Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sürekli bir kampanya mı bu? Ona göre gnctrkcllden geçebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaji her ay gondermenize gerek yok. TLyukleyince otomatik yenileniyor. Tl yuklemesini ister ay sonunda ister onceden yapin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • desert@eagle kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler, hiç olmazsa aklımda soru işareti kalmamış oldu.
  • MEGA2GB tarifesinde iken DOLDUR3GB yapınca, tanımlanacak olan 3GB bir aylık mı tanımlanıyor? Yoksa MEGA2GB bitiş tarihinde o da mı bitiyor?
  • Mehmet OK M kullanıcısına yanıt
    Tarife yenileninceye kadar geçerli oluyor. Tarifenin yenilenmesine 5 gün varsa 5 gün geçerli olur. Sanırım mega2gb tarifesinde doldur 2gb yapmanız gerekiyor.

• Sonsuzartıbir S kullanıcısına yanıt
    Evet, DOLDUR2GB.

Peki, karma paket almadan uygun fiyata yalnızca internet paketi alabiliyor muyum? Tarife de değiştirebilirim, önemli değil. DK lazım olmadığı aylarda yalnızca DATA için kullanmak istiyorum hattı. Bildiğim kadarıyla Avea'da 7 TL'ye +2GB tarifede kaldığın sürece tarife/paket yenilemeden de alabiliyoruz, hatta 3 aylık 35 TL 10GB var. Bunun gibi...
  • Kampanya devam ediyor, dün numaram vodafone'a geçti, önce mesajı gönderdim sonra tl yükledim paket geldi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Tarife kalan bakiye sorgulamasi bi dogru duzgun yapilamiyor ne bitmez sistem hatasi ve guncellemesi varmis vodafonenin surekli ayni terane

• elinize saglık 600 dakika+1000 sms+ 7 gb net olanı kullanmaya basladım. mega 3gb olanı kullanıyordum, bu ay yenilendi fazla para yüklemişim hazır varken yapıyım dedim. bu fiyata kacmaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 2 Eylül 2016; 14:04:01 >
  • Biraz once paketi almayi denedim, yanlis yada hatali gonderdiginiz mesaji geliyor paketi alabilen var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Biraz once paketi almayi denedim, yanlis yada hatali gonderdiginiz mesaji geliyor paketi alabilen var mi acaba?

Bazen sistem hata veriyor
    Sen tekrar tekrar mesajı gönder,
    Katılım mesajı gelene kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Limones

elinize saglık 600 dakika+1000 sms+ 7 gb net olanı kullanmaya basladım. mega 3gb olanı kullanıyordum, bu ay yenilendi fazla para yüklemişim hazır varken yapıyım dedim. bu fiyata kacmaz bence.

+4 GB nerden geldi ki?

• Ya arkadaslar ben vodofona gecis islemini ptesi aksam baslattm, daha gecmedi aray 30 agustos girdi, onun etkisivar mi, bugün gecmesi gerekmez miydi, yarin gevebilir mi yoksa ptesiye mi kalie

• mega2gb tarifesine geçemiyorum. hatalı mesaj gönderdiniz diyor.
  • ilk sayfada tablonun en altında olanı uyguladım hocam.

• Bendede ayni durum

• MEGA2GB MEGA3GB YENİ MÜŞTERİ ALIMINA KAPANMIŞ
    SUPER20 500dk 1000sms 2gb 20 TL yapabilrsiniz.
  • güzel bir kampanyanın daha sonuna geldik:) emeği geçenlere çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limones

ilk sayfada tablonun en altında olanı uyguladım hocam.

Hocam tam olarak ne yaptığını yazar mısın? 7 gb nasıl oldu ben de çözemedim.

• Kaçırdığıma cidden çok üzüldüm. Umarım bu tarzda yenileri gelir.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.