Bildirim
Vodafone Faturasız 25 TL Boyner çeki ve 3Gb internet (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bmözdemir16
BTK ve şikayetvari sitesine yazdım. Mağdur olan arkadaşlar lütfen pm atın BTK şikayet metnimi size ileteyim. Toplu gönderelim. Mesele 10TL değil, mesele verilen taahhüdün yerine getirilmemesi. Tüketiciyi yanıltıcı hareket var burada ve 6502 sk.' na göre bunun yaptırımı mevcut.
Arkadaşlar yukarıda mesajımın olduğu tarihlerde BTK ya iletmiş olduğum şikayet sonuçlandı, vodafonedan cevap geldi. Her ne kadar cevap metninde yüklemenin Yanımda uygulaması ile yapılmadığı yazılsa da (ki oradan yapıldı ekran resmi de mevcut) yemeksepeti hediye çeki ve 3gb net hediyesi mesaj olarak geldi. Olumlu netice aldım. Kendi adıma mutluyum. Demek ki BTK kanalı ile yapılan şikayetler olumlu sonuç veriyormuş görmüş olduk. Diğer mağdur arkadaşlara duyurulur. -
tebrikler ve teşekkürler
bende hakkımı aramak için talebimi yazdım ve cevabını bekliyorum -
Ben iki kez btkya yazdım ikisi de olumsuz sonuçlandı.Sürekli bayiden yüklediğim söylendi.Cidden dalga geçiyorlar resmen. Sizin adınıza sevindim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
madem "Sürekli bayiden yüklediği söyleniyor"sa bu bayii hangi vodafon bayisiymiş?
bayii neredeymiş ?
ikametine yakın yerde miymiş?
neden vodafon MH açıklamalı cevap vermiyorlar acaba?
bu gibi eksik ve yanıltıldı baştan savma amaçlı sorun çözüldü(!) problemlerinizi BTK şikayet ile sorunuz
müşteri memnuniyet odaklı cevaplamak zorunda kalsınlar
amaç 25 veya 10 tl hediye çeki ve 3 gb internet hediyesi zorlaması değil; benim için olmasa da olur
amaç; hakkımızı aramak ve şirketlerin kafasına göre müşteriyi yanıltma ve kandırmalarının önüne geçmek
mümkünse yasal yaptırımla esaslı ceza yemelerini sağlatmak
ki akılları başlarına ancak o zaman gelebilir de adamakıllı müşteri memnuniyet odaklı iyi hizmet versinler -
arkadaşlar!!!
uzun uğraşlar sonucu vodafoneyle uğraştığıma değdi. 50 tl yüklyipte gelen kodu kullanamayan arkadaşlar:
kodu boynerde indirim kodu yazan yere değil gift yazan yere yazında deneyin.ben denedim yaptım alışverişimi.25 tl alt limitsiz bu arada -
Bir kac kez 542 yi arayıp, forumdaki ekran görüntüsünü mail ile gönderince pes ettiler. Hediye çeki için 542 yi arayın diye sms attılar. Aradım, kod şeklinde numerik bir çek söyledi mh. Hattı artık gönül rahatlığıyla Taşıyabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X