Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam simdi mega 3 gb yenilendi zaten. Üstüne doldur 3gb yazdim yolladim. Onaylandi. Ardindan bfirsat1gb yazdim. Oda onaylandi. Toplamda 7gb yaziyordu. Kontrol ettigimde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunnkaar kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam. Ne uygulamadan gösteriyor ne de mesaj atınca. Uygulama kafasına göre çalışıyor. Mesaj atınca şu kadar kaldı yazıyor ama açıklama kısmı boş.
  • Nasi ya , abi bitmis olamaz bu, ptesi gecis islemini baslattim bunun icin, kilpayi kacirmak istemiyorum

• Daha öncede sistem sorunu yüzünden geçiş yapılamamıştı, denemeye devam edin belki kodlar açılır tekrar.

• Mega2 kullaniyorum mega3 e gecmenin bir yolu var mi ? Sms yollayinca olmuyor.cagri merkezi vs aracılığıyla yapilabilir mi? Yapan bilen goren var mi?

• Bazı arkadaşlar hızda problem var demiş ama yok aksine çok hızlı resimdeki hız testini 5s ile yaptım sonuç bu
    Bu mesaja eklenen görseller:

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB

• pudinkk kullanıcısına yanıt
    Sistem sorunu giderilsin belli olacaktır Kodlar açığa alınmışsa yeni kodları vardır Tarifeler abone alımına kapatılmışsa yapacak bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limones

Hocam simdi mega 3 gb yenilendi zaten. Üstüne doldur 3gb yazdim yolladim. Onaylandi. Ardindan bfirsat1gb yazdim. Oda onaylandi. Toplamda 7gb yaziyordu. Kontrol ettigimde.

Hocam bugun mac izlicemde interneti baya somurur acaba 3 gb bitince 10 liraya 3 gb daha doldurabilir miyim emin olmak istiyorum

• Rigsby kullanıcısına yanıt
    Ayda sadece 1 defa doldurulabilir
  • Sırf bu kampanya yüzünden turkcell den Vodafone ye geçtim. Geçiş işlemi bugün gerçekleşti. Mesaj gönderdim ama hatalı bir mesaj gönderiniz diyor. Bayiye gittim söyledim oda Vodafone yi aradı kampanya bitti dedi. Benide mecburen süper 20ye geçirdi bayi. 2 GB internet li paket 20 tlymiş. Ben turkcell de zaten aynı paketi kullanıyordum. Hemde 19 TL ye. İnşallah Vodafone de kampanya tekrar başlar

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Hocam yokmu gelişme hatalı mesaj uyarısı veriyor

TARİFE: MEGA2GB

Her Yöne 400 DK + 1000 SMS + 2 GB : 15 TL ( MEGA2GB -> 7000 )
  • athloncu A kullanıcısına yanıt
    Malesef yeni kodlar ve tarifeler mevcut değildir konuda eski mesajlarımda dediğim gibi bu kodların bir süresi ve garantisi olmadığını
  • Hatalı mesaj cevabı geliyor. 2 gün önce yapacaktım zaman bulamadım sanırım kaçırdık.
  • tüh be hattı taşıttık 2 gün önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Hatalı mesaj cevabı geliyor. 2 gün önce yapacaktım zaman bulamadım sanırım kaçırdık.

Mega19 yazip 7000e gonderebilirmisiniz 500dk 1000sms 3gb veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

Sırf bu kampanya yüzünden turkcell den Vodafone ye geçtim. Geçiş işlemi bugün gerçekleşti. Mesaj gönderdim ama hatalı bir mesaj gönderiniz diyor. Bayiye gittim söyledim oda Vodafone yi aradı kampanya bitti dedi. Benide mecburen süper 20ye geçirdi bayi. 2 GB internet li paket 20 tlymiş. Ben turkcell de zaten aynı paketi kullanıyordum. Hemde 19 TL ye. İnşallah Vodafone de kampanya tekrar başlar

Mega19 yazip 7000e gonderebilirmisiniz ayni tarifenin 500dk lisi

• Yahu kaç aydır devam ediyor acele edip taşısaydınız. Geçmiş olsun geçemeyenlere.

• Ondandada aynısını diyor. Hatalı mesaj gönderdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: sametkaan06

quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

Sırf bu kampanya yüzünden turkcell den Vodafone ye geçtim. Geçiş işlemi bugün gerçekleşti. Mesaj gönderdim ama hatalı bir mesaj gönderiniz diyor. Bayiye gittim söyledim oda Vodafone yi aradı kampanya bitti dedi. Benide mecburen süper 20ye geçirdi bayi. 2 GB internet li paket 20 tlymiş. Ben turkcell de zaten aynı paketi kullanıyordum. Hemde 19 TL ye. İnşallah Vodafone de kampanya tekrar başlar

Mega19 yazip 7000e gonderebilirmisiniz ayni tarifenin 500dk lisi

Mega3gb için SUPER3GB->7000 güncellendi konu tabloyuda en kısa zamanda eklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: athloncu

Hocam yokmu gelişme hatalı mesaj uyarısı veriyor

TARİFE: MEGA2GB

Her Yöne 400 DK + 1000 SMS + 2 GB : 15 TL ( MEGA2GB -> 7000 )

SUPER2GB->7000

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.