Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.189
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paylasan arkadasa tesekkurler, ben de bu tarifeye gectim. Vodafone bu tarife ile aveaya musteri kaptirmaz artik. Bizim koye de yeni 3g gelmis, gec oldu ama geldi sonunda. Avea zar zor cekiyor, 3g zaten hic yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

quote:

Vodafone Faturasız Tarifedir ( Mevcut Aboneler Geçebilir Mevcut Olmayan Aboneler Geçiş Yaptıktan Sonra Kodu Yollayarak Geçebilir Faturalılar Faturasıza Geçerek Kodu Göndererek Geçiş Yapabilir)
    Her Yöne 400DK+ Her Yöne 1000SMS+ 2GB 15 TL için MEGA2GB->7000 Denenmiştir
    FİYATLARA TELSİZ KULLANİM ÜCRETİ DAHİL DEGİLDİR KOLAYBAKIYE->7000 e göndererek uygun TL yukleyiniz
    Edit 1 : Doldur Özelliği mevcuttur
    Edit 2 : Spotify Üyeliği Freezone paketi dışı olduğu için 500 MB İnternet + 1 aylık Spotify Premium Üyeliği 12 TL ye sahip olabilirsiniz
    500 MB İnternet + 1 aylık Spotify Premium Üyeliği

Kanıt 1 :
    Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB

Kanıt 2 :
    Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB

Kanıt 3 :

Vodafone Faturasız Tarifedir ( Mevcut Aboneler Geçebilir Mevcut Olmayan Aboneler Geçiş Yaptıktan Sonra Kodu Yollayarak Geçebilir Faturalılar Faturasıza Geçerek Kodu Göndererek Geçiş Yapabilir)
    Her Yöne 600DK+ Her Yöne 1000SMS+ 3GB 19 TL için MEGA3GB->7000 Denenmiştir
    FİYATLARA TELSİZ KULLANİM ÜCRETİ DAHİL DEGİLDİR KOLAYBAKIYE->7000 e göndererek uygun TL yukleyiniz
    Edit 2 : Spotify Üyeliği Freezone paketi dışı olduğu için 500 MB İnternet + 1 aylık Spotify Premium Üyeliği 12 TL ye sahip olabilirsiniz

Kanıt 1 :

Kanıt 2 :

Kanıt 3 :

Kanıt 4 :

Numara taşımada bu tarifeler uyuyormusun
    Yeğenim avea dan vodafoneye geçecek

Mevcut yada taşıma yada faturasız dan geçiş yaparak tarifeye geçilebilir

Peki hocam taşımada hangi tarifeye geçerek bu paketi yapıyoruz
    Yeğenim yasi 25

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    bu tarifenin ne kadar kalacağı belli mi peki? birde hat taşıma işlemleri bayramda devam ediyor mu yoksa bayramdan sonra mı başlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Her Yöne 400DK+ Her Yöne 1000SMS+ 2GB 15 TL için MEGA2GB->7000 Denenmiştir

Kanıt 1 :

Kanıt 2 :

Kanıt 3 :

Her Yöne 600DK+ Her Yöne 1000SMS+ 3GB 19 TL için MEGA3GB->7000 Denenmiştir

Kanıt 1 :

Kanıt 2 :

Kanıt 3 :

Kanıt 4 :

Numara taşımada bu tarifeler uyuyormusun
    Yeğenim avea dan vodafoneye geçecek

Mevcut yada taşıma yada faturasız dan geçiş yaparak tarifeye geçilebilir

Peki hocam taşımada hangi tarifeye geçerek bu paketi yapıyoruz
    Yeğenim yasi 25

Yaş sınırı yoktur herhangi bir tafifeye geçip kodu yollayarak geçebilirsiniz geçişte bittikce dolan 2gb 19tl seçip tl yükleyip tarifeyi yenildikten sonra para iadesi yapılacak daha sonra kullanım hakları bitince kodu yollayıp tarifeye geçmenizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 6 Temmuz 2016; 0:52:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

bu tarifenin ne kadar kalacağı belli mi peki? birde hat taşıma işlemleri bayramda devam ediyor mu yoksa bayramdan sonra mı başlar

Geçiş yapıldıktan sonra kod göndererek tarifeye geçilebilir Vodafone gizlilik haklarını saklı tutar

• Bayram dönüşü 2. Turkcell hattı Mega2gb lik için Vodafone'a taşıma zamanı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/2016-ramazan-kampanyasi.php
    Kampanyadan faydalanıp o şekilde tarifeye geçmenizi öneririm
    Ilk ayi bu verdigin linkteki tarifede gecirip ucret odeme, 2. ay Mega2gb ye gec mi diyorsun? Iyi fikir ama Megaya kabul 2 ay devam eder mi peki? Su an Tcellde zaten 19 TL ye 1gb lik paket aliyorum, 15 TL ye 2gblik paket cok cazip geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 6 Temmuz 2016; 10:1:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Bittikçe Dolan2GB a geçip TL yükledikten TL yi kesip iade ediyor daha sonra uygun zamanda kodu gönder geç
  • Su sms olayini kaldiraalar artik.. 100 sms yeterli.

