Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 25 TL Boyner çeki ve 3Gb internet (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
5
Favori
11.332
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vitriol

"Bazı şeyleri unutmamak için not almak lazım"

Vodafone Faturasız 25 TL Boyner çeki ve 3Gb internet Vodafone Faturasız 25 TL Boyner çeki ve 3Gb internet

benim derdim Vodafondan 25 boyner çeki ve 3 gb değil aslında: Global dünya şirketi VODAFONEn'un sözünde durmaması kalleşlik yapması.vermezse vermesin çok da TINNNN

vodafonun altyapıları sistemleri her zaman bozuk berbat ve iyileştirme çalışmaları sürekli sürüyor(ki zaten kötüyüm demek istiyor)ne zaman YANIMDA uygulamasına girsem hep bir sorun sıkıntı "iyileştirme çalışmaları devam ediyor" bakiye heğ eksilerde görünüyor 6 tl.kaldıysa - hep iç etmiş görünüyor

global şirket Vodafone Türkiyeye yatırım yapmıyor Uzanlardan ne kaldıysa aldığı gibi aynı bozuk altyapı sürüyor
    ama reklama lansmana sponsorluğa gelince paraları savuruyor stadlar standlar hep Vodafon kırmızısı
    ama altyapısına hiç önem vermiyor hiçbir yatırım yapmıyor yapıyor gibi gösteriyor olan Ramazan kampanyası a101 çekiyle kandırılan biz vatandaşlara oluyor

tarife MEGA YENİ iken daha düşük seviye dezavantaj tarifelere ani bir ekran spot aldatmacasıyla anında geçiriyor ama Vodafon MH ile duruma itiraz sonucu MHnin teklif ettiği eh bu olsun deyip anlaştığım teklif edilen tarifeyi seçsen TL yüklediğin gün seçtiğin tarifeye geçmiyor bakiyenden TL.ler sürekli düşüyor soruyorsun ulaşabilirsen müşteri hizmetlerine 24 saat geçmesi lazım diyorlar başından savıyorlar 2-3 gün geçiyor olmuyor vodafon MH elemanıyla konuştuğun tercihin tarifeye bir türlü geçmiyor hep TLler boşa tükendi gitti

neyse az daha sabır: 1 ocak 2018de Vodafonu hayatımdan sileceğim Turkcell veya Avea Telekoma geçeceğim inşaallah

maksat VODAFONE'un sözünde durması, <<<kampanya gereğini yerine getirmesi
    yoksa moktan 25 tl boyner çeki ve şehrin merkezinde bile çekmeyen verimli olmayan telefonu aşırı ısındıran şarjı felç eden internetleri değil
    Türkcell salla kazan hiç internetsiz bırakmıyor ki!

lanet vodafone bu:

sözlerinde durmuyorlar, belgesiyle ekran görüntüsüyle gözlerine soka soka gösterdim 50 tl yüklemeyi görmek istemiyorlar
    Vodafon YANIMDA uygulamasından yaptığımız ve ekran görüntüsü SS si ile kabak gibi apaçık yüklenen numaramdan 50 tl yüklendiğini kör bile görür yahu
    kendi sürekli iyileştirme çalışmalarında olan kaput sistemleri de göremiyormuş

ilginç olanda "Bayiiden yüklemişsiniz" derken hangi bayii olduğu bellidir öyle diyorlarsa söylesinler söyleyebilecekler mi o bayiiyi:hayır
    buna çamura yatmak müşteriyi nefret ettirmek denir demekki vodafone müşteriye doymuş
    vodafona gelmeyin diyorlar böyle deli saçması müşteri hizmetsizlikleriyle

almıyorum kalsın boyner çeki de 3gb çekmeyen telefonun şarzını bitiren, yakacak derecede aşırı ısındıran internetleri de
    telefonun aşırı sıcaklanmasıyla suyu ısındıydı zaten mh'nin de deli saçması sözleriyle öfkem de kabardı

az kaldı az kaldı 1 ocak 2018de vodafone'dan toplu çıkış hareketine var mıyız?

not: TVde vodafone reklamı dönüp duruyor sürekli
    stadlar sponsoru
    cafcaflı reklamlarla 24 ay taahhüde esir etme
    kalitesiz hizmet görgüsüzlük müşteri memnuniyetsizliği
    ne ararsan vodafonda var

ezcümle: son kullanma tarihi vodafondan ebediyyen veda zamanı : 01.01.2018

• quote:

Orijinalden alıntı: bmözdemir16

BTK ve şikayetvari sitesine yazdım. Mağdur olan arkadaşlar lütfen pm atın BTK şikayet metnimi size ileteyim. Toplu gönderelim. Mesele 10TL değil, mesele verilen taahhüdün yerine getirilmemesi. Tüketiciyi yanıltıcı hareket var burada ve 6502 sk.' na göre bunun yaptırımı mevcut.

Arkadaşlar yukarıda mesajımın olduğu tarihlerde BTK ya iletmiş olduğum şikayet sonuçlandı, vodafonedan cevap geldi. Her ne kadar cevap metninde yüklemenin Yanımda uygulaması ile yapılmadığı yazılsa da (ki oradan yapıldı ekran resmi de mevcut) yemeksepeti hediye çeki ve 3gb net hediyesi mesaj olarak geldi. Olumlu netice aldım. Kendi adıma mutluyum. Demek ki BTK kanalı ile yapılan şikayetler olumlu sonuç veriyormuş görmüş olduk. Diğer mağdur arkadaşlara duyurulur.
  • bmözdemir16 kullanıcısına yanıt
    tebrikler ve teşekkürler

bende hakkımı aramak için talebimi yazdım ve cevabını bekliyorum
  • bmözdemir16 kullanıcısına yanıt
    Ben iki kez btkya yazdım ikisi de olumsuz sonuçlandı.Sürekli bayiden yüklediğim söylendi.Cidden dalga geçiyorlar resmen. Sizin adınıza sevindim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zoombye kullanıcısına yanıt
    madem "Sürekli bayiden yüklediği söyleniyor"sa bu bayii hangi vodafon bayisiymiş?
    bayii neredeymiş ?
    ikametine yakın yerde miymiş?
    neden vodafon MH açıklamalı cevap vermiyorlar acaba?
    bu gibi eksik ve yanıltıldı baştan savma amaçlı sorun çözüldü(!) problemlerinizi BTK şikayet ile sorunuz
    müşteri memnuniyet odaklı cevaplamak zorunda kalsınlar

amaç 25 veya 10 tl hediye çeki ve 3 gb internet hediyesi zorlaması değil; benim için olmasa da olur

amaç; hakkımızı aramak ve şirketlerin kafasına göre müşteriyi yanıltma ve kandırmalarının önüne geçmek
    mümkünse yasal yaptırımla esaslı ceza yemelerini sağlatmak
    ki akılları başlarına ancak o zaman gelebilir de adamakıllı müşteri memnuniyet odaklı iyi hizmet versinler
  • arkadaşlar!!!

uzun uğraşlar sonucu vodafoneyle uğraştığıma değdi. 50 tl yüklyipte gelen kodu kullanamayan arkadaşlar:
    kodu boynerde indirim kodu yazan yere değil gift yazan yere yazında deneyin.ben denedim yaptım alışverişimi.25 tl alt limitsiz bu arada
  • Bir kac kez 542 yi arayıp, forumdaki ekran görüntüsünü mail ile gönderince pes ettiler. Hediye çeki için 542 yi arayın diye sms attılar. Aradım, kod şeklinde numerik bir çek söyledi mh. Hattı artık gönül rahatlığıyla Taşıyabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.