Şimdi Ara

Vodafone Faturalılar Dikkat ! Sizede Fazla Gelebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
26.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş turkcell sağlıklı sağlıklı da çok pahalı be bende turkcell kullanıcısıydım yaklaşık 3 yıldır kullandığım hattım heryöne 300 dk 1000 sms 30 tl + 100mb internet 10 tl 40 tl ye kullanıyordum ama 300 dk kime yeter fatura hep 50 60 geliyordu. şimdi aveaya taşıma talebinde bulundum. heryöne 500 dk+heryöne 1000 sms+1gb internet 20 tl. işin güzel yanı hat faturalı değil yAni 20 tl yüklüyorsun karşılığında bunlar geliyor birnevi fatura stop gibi birşey. umarım kaliteden memnun kalırım kafamı tek kurcalayan bu.
  • bu dedigin hangi tarife avea nin.?
  • valla reklamlarda çıkıyor yıkılan tarife mi genç tarife mi ne kesin var ama
    edit: http://forum.donanimhaber.com/m_49439010/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcoblanco -- 23 Haziran 2011; 18:10:42 >
  • eyvallah hocam. ee nasil aktif oldumu hat,memnunmusun?
  • sadece vodafone degil bu cakallarin hepsi ayni al birini vur ötekine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

eyvallah hocam. ee nasil aktif oldumu hat,memnunmusun?

yok dostum daha aktif olmadı başvuruyu yeni yaptım 6 gün sürer diyolar
  • Selam arkadaşlar ben de bu faturalar çok gelince konuşulur zannederdim ama kota aşımı var denildi müşteri temsilcisini arayınca üstelik internet kullanımından dolayı oysa benim gece yarısı ve sabaha karşı uyuduğum vakit internete girilmiş gözüküyor fatura ayrıntılıarında benim her 10 dakikada internete girmem mükün değil faturam normalde 30 tl olması gerekirken 120 gelmiş ve müşteri temsilcisi ödemem gerektiğeini söylüyor fatura detayında da sürekli olarak internete girmiş gibi gözüyorum ama bu mümkün değil ben çalışan bir insanım 2 saatten fazla telefona dokunmadığım zaman bile oluyor şu HTC telefonu mudur nedir aldığım güne pişman oldum üstelik 2 yıllık taahhüt de imzaladım hattımı iptal etirsem ne kadar ceza öderim beni bilgilendirirseniz sevinirim
  • merhaba arkadaşlar benim 30 tl lik kamu hatım 120 tl olarak geldi müşteri temsilcisi ile konuştum ve bana internet aşımı var dedi oysa benim evde kablosuz internetim var ve sınırsız üstelik gece yarısı internete girmiyorum sabah gece 10 dakikada bir internete girmişim gibi gözüküyor bu imkansız birşey çalışan bir insan için bir gün içinde 2 buçuk saatten fazla telefona dokunmadığım zaman oluyor bu durumda ne yaptınızbana bir akıl verin herkesbaşından savıyor
  • Beyler banada 400 tl geldi ben sadece internete girer biraz konuşurum internet paketim zaten var 400 tl fatura gelcek kadar konuşmam kazık yiyoruz ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: melek5555

merhaba arkadaşlar benim 30 tl lik kamu hatım 120 tl olarak geldi müşteri temsilcisi ile konuştum ve bana internet aşımı var dedi oysa benim evde kablosuz internetim var ve sınırsız üstelik gece yarısı internete girmiyorum sabah gece 10 dakikada bir internete girmişim gibi gözüküyor bu imkansız birşey çalışan bir insan için bir gün içinde 2 buçuk saatten fazla telefona dokunmadığım zaman oluyor bu durumda ne yaptınızbana bir akıl verin herkesbaşından savıyor

Telefonun android işletim sistemi varsa interneti kapat telefon kendi kendine girer internete. Bende kampanyadan wildfire s aldım. Sınırsız cepnetim olmasına rağmen çoğu zaman kapatırım interneti. İhtiyacım olduğunda açarım.

Öyle programlar varki telefonda kapatıyorum task killer programı ile 10 dakika sonra tekrar açılıyor. Android telefonlar bu konuda tehlikeli.

• Bana 1 TL bile fazla gelmiyor. 39 TL TL gelmesi gerek, aylardır öyle geliyor. Ama faturalıya geçtikten sonra yaptığım ilk iş hattımı internete kapatmak oldu. Bu yeni nesil akıllı teller kafasına göre nete girmeye kalkıyor ve bu şekilde faturayı kabartabiliyor. Dışarda kullanmadığım için, evde de ADSL'ye bağladığımdan teli hattı kapttım gitti. Faturada bir sorun yok.
  • Ya arkadaşlar bakın,

Burada yok bedava diye herkese vermeyin diye edebiyat yapılmış, bu arkadaşlar bence boşa konuşmuşlar...

Ama akıllı telefonların internet olayına kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum, ona dikkat edin.

Şimdi neden "boşa" dediğime gelince. 5 yıldır faturalı hat kullanıyorum, 4 yıl turkcell son1 yıl ve an itibari ile avea. Kullandığım turkcell'de bedava dakika olayı filan yoktu, o nedenle sıkıntı çekmedim. Ancak kullandığım avea hattımda aylık her yöne 120 dakika bedava aramam var ve bu aramalar 6 saniye periyodu ile ücretlendiriliyor.

2 hattımı aynı anda taşıdım. taşıdığım ay fatura kesimine kadar 1 haftalık dönemde, kendi kullandığım hatta 12,5TL, kız arkadaşımın kullandığı hatta 2,5TL fatura geldi.

Sonraki ay, gelmesi gereken fatura 13-14tl civarında iken, bana 30TL fatura, kız arkadaşıma 12TL fatura geldi, ve ben bu noktada online işlemlerden arama detaylarını inceledim.

Gördüm ki, ücretsiz dakikam olmasına rağmen, tüm aramalarım ücretlendirilmiş, müşteri hizmetlerinden kayıt oluşturdum. geriye dönük 2 aylık faturalarımı incelediler. Sonuç ne oldu biliyor musunuz? Haklı bulundum ve 30TL'lik faturam 8TL'ye düştü...

Yani bende mi eşime dostuma verdim konuşun diye? Bilinçsiz mi kullandım...

Bilip bilmeden konuşmayın, açın binlerce şikayet var şikayetvar.com'da, biraz okuyun...

• Avea sınırsız diyor ama altta küçücük 1200 dakika yazıyor.Vodafone'de hiç duymamuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kertenkeleci

Avea sınırsız diyor ama altta küçücük 1200 dakika yazıyor.Vodafone'de hiç duymamuştum.

sınırsız diyemiyorlar galiba artık
  • Sanırsam...
  • Belki taahhütlü kullanıyordunuz ve taahhütünüz bitmiş olabilir.
  • hortlamış resmen 5 sene sonra
  • Aveanin nt kampanyalari icin 3 ayligina vf sana geliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir vodafone kullanıcısıyim ve tutar hep aynı geldi çok şükür hiç sorun yaşamadım. Bende zamanında Turkcell'den çok cekmistim. Neyse ki suan sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone Fatura Fazla Gelmesi

şikayet merkezi türkiye'nin şikayet var portalı
    Vodafone | Şikayet Merkezi Türkiye'nin Şikayet var Portalı
    https://sikayetmerkezi.com/marka/vodafone
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.