Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.189
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu 3gb tekrar doldurma olayı 10 tl demiş. Bitmeden alıp direk 6 gb kullanılıyormu ?
  • kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    Evet Alınabilir İstediğin Zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Evet Alınabilir İstediğin Zamanda

o zaman çok iyi 600 dk 6gb lık paket 29 olmuş oluyor. teşekkür ettim cevap için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_trabzon -- 6 Temmuz 2016; 22:26:20 >
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Her zaman alınabiliyorda paket azaldığında doldurmak daha mantıklı değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pttcell 15lik faturalıdayım 300dk 300sms 300mb internet 3gb'a kadarda hız düşümüyle birlikte sınırsız bu faturasız tarifeye geçebilir miyim geçmem mantıklımı 15 diyolar ama şimdi baktım 17 tl çıkıyor güncel ücret pttcell e bu kadar vermektense geçmek dahamı iyi?

Birde hat babamın üstüne kendi üstümede alabilir miyim geçerken her tarife değiştiğümde babamın imzası vs. gerekiyor zor oluyor.

Birde buna 15 tl yüklersek kendi otomatikmi yapıyor paketi yoksa bizmi yapacağız?

Bu zamana kadar hep faturalı kullandığım için soruyorum internetten yükleyebiliriz herhalde tl leri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 7 Temmuz 2016; 0:30:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/2016-ramazan-kampanyasi.php
    Kampanyadan faydalanıp o şekilde tarifeye geçmenizi öneririm

bunun son katilim tarihi nedir bilginiz varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnkst kullanıcısına yanıt
    10 temmuz

• Hatta 19 lira vardi o para ile paket yapilmadi, yeniden 15 tl yukledim oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu kötü oldu. Bayram sonrası geçecektim ama yetişmeyecek bu durumda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun

• Faturalıda 750 dakika 1000 sms ve 3 gb internet 34 lira. Kendi abonesini cezalandırıyor.

• Artan tarifedeydik günü gününe kontör yüklemek eziyet oluyordu. Tam anne baba tarifesi olmuş. Haber veren arkadaş a teşekkür ederim. Anında oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mebust -- 7 Temmuz 2016; 23:29:56 >
  • ben aveadan vodafone'a gecis yaptim. yarin gecisim tamamlaniyormus. 3gbli doldurmali bir tarifeyi 28 liraya almistim. yarin hattim acilinca mega3gb yazip bu tarifeye gecmem mumkun mi? once para mi yuklemem gerek hatta yoksa tarife degisikligi yaptiktan sonra mi para yuklenmesi gerek?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaptık bakalım 3gbyi.Yalnız19 lira düştü paket tanımlanmadı.Mevcut paket yarın bitiyor.O bitince mi devreye girecek acaba.

Paylaşan arkadaşa teşekkürler

Bittikçe Dolan muhabbeti nedir tam olarak? Yine fiyat normal kalıyor değl mi bu Mega 2 GB için? Onu yolladık oldu ama tam sistemi çözemedim?
  • mck94 kullanıcısına yanıt
    Sectiginiz tarife üzerinden Tl yükleyip ilk ay ramazan kampanyası bizden tl iadesi sonra tarife içeriğiniz az kaldığında kodu yollayıp geçmenizi tavsiye ederim

• dermani06 kullanıcısına yanıt
    Paket yüklenmistir sistemsel sorun olup bazen içerikler OZET->7000 de ve selfte gözükmüyor umarız daha sonra Vodafone bu sistemsel sorunu giderir yeni tarifelerde bu sıkıntı var sıkıntı yapmayın kendinize

• JMaharaja kullanıcısına yanıt
    İnternet yada sms yetmediginde daha sureniz var ve size lazımdır mesela mega2gb tin DOLDUR 2GB->7000 10TLdir mega3gb tin DOLDUR 3GB->7000 10TLdir tarife yenilendikten sonra alınabilir tarife suresi boyunca geçerlidir mesela 29.gunde alırsan 1 gün geçerli olur 1.g unde alırsan 30 günlük geçerli olur isteğe bağlıdır diğer şekilde içerikler çok pahalidir

hattim acildiktan sonra tl yuklemeden bu pakete gecebilir miyim peki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mck94 kullanıcısına yanıt
    Geçerseniz iade almadan gecisiniz olur

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.