Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.189
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belki ay sonunda bu kodlar kullanima kapatilir diye gecis yapayim dedim, ayni tarifeyi 28 liraya aldim. Cok uygun kampanya, yardimlariniz icin sagolun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Pttcell 15lik faturalıdayım 300dk 300sms 300mb internet 3gb'a kadarda hız düşümüyle birlikte sınırsız bu faturasız tarifeye geçebilir miyim geçmem mantıklımı 15 diyolar ama şimdi baktım 17 tl çıkıyor güncel ücret pttcell e bu kadar vermektense geçmek dahamı iyi?

Birde hat babamın üstüne kendi üstümede alabilir miyim geçerken her tarife değiştiğümde babamın imzası vs. gerekiyor zor oluyor.

Birde buna 15 tl yüklersek kendi otomatikmi yapıyor paketi yoksa bizmi yapacağız?

Bu zamana kadar hep faturalı kullandığım için soruyorum internetten yükleyebiliriz herhalde tl leri?
    Kendi üstünüze almanız için hattı ilk nereden aldıysanız o operatöre geçmeniz gerek(Örn: 554 avenın'dı. Türk Telekom' a geçmeniz gerek).

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Yok ben bitiremem paketi zatende hani normalde bu 2gb paket 15tl sabit değil mi extra bişey yok yani vergi harici?
  • Turkcellden tasimak icin sabah basvurdum. bittikce dolan 19a gecirecekler ama sanirim ilk ay iade kampanyasi bitmis. direk bu tarife icin msj aticam.ins bir aksilik cikmaz. :)
    bu tarifede vergi aliyor sanirim. bittikce dolanda vergi olayi varmi acaba. yoksa onda kalabilirim. 2 tl fark edicek arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 8 Temmuz 2016; 10:50:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

Bana sadece konuşma tarifesi olan faturasız en ucuz tarifeyi bildirebilecek bir arkadaş var mı? Sadece konuşma yoksa en düşük SMS paketi ve konuşma paketi de olabilir. En ucuz bulabileceğim (aylık 300-400 kontör olabilir) tarife ve operatör önerisi bekliyorum lütfen

sağlıcakla
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Taşımalarda yıl sonuna kadar telsiz kullanım ücretini Vodafone ödüyor
  • ring R kullanıcısına yanıt
    400DK+1000SMS+2GB 15TL en uygunu MEGA2GB->7000
  • Dün gece bir hattı 15 lik tarifeye aldık, kabul sms'i alındı. Bugün sabah 8 den beri 14 defa talebiniz alındı mesajı geldi, nasıl bir sistemleri var anlaması güç doğrusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtheaven kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle biliyordum. O an hangi operatördeyseniz oradan işlem yapabilirsiniz. Yeni bir hat alınmış gibi işlem yapıyorlar. Devlete 70 lira civarında vergi ödüyorsunuz.

Sagolun hocam. direk maj atip buna gecelim ozaman.doldur ozelligi de varmis her turlu daha avantajli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba,

Teşekkür ederim. İnternet istemiyorum. Telefon akıllı değil, alacağım kişi kullanamaz.

sağlıcakla
  • Vodafone müşteri hizmetleri numarası:0(542)5420000 Eğer bu numarayı Vodafone hattiyla ararsanız dakika başına 60 kuruş ödersiniz her yöne dakikalarınızdan düşürmüyor. Bunun yerine ücretsiz 7000 numarasını arıyoruz. Daha ilginci ve rezil bir durum: Vodafone müşteri hizmetlerini Vodafone hattıyla ararsanız sesli yanıt sistemi sizi müşteri hizmetlerine bağlayan bir seçenek sunmuyor. Tarife değiştirmek İçin 2 ye basıyorum tarifeleri sıralıyor ama müşteri hizmetlerine baglanmak için şuna basın demiyor. 0(542)5420000 numarasını başka bir sebekeye ait numara ile arayın hem her yöne dakikalarınızdan düşüyor hem de bahsettiğim sesli yanıt sisteminde tarifeleri sıraladıktan sonra müşteri hizmetleri vasıtasıyla tarifeyi değiştirmek için şuna basın diyor.Vodafone müşteri anlayışı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 8 Temmuz 2016; 20:49:43 >
  • Bittikce dolan 2gb olarak tasidim hattimi, 19 tl iade gelmisti, 29 gun kullandim, yarin mega3gb smsi atip 1 ayda bu sekilde kullanicam.

Kendimde vodafone calisaniydim, bugun istifa ettim. Bu tarz kampanyalar haricinde kesinlille hic kimseye onermiyorum.

• Tarifelerinizi yenilerken mutlaka mobil internetinizi kapatın. Mobil internetiniz açık ise bakiyeniz yeterli olsa bile bilinçli olarak tarifenizi birkaç dakika gecikmeli yeniliyor. Tabii bu arada mobil internetiniz açık olduğu için birkaç liranizi yiyor ve doğal olarak bakiyeniz yetersiz kalıyor ve siz tarifenin yenilendigini zannediyorsunuz. Tüm bakiyenizi cebe indiriyor. Müşteri hizmetlerini arasanız da haksız oluyorsunuz.

• avantis A kullanıcısına yanıt
    Ne Yazık ki öyledir
    1- KOLAYBAKIYE->7000 e gönder Ek paketler varsa iptal et 30 Gün dolmuşsa tarife bekleyen ürünler arasında yer alır
    2- Kesinlikle Mobil veri kapalı hale getirip uygun TL yükleyiniz Bazen Sistem saatlerce TL düşümü yapıp tarife yenilenmiyor
  • son mesajlardan hiçbirşey anlamadım. ben bugün vodafone a taşıdım 4-5 güne aktif olur dediler. aktif olduğunda şu 15 lik tarifeyi direk alabiliyo muyum? birşey yapmak mı gerekiyor?

bazıları aktif olmadan bu paketleri almış falan ben mi yanlış anladım

edit:hat faturasız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 8 Temmuz 2016; 23:48:08 >
  • Shinku kullanıcısına yanıt
    Yapabilirsiniz
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler. Kardeşimin tarifesini değiştirdim. Kendi tarifemi de değiştirecektim ama bana gerek yok şimdilk. Çünkü kullandığım telefon Efsane Nokia 6300.
  • mesaj gönderdim normal pakedim 2 gün sonra bitmesine rağmen hemen yeni pakete geçti ve 15 tl yi çekti. 2 gün eski pakedimin kullanımını gasp etti
  • Tijani Babangida kullanıcısına yanıt
    Oyledir yeni tarife hakkından yer çok ilginç Vodafone sistemleri var

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.