille sizden borç alıyorlar,hemde faizsiz,sonra da borcun yerine mal veriyorlar.
    Bu vodafone de sık sık olan bir durum.
    Lütfen vodafoneciler kızmasın,böyle bir durum başlarına gelmemiş olsa bile,öz eleştiri yapalım.Yarın size de kabak patlayabilir.Ben vodafone de böyle kurnazlıklar sezdim,sezmeyi bırakın işin aslı böyle.
    Pazarlamanın her türlü profesyonelliğini de bilirim.Vodafone külahıma anlatsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 21 Nisan 2011; 13:24:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değerli abonemiz Mart ayına ait hatalı düzenlenen 8,2 TL lik tutar Nisan ayı faturanızdan düşülecektir.

dün geldi yukardaki mesaj.Mesela ben hiç farkında bile değilim o hatalı miktarın..
  • 35 liralık faturama 300 lira geldi. operatör değiştirdim bile. Şimdi bana bunu nası ödeteceklermiş merak ettim doğrusu ? Faturanız düzeltilmiştir diye bir mesaj gelmişti ama ne şekilde geri dönüş yaparlar bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

35 liralık faturama 300 lira geldi. operatör değiştirdim bile. Şimdi bana bunu nası ödeteceklermiş merak ettim doğrusu ? Faturanız düzeltilmiştir diye bir mesaj gelmişti ama ne şekilde geri dönüş yaparlar bilemiyorum.

Hangi operatörden geldi fatura? Hangi Tarifedeydin ?
    Fatura basılı olarak geldimi yani kesin mi.
    Fatura detayı falan yokmu?
    35 TL nere 300 TL nere,öyle hata mı olur ya.
  • Vodafone bunu kasıtlı olarak yapıyor. Aylarca uğraştım hala 3-4 faturam var böyle uğraştığım. Dakikalar dolmadığı halde dolmuş gibi ücretlendiriyorlar.
  • Korktum şimdi. Yarın tamda vodafone hat alacaktım. Genç tarifeye geçecektim.
  • 10 gündür data hattı faturası nasıl belli olmaz arkadaş.
  • Geçmiş olsun kardeşim benide sms paketleriyle dolandırdılar.. Vodafone kocaman bir ban çekiyorum....
  • Bana çok cüzi bir fazla ücretlendirme yapılmış üstelik ücretsiz sürem olmasına rağmen aynı YURTDIŞI numarasını aradığım 1.arama ve 3.arama ücretlendirmemiş ama 2.arama ücretlendirilmiş..
    Bu nasıl iştir anlamayadım ama hemen müsterihizmetleri@vodafone.com'a bir mail attım anında.
    TÜRKMENİSTAN - ALMANYA SABİT çok sık arıyorum akrabaları ama onlar netteyse Nimbuz veya Skype üzerinden beni hemen arıyorlar cepten yani cepnet sağolsun.
  • bico, vodafone prefixli vodafone hat olmasi gerekiyor. o kisma dikkat et yurtdisi ararken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem
    bico, vodafone prefixli vodafone hat olmasi gerekiyor. o kisma dikkat et yurtdisi ararken.

YURTDIŞI SABİT HAT aradım.
    Ve bu ülkeler vf'un paket dahilinde yurtdışı aranabilir grubunda ;TÜRKMENİSTAN ve ALMANYA .
    İyiki diyorum cepnet varda cepten nimbuzz ve skype'tan beni arıyorlar fırsat bulduklarında :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 26 Nisan 2011; 17:38:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

35 liralık faturama 300 lira geldi. operatör değiştirdim bile. Şimdi bana bunu nası ödeteceklermiş merak ettim doğrusu ? Faturanız düzeltilmiştir diye bir mesaj gelmişti ama ne şekilde geri dönüş yaparlar bilemiyorum.

Hangi operatörden geldi fatura? Hangi Tarifedeydin ?
    Fatura basılı olarak geldimi yani kesin mi.
    Fatura detayı falan yokmu?
    35 TL nere 300 TL nere,öyle hata mı olur ya.

300 tl binlerce dakikaya dek geliyor :) Vodafone'dan turkcell'e geçtim. Açıkcası turkcell'in tek avantajı 3G'si gercekten adam gibi calısıyor bağlantı hatası almıyorum ama vodafone gibi sözde avantajlı paketleri yok. Kamu tarifesindeydim her yöne 900 dk. Simdilik bir hamlem olmadı basılı fatura 300 lira geldi karşı çıktım düzeltilmiştir dediler ama sonraki aylardan kesileceği söylendi. Tabi operatör değiştirmeden önceki bildirimdi bu. Bu parayı asla ödetemezler bu konuda ısrarcı olacağım ama izlemem gereken yolu tam bilmiyorum, bir avukata söylemek yeterli olur mu gercekten acaba.

Edit; binlerce dakikaya dek gelen 300 tl benim toplam 200 dk'lık konusmama gelen fatura. Hemde vodafone ici yurtici görüşmeleri bunlar. Siz düşünün yapılan şerefsizliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyprosoft -- 27 Nisan 2011; 7:08:35 >

• vodafone bana da 400 TL fatura göndermiş oysa 100 TL gelmesi gerekiyordu. Müş. Hizm. aradım kayıt oluşturdular bugün 4. gün oldu hala inceleniyormuş bunlar şimdi bana icra falan da gönderirler ama bilmedikleri birşey var sözleşmedeki imza benim değil bayii benim imzamı kendisi atmış, faturayı normal tutara çevirirlerse ödeyeceğim yoksa kendileri bilirler.
  • vallla bende son faturamdan oturu sasirdim cep kamu maxi abonesiyim arti 50 msj ve 8 tl lik internet paketim var fatura 13. 80 gozukuyor bende anlamdim. ilk faturamda degil bu ikincisi/... neden boyle olmus olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cibuti40 -- 27 Nisan 2011; 14:38:27 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.