Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 25 TL Boyner çeki ve 3Gb internet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
5
Favori
11.332
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanımda uygulamasında bildirimlerim kısmında görünüyordu, uygulamadan 50 tl yukledim dün, 3gb ve boyner kodu hemen geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mega yeni tarifesi kullanıyorum. Freezone'a geçebilir miyim? Geçersem tarifemi aynı fiyattan kullanmaya devam edebiliyor muyum? Var mı bu şekilde olan?
  • İos'da sorun vardı android uygulamasından yükledim çek ve internet birkaç dk içinde geldi

• Kullanabilen var mı boyner çek geçerli değil dio

• Mesaj hangi numaradan geliyor kodu içeren? Ben kodumu kaybettim tekrar hangi numaraya mesaj atıp öğrenebilirim kampanya detaylarında yazıyordu fakat bulamıyorum

• özket kullanıcısına yanıt
    SIFRE➡️4455

• Kod ve 3 gb. gelmedi bir Vodafone kandırmacası ile karşı karşıyayız sanırım. Müşteri temsilcisi Kod 45 gün içerisinde gelir dedi şaka yaptı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 27 Kasım 2017; 15:59:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

Mega yeni tarifesi kullanıyorum. Freezone'a geçebilir miyim? Geçersem tarifemi aynı fiyattan kullanmaya devam edebiliyor muyum? Var mı bu şekilde olan?

Ben varım. Hem Mega Yeni tarifesindeyim hem de Freezone'luyum. Tarifeye de 19 lira ödüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahap08

Kod ve 3 gb. gelmedi bir Vodafone kandırmacası ile karşı karşıyayız sanırım. Müşteri temsilcisi Kod 45 gün içerisinde gelir dedi şaka yaptı sanırım.

bana da tarifeniz kampanya şartlarına uymadığından olabilir gibi tuhaf ve bilgili olmadığını ifade eder şekilde konuştu
    kampanya Yanımda uygulamasında göründüğü halde YANIMDA UYGULAMASINDAN 50 TL YÜKLEDİM aradan 12 gün geçti hala ne gelen var ne soran kaç defa şikayet yazdım yok
    bir önceki ay masterpass uygulaması kampanyasından da yüklamaya 2 gb internet gelecekti iç ettiler aynı masterpass kullandım yanımda uygulamasından Yoksa SİSTEMLERİ 50 TL YÜKLEMEYİ GÖREMEDİ Mİ? vodafon pişmanlıktır
  • İosta yükle yapamıyorum hata veriyor uygulamayı güncelledim yine aynı çözümü nedir bilen var mı?
  • Ben de 18 Kasım'da yükleme yaptım ama sadece 2 GB geldi. 1 GB ve 10 TL Yemeksepeti çekimi iç ettiler. Vodafone'un suyu ısınıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Intensifier

Ben de 18 Kasım'da yükleme yaptım ama sadece 2 GB geldi. 1 GB ve 10 TL Yemeksepeti çekimi iç ettiler. Vodafone'un suyu ısınıyor.

benim kodu da mahvettiler 3 kez talep açtırdım ekran görüntüsünü atın diyorlar sanki şartlarda ekran görüntüsüyle ispat etmek zorundasınız vardı. kampayaya katıltıktan sonra kampanya uygulamadan kayboldı diyorum hala ekran görüntüsü diyor vodafone bu yaptığıyla bize güvenmeyin kampanyalarımıza katılırsanız mesüliyet sizindir diyor 10 tl için vodafone bunu yapmamalıydı en kısa zamanda aboneliğimi sonlandıracağım
  • Talebi nereden açtırıyoruz hocam doğru düzgün müşteri hizmetlerine bile bağlanamıyoruz

• tolder24 kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kaç gündür bunu arıyorum eyvallah hocam.
  • "Bazı şeyleri unutmamak için not almak lazım"

Vodafone Faturasız 25 TL Boyner çeki ve 3Gb internet Vodafone Faturasız 25 TL Boyner çeki ve 3Gb internet

benim derdim Vodafondan 25 boyner çeki ve 3 gb değil aslında: Global dünya şirketi VODAFONEn'un sözünde durmaması kalleşlik yapması.vermezse vermesin çok da TINNNN

vodafonun altyapıları sistemleri her zaman bozuk berbat ve iyileştirme çalışmaları sürekli sürüyor(ki zaten kötüyüm demek istiyor)ne zaman YANIMDA uygulamasına girsem hep bir sorun sıkıntı "iyileştirme çalışmaları devam ediyor" bakiye heğ eksilerde görünüyor 6 tl.kaldıysa - hep iç etmiş görünüyor

global şirket Vodafone Türkiyeye yatırım yapmıyor Uzanlardan ne kaldıysa aldığı gibi aynı bozuk altyapı sürüyor
    ama reklama lansmana sponsorluğa gelince paraları savuruyor stadlar standlar hep Vodafon kırmızısı
    ama altyapısına hiç önem vermiyor hiçbir yatırım yapmıyor yapıyor gibi gösteriyor olan Ramazan kampanyası a101 çekiyle kandırılan biz vatandaşlara oluyor

tarife MEGA YENİ iken daha düşük seviye dezavantaj tarifelere ani bir ekran spot aldatmacasıyla anında geçiriyor ama Vodafon MH ile duruma itiraz sonucu MHnin teklif ettiği eh bu olsun deyip anlaştığım teklif edilen tarifeyi seçsen TL yüklediğin gün seçtiğin tarifeye geçmiyor bakiyenden TL.ler sürekli düşüyor soruyorsun ulaşabilirsen müşteri hizmetlerine 24 saat geçmesi lazım diyorlar başından savıyorlar 2-3 gün geçiyor olmuyor vodafon MH elemanıyla konuştuğun tercihin tarifeye bir türlü geçmiyor hep TLler boşa tükendi gitti

neyse az daha sabır: 1 ocak 2018de Vodafonu hayatımdan sileceğim Turkcell veya Avea Telekoma geçeceğim inşaallah

• Aynı dertten ben de mustaribim. Şikayet mesajı attım "siz dolandırıcı mısınız?" dedim ama pek umursamadılar. Vodafone gibi bir firmaya yakışmıyor. Yapacak yok 1 Ocak itibariyle ailemin tüm hatları başka operatöre.
  • Kod hemen geldi ama geçersiz diyor:)

• Vodafone'dan şikayet cevabı olarak 542'yi arayın yanıtı geldi. Şikayet yazıyoruz cevaben aramam gerektiği geliyor. İlginç bir firma Vodafone. Bu da şunu gösteriyor o kadar şikayet geliyor ki hangi birini biz arayalım olabilir.
  • Bazı üyeler kod geldi ama geçersiz demiş o nasıl oluyor.

• cool_boy10 C kullanıcısına yanıt
    Siteden Gift Kart bölümünden girin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.