Bildirim
Vodafone Faturasız 25 TL Boyner çeki ve 3Gb internet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Freezonlulara 10 tl yemek sepeti sanırım alt limitsiz, 26 yaş üstüne boyner 25 lira veriyor sanırım 100 lira alt limitli.
3 gb internet hediyesi 7 günlük. Bugün lira yükleyecektim ama 50 lira çok -
Boyner'den 25 liraya ancak don atlet corap alinir. Onun da altlimiti var mi yok mu belirsiz. Verdikleri datalar da 5-7 gun kullanim sureleriyle kisitlanmis. 5000 kotayi da gorunce direkt vazgectim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 3 Kasım 2017; 9:27:25 > -
nereye hangi mesajı yolluyorduk akadaslar -
Alt limit göremedim. Var mı? -
Enteresan bir cümle olmuş metni yazanın kafası karışmış .
"kasım ayına özel vodafone yanımdadan tek seferde 50 tl yükleyin 5 gün geçerli 2 gb internet kazanın veya 50 TL yükleyin 5 gün geçerli 3 gb internet ve 31.12.2017 tarihine kadar Boyner mağazalarında geçerli 25 TL değerinde hediye çeki kazanın!Son gün 3 Aralık "
Edit : Yüklemeyi Yaptım 5 GB İnternet ve 25 TL Boyner Hediye Çeki Geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_trabzon -- 3 Kasım 2017; 15:38:21 > -
Katılan oldu mu kampanyaya boyner altlimitsiz ise alınabilir. -
Boyner ve 25 tl cok komik ikili. Magazaya gitmeye utanirim 25 tl cek kullancam diye -
2 ayda yükleyeceğim tl yi bir ayda yüklemiş oldum bir kayıp yok üstüne gelenler de bence fena değil internet +çek. 2 ay da süresi var illa bir ihtiyaç için kullanırız. Çek mesaj olarak geldi altlimitsiz gibi duruyor altlimitle ilgili birşey yok hiç olmadı çorap alır geçeriz 😀
Edit: Ayrıca 8 Tl kargoyu gözden çıkarırsanız mağazaya gitmek şart değil hem bu iki aylık süreçte 11.11 ve 24 Kasım gibi günler var kargo bedava günleri olabilir yani :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark1907 -- 3 Kasım 2017; 16:19:49 > -
Nerede yazıyor 100 lira alt limitli olduğu? -
gelen kod sadece boyner mağazada mı geçiyor...
yoksa web mağazasında da geçiyor mu acaba... -
Uygulamada nerede bu menu goremedim -
Boyner kodu hemen geldi. Güzel kampanya. -
boyner altlimitsiz ve indirimli urunlerdede geciyor. -
Uygulamanin neresinde bulamadim yardim -
boyner altlimitsizse gayet iyi yani. daha ne istiyorsunuzki😊
40 tl yukleyince 1 gunluk 1gb gibi birsey veriyor.
bence bu 50 olayi gayet mantikli yani😊
sonucta hesapta duracak kalani😅😆 -
quote:
Orijinalden alıntı: bsm248
Uygulamanin neresinde bulamadim yardim
Ben de bulamadım uygulamada :( -
normal vodafonlulara niye yemeksepeti 10tl vermiyor nalçaklar -
yanımda uygulamasından yükleme yaparken hep hata veriyor, kartla alakalı zannedersem -
Halkbank mı hocam bende de olmuyor
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Boyner'den 25 liraya ancak don atlet corap alinir. Onun da altlimiti var mi yok mu belirsiz. Verdikleri datalar da 5-7 gun kullanim sureleriyle kisitlanmis. 5000 kotayi da gorunce direkt vazgectim :)
|
Siteden Gift Kart bölümünden girin
|
Benzer içerikler
- burger crush
- 5 mbps internet hızı nasıl
- tatdo dondurma kimin
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- ccleaner pro key
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X