Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanımda Uygulamada yok ama DOLDUR 2GB->7000 yada DOLDUR 3GB->7000 paketinize uygun olanı alabilirsiniz NOT:bu tarifelerde dakika doldurma özelliği mevcut değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 TL'ye Fırsat 2 Gb tarifesinden Mega3gb tarifesine geçtim, İnternet Candır..
  • 500 dk 1000 sms 1 gb 18 tl+4.9 tl 500mb ve spotify paketi 2 gün önce yenilendi ne güzel geçecektik buna...şimdi geçsek önceki paket bitermi.. spotify kullanabilirmiyiz yine +4 tl ye acaba

Edit..: gördüm ilk mesajı gecilebiliyormuş spotify a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 11 Temmuz 2016; 16:53:33 >
  • kartal0001903 kullanıcısına yanıt
    Kullanım haklariniz silinmez spotify konuda eklediğimiz gibi 12tl dir

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

17 liralık 750 dak 2gb lığı 3gb çevireyim bari

Faturasız mı?

Edit : arkadaşın yukarda bahsettiği tarife hangisi? kendim Efsane Fırsat Her yöne 500 dk, her yöne 1000 SMS ve 1GB tarifesini kullanıyorum eğer geçebilirsem ona geçeyim aynı paraya daha fazla hizmet

@parlak47 ; dostum yardımcı olur musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 11 Temmuz 2016; 20:25:51 >
  • Reppu kullanıcısına yanıt
    Kodu gönder geç tarifeye
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Başta ve konu başlığında faturasiz yazıyor ya

• Arkadaşlar vodafoneda eksi bakiye var mıdır? Geçişte 19 liralık paketi seçtim de 17 lira gibi bir bakiyem var kendiliğinden o paketi yapar mı ben onu iptal edip bu tarifeye geçmek istiyorum da
  • ryodo kullanıcısına yanıt
    19luk mega3gb seçerseniz Kodu gönder eksi bakiyeye girerse zaten girer yoksa hata verir en az 19tl olması halinde mesaj gelir Vodafone bayilerinde 5tl-5gunluk yükleme yapıp tarifenizi yenileyebilirsiniz 15tl mega2gb seçerseniz tarifeniz otomatik yenilenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 12 Temmuz 2016; 1:04:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Başta ve konu başlığında faturasiz yazıyor ya

Yok hocam onu biliyorum, benim üst postta alıntı yaptığım kişi 750 dk 2gb 17 liraya yapıyomuştu sms var mı bilmiyorum kendiside bu konudaki pakete geçmiş, bu arkadaşın bahsettiği paket şuan mevcut mu? Kendisine sordum hatırlamıyorum ailedekileri geçirtmiştim zamanında dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 12 Temmuz 2016; 1:08:30 >
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Bittikce dolan 1gb 750dk+1000sms+1gb 17tl bittikce dolan 2gb 750dk+1000sms+2gb 19tl her iki tarife yeni hat ve taşıma ilene gelenlere geçerlidir konu ise tüm Vodafone lular gecebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Bittikce dolan 1gb 750dk+1000sms+1gb 17tl bittikce dolan 2gb 750dk+1000sms+2gb 19tl her iki tarife yeni hat ve taşıma ilene gelenlere geçerlidir konu ise tüm Vodafone lular gecebilir

ben efsane fırsat var onu kullanıyodum 1 gb net 1000 sms 500 dk hy, buna geçtim teşekkürler.

birde yaklaşık 20 gün falan tl attırmam çünkü mevcut efsane fırsat paketi yeni yenilendi 2-3 gün önce, bu süreç içerisinde şuan ki paket aktifleşmediği için iptal falan olur mu
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    yok ben zaten mega 2gb yapmak istiyorum da geçerken bittikçe dolan 2 gb seçtim o 19 liraydı, o yüzden diyorum geçince kendiliğinden bittikçe dolan tarifesini yapar mı eksi bakiye var mıdır diye
  • Sabah 7ye dogru tasindi hattim. Sms i attim kabul etti onay mesaji falan geldi ama yanimda uygulamasinda kalan kullanimlarim sayfasi açılmıyor. 7000 e ozet yazip yollayincada kullanim yok diyor
    Birde 4.5g acik mi geliyor onun da smsini attim sistemimiz su an hizmet verememektedir dedi,habimda uygulamasinda acik gozukiyor ama su an cekmedigi icin acik mi degil mi anlamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Sabah 7ye dogru tasindi hattim. Sms i attim kabul etti onay mesaji falan geldi ama yanimda uygulamasinda kalan kullanimlarim sayfasi açılmıyor. 7000 e ozet yazip yollayincada kullanim yok diyor
    Birde 4.5g acik mi geliyor onun da smsini attim sistemimiz su an hizmet verememektedir dedi,habimda uygulamasinda acik gozukiyor ama su an cekmedigi icin acik mi degil mi anlamadim

Bende dün akşam yeni geçtim. Sanırım 15 lira yükleyince paket tanımlanacak. Birde uygulamada paketlerim kısmında 1 günlük 1 gb internet veriyor. Onu da almayı unutmayın.

Son olarak bu uygulama da falan sürekli birşeyler hata veriyor. İşlemler geçersiz falan oluyor. Ne biçim sistemi var Vodafone'un anlamadım.
  • Bir soru. Ben bir ay once vodofone dan telekoma gectim. Tekrar vodofone donsem bu tarifeye gecebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 12 Temmuz 2016; 9:37:33 >
  • Bu paket ne zamana kadar sürecek, bir bilgi var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryodo kullanıcısına yanıt
    Hata vermezse eksi bakiyeye girer artık cepavans almak ücretli servis olmuştur ondan cep avans kapalı olabilir
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Bazen sistemsel olarak kullanım hakları gözükmemektedir Kendinize sıkıntı yapmayın
  • fagala kullanıcısına yanıt
    İsterseniz geçtiğiniz gün geri gelin Vodafone'a
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.