Hmm anladim simdi oldu bak. Ilk ay cift tarife kotasi olacak yani Tsk ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bittikçe Dolan2GB a geçip TL yükledikten TL yi kesip iade ediyor daha sonra uygun zamanda kodu gönder geç

Merhabalar,
    ilk ay verdiğiniz linkteki tarifeye gecilir ise ilk yükleme örnek 17-19 tarifeye geçildiğinde hat geçiş ve tarife geçişi işleminden sonra tekrar ücret aidesi yapılıyor doğrumu anladım ? Verilen linkde ücret iadesi hakkında birşey yok böyle birşey mümkün mü ?
    Avea'dan geçiş yapmayı düşünüyorum, 750dk, 1000sms 2gb internet ama 300dk'dan fazla görüşme yapmıyorum internet max. 1,5gb kullanıyorum 19TL'lik tarife benim için uygun ama bu ücret iade durumu nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

quote:

Merhabalar,
    ilk ay verdiğiniz linkteki tarifeye gecilir ise ilk yükleme örnek 17-19 tarifeye geçildiğinde hat geçiş ve tarife geçişi işleminden sonra tekrar ücret aidesi yapılıyor doğrumu anladım ? Verilen linkde ücret iadesi hakkında birşey yok böyle birşey mümkün mü ?
    Avea'dan geçiş yapmayı düşünüyorum, 750dk, 1000sms 2gb internet ama 300dk'dan fazla görüşme yapmıyorum internet max. 1,5gb kullanıyorum 19TL'lik tarife benim için uygun ama bu ücret iade durumu nedir acaba ?

Belirli tarifelerde ücret iadesi yapıyor bilginize

• @parlak47
    Bilmediğimden soruyorum, hangi tarifelerde ne kadar iade yapılıyor acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 6 Temmuz 2016; 13:58:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

@parlak47
    Bilmediğimden soruyorum, hangi tarifelerde ne kadar iade yapılıyor acaba ?

Daha önceki mesajlarda belirtmiştim bittikce dolan2gb 19tl tarifeye geçip tl yukleyip iade aldıktan sonra uygun zamanda kodu gönderip tarifeye gecebilirsiniz

• Faturalı vodafone kullanıyorum tahattütüm bugün yarın bitiyor bu tarifeye geçebilir miyim?
    Vodafone bayii ne gitmeden faturasıza geçebilir miyim?

hattı taşıdık, bittikçe dolan 2gb için mesajı attık. tarife uygulandı ve iade aldık. peki mega2gb için tekrar mesajı atınca mega2gb mesaj atıldığı anda mı başlayacak? yani ilk ay çift tarife olacak anladığım kadarıyla, yoksa bittikçe dolan bitince mi başlar? birde bu iade olayı ramazan için mi, bayramdan sonra geçiş yapanlarda da var mı iade olayı

sitede iade ile ilgili hiç bir şey yazmıyor, sadece ilk ay ücreti vodafone'dan demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Temmuz 2016; 18:23:04 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Bu iade olayı nedir hocam

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    yukarıda link var ilk ay ücreti vodafone'dan diyor. ben az önce taşımak için gittim bittiğini söylediler onun ramazan içinmiş. herhangi bir tarife seçmeden taşıdım, taşıma işlemi bitince mega2gb'a geçerim.
  • Az önce mega3gb ye geçtim

Vodafone faturalı kullanıyordum
    Bugün tahattüt birmişti
    Bu konuyu gördüm sonra vodafoneu aradım faturasıza geçeceğim dedim
    Kadın 10 dakika faturalının özelliklerini anlattı diyorum faturasız a geçeceğim hanımefendi diyor ki faturalıda şu kampanya var
    En sonunda her yer indirim faturasız tarifesine geçirdi
    1 - 2 saat sonra geçiş oldu

Sonra mega3gb yazdım mesaj attım sonra 20 tl yükledim

Şuan aktif ve kullanılabiliyor
    İyi oldu paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim

Vodafone faturalı 25-30 tl civarı
    500 dk 1000sns 2gb kullanıyordum

Vodafone faturalıdan sorunsuz geçiş oluyor yani
    Tekrardan teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.