Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 25 TL Boyner çeki ve 3Gb internet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
5
Favori
11.332
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 3 gündür kod bekliyorum gelmedi boynerden, hediye internet geldi sadece
  • Aynen gelmedi banada, müşteri hizmetlerini arayan varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da göndermedi düzenbazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müşteri hizmetleri kampanyaya katılmışsınız gelecektir ilerleyen günlerde dedi.
  • Yüklenenen TL leri transfer edebiliyormuyuz arkadaşlar , herhangi bir kısıt varmı?
  • Bu kampanya bitti mi acaba? 50 TL yükledim ama 2 GB internetten başka bir şey gelmedi. Yakın zamanda yükleme yapıp kodu gelen var mı?

• Intensifier kullanıcısına yanıt
    Ben dün 50 lira yükleme yapmıştım. 10 dk içinde hem internet hemde çek geldi.
  • yemek sepeti çeki gelen varmı? ben unutmuştum bunu şimdi konuyu görünce hatırladım. benim yemeksepeti gelmedi hala, yarın müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açayım
  • Aynen bende 50tl yükledim uygulamadan. Sadece 2gb internet geldi. 3gundur gelen giden yok. MH aradım. Kadın biz onu göremeyiz. Vodafone yazın dedi çok aptalca. Mail attım onada dönülmedi.

• Ekran görüntüsu için aradılar beni.

Mail atmıstim. Dedim ekran görüntüsü almadım. Ekran görüntüsu olmazsa işlem yapamayiz. Elinde ekran görününtusu olan varmı?

• Hocam ben de kayıt açtırdım. Ama arayan falan olmadı. Ekran görüntüsü şu şekilde var bende.

Vodafone Faturasız 25 TL Boyner çeki ve 3Gb internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrgyStc -- 20 Kasım 2017; 17:18:5 >
  • furkani kullanıcısına yanıt
    aynen bende

kaç kere şikayet yazdım telefonlar açtım

hiçbir çare yok sorunu çözmedi berbat vodafone sözlerinde durmuyorlar

Sadece 2gb internet geldi 3 GB gelmeliydi yok , Boyner 25 tl çek kodu filan o da yok haberleri bile yok

şikayetlere klişe mantıkla cevap veriyorlar 4-5 sonra iş olsun diye orada insan çalışmıyor hepsi kurulmuş robot

vodafone müşteri hizmetleri çok kötü vodafone güvenilmez Sistem iyileştirme çalışmaları yıllardır tamamlanamadı böyle giderse sistem bitmiş iyice çökecek

aman 1 ocak 2018e kalmadan şu vodafonla yollarımız ebediyyen ayıralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Ben dün 50 lira yükleme yapmıştım. 10 dk içinde hem internet hemde çek geldi.

hattınızın tarifesi nedir?

neye göre veriyor?

tarife özellik şart mart yok diye biliyorum

50 tl yükle 3 GB internet ve boyner çeki? ne eksik vodafone robot MH bile izah edemedi yazık

neyse az kaldı vodafonu hayatımdan silmeye az sabır

Vodafone bitmiş! can çekişiyor
  • Bende sikayetten basvurdum belli tarifelere varmis çek

• Belli tarifelere gelsin ozaman bu mesaj. Biz ona mukabil 50tl yukledik. Ne aptal bir firma.

Resmi atan arkadaşa teşekkürler. Akşam aticam onu maille.

• quote:

Orijinalden alıntı: TrgyStc

Hocam ben de kayıt açtırdım. Ama arayan falan olmadı. Ekran görüntüsü şu şekilde var bende.

Vodafone Faturasız 25 TL Boyner çeki ve 3Gb internet

şarjın bitiyor hocam %2 kalmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt

• Hocam belli tarifelere olsa bile bana sökmez. Çünkü kendime ve hanıma vf yanımda uygulamasından kampanya bildirimi geldi. Ikimiz de aynı gün 50 tl uygulama linkinden yükledik. Bana sadece 2 gb geldi. Hanıma 3 gb ve 25 tl kod geldi. Ikimiz de faturasız mega yeni tarifesindeyiz. Vodafone mh ile görüştüm, ve foruma yazdım falan. Döneceklermiş bakalım. Onda da ya duymam ya da telefon çekmez şansıma. Bakalım beklemedeyim.

• Bende yanimda dan linke tikladim mega yeni tarifesindeyim ama gondermedi

• ßende yarın kontör yükleyecem bananevar uygulamasında kampanya çıkıyor bitmiş olsa çıkmaması lazım doğru değilmi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.